En kısa ama en güzel flörtüm :(

Sizi tebrik ederim düşüncelerinizi güzelce dile getirmişsiniz. Düşüncelerinizi dikkate alsa bu yola devam ederdi. Anlaşılan sizin düşünceler pek hoşuna gitmemiş.

Sizde kararlarınızın düşüncelerinizin arkasında durun zamanla bu sizi o kişiyle flört etmekten daha mutlu eder

Ben neden dosdoğru insanlara denk gelmiyorum ki
Azcik ağırdan al. Tanımadığın adamla o kadar cinsellik konularına girme. Baktın giriyor gönder gitsin.
Bu gece iki farklı konuda birbirinin tam tersi yorum yapıyorumAma biriniz çok set koymuş sen de çok açık kapı bırakmışsin. Bir adam daha muhabbetin başında evlilik düşünmüyorum diyorsa takılalım diyordur. Hiç gerek yok bu adamla üzülürsün.

Kısaca demiş ki ben zamparayım sen benden uzak dursan iyi olacak

bulduk.Beyefendiden bahsedecek olursam kendisi diş hekimi mezunu ve uzmanlık yapacağı için gelecek planları arasında evlilik yok
Şu kısmı okuduğumda aklıma ilk gelen evli çocuklu karısını aldatan herifin teki olabileceği siz anlamadınız mı hiç amacı ciddi ilişki kurmak değil kendisine sevişecek insan arıyor belli ki çok aç sizden de sonuç alamayacağını anlayınca yollamış aranızda sevgiye dair doğru dürüst bir şey geçmemiş bile neyine kapıldınız konu anlatımınızın çoğu cinsellik adam sevmemiş bile belli ki

Aynı okuldayız. Birbirimizi takip ediyorduk ama yüz yüze tanışmamıştık. Evli olacağını sanmıyorum ama konuşmayı kesmesi felan kendimi kötü hissettim epey..

Bu kişi eliyle değil şeyiyle yazmış gibi olmuş. Amacı net, sevişip yoluna bakmak. Aslında yazdığınız yazıyı dışardan bir gözle okursanız siz de farkedersiniz. Hiç sevişmiş misiniz, yine sevişir misiniz diye yoklamış. Gerisi teferruat, Benzer hayat görüşündeyim diye ayak yapmış. Evlenmek istemiyorum demesi de ilişkiden ziyade gecelik şeyler peşinde olduğunu anlatmak için. Belki verdiği detaylar dahi gerçek değildir.

Ay lütfen girme bu seviyorum toplarina adam yatağına kız arıyor başka açıklaması yok evlenmeyi de düşünmüyor yiyecek içecek seviscek sonra babayy diyecek .. aklınızı başınıza alın derim

Sende inandınmı? Tam bir miç.

Bu mu en güzel flortun?
Bu insanların nasıl hayatı var Allah'ım...gerçekten yani bu mu en güzel flortun?
Siz ne yaşıyorsunuz hiç anlamıyorum. En güzeli buysa diğerleri ne kadar kötü?
Gencecik kadınsın. Çık dışarıya sosyalles, flört et, gerçek insanlarla gerçek şeyler yasa. Yazık valla, en güzel ilişkin onlinedan ilk andan öperim yalarım diyen bir adamla üç gün yazismaksa yitip giden gençliğine yazik

Her şeyi iyi niyetle düşünen biriyim. Karşımdaki her insanı kendim gibi sanıyorum.
Sanma kuzum sanma. Biraz gözünü aç. Adam resmen çakal. Yoklamış seni senden istediği cevap gelmeyince de topuklamış.
Daha bismillah konuşma başında sana yaşadığın cinselliği soran adamdan hayır gelir mi?

Böyle bir adamdan hoşlanmanız çok garip geldi. Amacı sizi medeniyim ayağına kandırmaktı ama sonradan sizin isteksiz olduğunuzu fark etti. Ona daha ateşli birileri lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…