• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en kızdıgın ettigin an..?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar sizce sewilene en kızılan an en çok sewilen anmıdır...?
bunu bi yerde okumuştum ve dikkat ettimki verdigimn bütün tavizleri ona en kızgın oldugum zamanlarda yapmışım şuan mesela çok sewdigim bi kişi wardı bitti ilişkimiz az önce yaptıkları geldi aklıma çok kızdım belki aht ettim ama gözüm telefona gidiyo arasammı die nasıl acaba die merak ediyorum kendisi askerdede:utangac: ondan sizin oldumu hiç böyle zamanlarınız

Ben kolay kolay kızmam..:utangac:
Ama kızdığım zaman yanıma yaklaşılmaması,hiç ses çıkarılmaması kişinin ru ve beden sağlığının selameti açısından daha hayırlıdır.:tomato:
Evet belki ilk başlarda sevdiğimden kızarım. Ama bu kızgınlığım bu derece sürdükçe kişiden çok daha kolay soğurum.:dilcikar:

çok kızınca sonunda bi gülmek alıyo beni sinirden elimde değil.bunu eşim bak gene beni affeti ,bana kızamaz olarak algılıyo ama değil.inanın elimde değil.gülmesem ağzıma ne geliyosa sayıcam herhalde bunu yapmamam için vücudumun oluşturduğu bi savunma mekanizması.hiç sevmiyorum bunu ama oluyo çoğu zaman.biraz sakinleşince daha iyi anlatıyorum derdimi.yoksa güldüğüm anlarda aklımdan ona karşı geçen sözleri bi duysa ne olurdu bilemiyorum

valla bilemem şu an acayip kızgınım malum şahsa yani yanımda olsa bir kaşık suda boğarım ay deli olcm deli ama dur o arasın sorcam ben ona hatta açmıcam ararsada Dilcikar

en kızılan an en sevilen anmıdır demek ne demek tam anlayamadım.ben kızdığım zaman ona taviz vermek şöyle dursun yapmak istediğim şeyi bile yapmam.o kadar tepem atar...

Evet mantıken oyle snkı yanı bnımde sevgılıme cok kızdıgım bır an oldu ve o sevgımınde bır seyı olabılır.

Back
X