- 6 Aralık 2010
- 34.491
- 91.174
- 798
Takdir ettiğim yanları çok ya, (çok haklı sebeplerle) kardeşini evden kovmustuk lisedeyken ablamla. Ama gerçekten çok haklı bir sebebimiz vardı,adamın terbiyesizliği sonrası. Koca adamı evden kovduk ne annem ne babam mutfaktan kapıyı açıp da 'kizlar napiyosunuz' demedi. Sonradan eş dost akraba kınamak için annemi aradığında 'bir şey diyemem çocuklara, haksız degillerdi' demişti
Hiç asla elalem ne der, ayıp, şikayet edip başina iş açma, bu kız işi değil falan demedi bugüne kadar. Evde çocukluktan beri hep soz hakkımız olurdu (ama son söz hakkı hep annemde olurdu tabii).
Otuz yasindayim, asla birileri beni eleştirir diye istediğim şeyi yapmaktan geri durmam, kendi hayatımı yaşamama hiç bir şey engel engel olmaz .. kendimde beğendiğim çoğu özellik aslında annemin eseri.
yine de en iyi anne diyemem, Allah çarpartersi çok pis
kimse kusursuz degil zaten ya,
niyetler iyi olsun, insanlar hata yapsa da bir sekilde dogru bulunur.
Ama ben bu konudaki anneyi cok sempatik buldum ya, boyle simartilmayi seviyor demek ki, gayet durustce de soyluyor, azicik sevdiklerimizi simartmanin yanlis bir tarafi yok.
konu sahibi yalana girer, diyemem diyorsa da baska sekilde alsin annesinin gonlunu.