• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En korktuğum yerden sınanıyorum

İlgi ve beğenilmek her kadının hoşuna gider bu demek değil ki bize ilgi gösteren o kişilerden hoşlanıyoruz!
Bir de adam seni beğenmiş sen niye suçlu oluyorsun bu durumda,bunu anlamadım.

Hiç öyle birşey yaşamadım akıl vermek istemem ama burada okuduğum benzer bir konu geldi aklıma onu paylaşmak isterim​

Kadın evli adam evli adam kadına ilgisini sürekli belli ediyor iş yerinde aynı ortamdalar. Kadın kocamı sevmiyorum ama gidiyor evlilik sorun yok demişti. İlgiye yenik düştü ve aylar sonra adama belki etti hislerini sonuç istediğini elde eden adam bir anda karısını sayıklamaya başladı. İş yerinde kadına sürekli karım da karım diye laf vurmuş pislik. O abla çok vicdan azabı çekmişti. Sizde öyle olmayın umarım. Erkek milleti zaten güven olmaz ama. Aynı işyerindesiniz hem o adamla hem de eşinizle.​

Allah korusun eşinden de işinden de olma​

İlgi ve beğenilmek her kadının hoşuna gider bu demek değil ki bize ilgi gösteren o kişilerden hoşlanıyoruz!
Bir de adam seni beğenmiş sen niye suçlu oluyorsun bu durumda,bunu anlamadım.
Tesekkur ederim derdim bu aslında ben kişiden degil ilgiden hoşlanmaya başladım.oysa ilk başlarda rahatsız oluyordum şimdi bu hale gelmesi beni tedirgin etti

Bir senedir böyle bir ilgisi olduğunu söylüyorsunuz.. Belli ki beğenilmek hoşunuza gitmiş ses etmemişsiniz... Yani adama herhangi ters bir tavır takınsaydınız ne bileyim suratsız davranmak gibi mesela.. Bir örnek sadece bu.. Eğer adama surat yapıp tavrınızı ortaya koysaydınız adam sizi bir yıldır gözetliyor olmazdı.. Derdi ki yok bu kadından bana yar olmaz vazgeçeyim... Adamın sizin evli olduğunuzu bilerek size bunu hissettirmesi ise en iğrenci.. Yani demem o ki adama tavrınızı koyup o işten çıkın..

Tesekkur ederim derdim bu aslında ben kişiden degil ilgiden hoşlanmaya başladım.oysa ilk başlarda rahatsız oluyordum şimdi bu hale gelmesi beni tedirgin etti
O herkesin hoşuna gider kız erkek farketmez beğenilmek, bakilmak,dikkatin üzerinde olması...
Adam sana bakmış sen ona bakmamissin ki neye bu kadar takıldın.hadi sen de adama bakmış olsan anlarım da.

Adamın evliyken bir başkasına kur yapacak kadar aşağılık ve iğrenç biri olduğunu aklınıza getirirseniz sanırım ilgisi artık hoşunuza gitmez. Bir de evladiniz aklınıza gelsin Allah korusun bir anlık boşlukla bir hataya düşerseniz kızınızı kaybedebilirsiniz bunları düşünün bence.

Aslında tam da anlattığım kadar gerisinde hiçbir söz konuşma mesajlasma yakınlaşma yok. Tabi arada bakıyormu diye bakıyorum bazen bu da bakışmadan sayilir mi bilmiyorum. Allah affetsin beni
Şeytan senle uğraşıyor canim... kendine hakim ol. Ha mutlu değilsen bosanirsin, önüne bakarsın. Senin yargilamiyirum sakin yanlış anlama. Sadede kendine saygısızlık yapma diye söylüyorum

Sinanma bu değil yalnız,nefsine engel olamiyosun,sinaniyomus ben niye sinanmiyomki bu şekilde hiç.
Sakın sakın kinamayin benim için değil kendiniz için diliyorum bunu.hayatta irademe ve nefsime engel olduğum durumları bilseniz aklınız almaz inanın.ama bugün bu haldeyim nasıl oldu neden oldu bilmiyorum ama bazen söz gecmiyormus kendine

Lütfen yargılamayin sözleri de moda oldu. Kendine gel be kadın evli barkli coluk çocuk sahibi kadinsin. Cok laf derdim sana da degmez

Lütfen yargılamayin sözleri de moda oldu. Kendine gel be kadın evli barkli coluk çocuk sahibi kadinsin. Cok laf derdim sana da degmez
Sizce bunun farkında değilim gibi mi duruyor. Ayrıca uslubumu bozmak hiç istemem ama bana hiçbir şey diyemezsiniz Allah bile düşünceden sorumlu tutmuyorken günah saymiyorken fiilen yapmadığım bir şeyden beni yargılamak haddinize degil

Kendi kendine tezat dusuyorsun.. niye mi? Fiilen olmamasi deyip sonrada msjlassa diyosun :) o zmn fiile dokmus oluyo zaten.. bu kadin msj filan atmamis sadece dusunmus.. ki dusunceleri yonetmek her zmn elimizde mi? Bence degil :)
Sevgilisi olduğu halde eşi olduğu halde başka insanı düşünen başka insanin bir özelliginden etkilenen başka başka insanlarla flört etmek isteyen insan fiilen olmasa da aldatmıştır yani bir potansiyel var :)

Back
X