En kötü günüm

Luthian

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
154
10
33
Konya
Merhaba bayanlar...Bugun benim ciğerim yandı , gözümün nuru gitti. Kedim 'Aslan'ım sabah feci bir şekilde can verdi. Bi hayvana gönül vermemiş insanlar bunu anlayamaz eskiden ben bile anlamazdım her gün milyonlarca insan ölüyo bi hayvana ağlamak saçma diye düşünürdüm aslanımı bulmadan önce. Tıpkı çocuk gibi bebekliğinden itibaren gözüm gibi baktım hastalandı basında bekledim,diş cıkardı basını okşadım oda benim her zaman yanımda oldu ağlardım gözyaşımı yalardı eşşek ağlama der gibi :) Gözümden sakındığım aslanımı ağzından kanlar gelmiş şekilde bulunca şoka girdim tüm gün ağladım ciğerim parçalandı etraftakiler ölü hayvan mikroplu olur dedi küfrettim hepsine deli damgası yedim apartmanda ölü bedenine sarıldım öptüm.Bu gece ilk kez o yanımda yatmıcak. Anlayacağınız ben bugun dostumu kaybettim,cocugumu kaybettim,sırdaşımı kaybettim hayatımdaki en masum şeyi kaybettim...

Kayibin insani hayvani olmaz bence.
Sevdigin esya kirilsa cani yanar insanin.
Basiniz sagolsun.

Çok üzüldüm :( Sizi çok iyi anlıyorum çünkü bende 7 yıl boyunca benim herşeyim olan kedimi bir günde kaybettim :( Çok zor birşey.Herkes sizi anlamaz.Anlamalarını beklemeyin.Ben 1 yıl boyunca her gece rüyamda Pamuk'umu gördüm,psikoljim altüst oldu,kuru mama alıp diğer kedilere yedirip onların yerken çıkardığı sesi dinleyip ağladım.Çok zor gerçekten:( Sonrasında baktım olacak gibi değil -çünkü babamda bir anda yalnızlaşmıştı- Badem'i sahiplendim.Şimdi iyiki oğluşum var.Ancak onu da kaybetme korkusu yok mu :( Çok zor geçecek bu günleriniz :( İnşallah karşınıza tekrar bir dost çıkar :)

Ölümün her türlüsü acı.
Bazı hayvanlar insanlardan daha şefkatli, daha masum,
daha sadık.. Böyle hissetmeniz çok doğal bu nedenle.
Başınız sağolsun.

Merhaba bayanlar...Bugun benim ciğerim yandı , gözümün nuru gitti. Kedim 'Aslan'ım sabah feci bir şekilde can verdi. Bi hayvana gönül vermemiş insanlar bunu anlayamaz eskiden ben bile anlamazdım her gün milyonlarca insan ölüyo bi hayvana ağlamak saçma diye düşünürdüm aslanımı bulmadan önce. Tıpkı çocuk gibi bebekliğinden itibaren gözüm gibi baktım hastalandı basında bekledim,diş cıkardı basını okşadım oda benim her zaman yanımda oldu ağlardım gözyaşımı yalardı eşşek ağlama der gibi :) Gözümden sakındığım aslanımı ağzından kanlar gelmiş şekilde bulunca şoka girdim tüm gün ağladım ciğerim parçalandı etraftakiler ölü hayvan mikroplu olur dedi küfrettim hepsine deli damgası yedim apartmanda ölü bedenine sarıldım öptüm.Bu gece ilk kez o yanımda yatmıcak. Anlayacağınız ben bugun dostumu kaybettim,cocugumu kaybettim,sırdaşımı kaybettim hayatımdaki en masum şeyi kaybettim...

benide ağlattın ya neler hissettiğini biliyorum çok iyi anlıyorum seni evlat acısı gibidir ama ömrünü tamamladı senin yanında harika bir ömür gecirdi o daha ne isterki senin üzüldüğünü hissediyodur yapma o şimdi çok mutlu

Çok sağolun... 2 saniye önce yanımdaydı sonra puff gitti. Hayat gerçekten çok acayip her ölüm ani hakkaten. Hala şoku atlatamadım mama kabı,yatagı duruyo öyle hala bakıyorum boş boş...O ölünce anneme sarıldım bi gün onunda öleceği hatta tüm sevdiklerimin,kendimin de öleceği dank etti kafama. İnsan zaten biliyo ama daha yıllar varmış gibi davranıyo. Artık herkese bi gün kaybeceğimi bilerek davrancam ailem,arkadaşlarım,düşmanlarıma bile... Herkesle güzel bi anım olsun kaybedince ertelediğine pişman oluyo insan yine cesetlerine sarılmak istemiyorum. Aslanın kafasına bi kere vurmustum hafifçe baktı baktı döndü gitti. Sadece bir kere oldu bu ama şimdi bu beni mahvediyo elim kırılsaydı da vurmasaydım diyorum. Bide insanların birbirine davranış şekline bakalım değer mi ya değer mi? Rabbim hepimizi ıslah etsin insanoğlu akıllanmaz...

Çok sağolun... 2 saniye önce yanımdaydı sonra puff gitti. Hayat gerçekten çok acayip her ölüm ani hakkaten. Hala şoku atlatamadım mama kabı,yatagı duruyo öyle hala bakıyorum boş boş...O ölünce anneme sarıldım bi gün onunda öleceği hatta tüm sevdiklerimin,kendimin de öleceği dank etti kafama. İnsan zaten biliyo ama daha yıllar varmış gibi davranıyo. Artık herkese bi gün kaybeceğimi bilerek davrancam ailem,arkadaşlarım,düşmanlarıma bile... Herkesle güzel bi anım olsun kaybedince ertelediğine pişman oluyo insan yine cesetlerine sarılmak istemiyorum. Aslanın kafasına bi kere vurmustum hafifçe baktı baktı döndü gitti. Sadece bir kere oldu bu ama şimdi bu beni mahvediyo elim kırılsaydı da vurmasaydım diyorum. Bide insanların birbirine davranış şekline bakalım değer mi ya değer mi? Rabbim hepimizi ıslah etsin insanoğlu akıllanmaz...

aslında en aciz varlıklar bizi öleceğimizi biliyoruz ama bunu unutmak için uğraşıyoruz ama kedimiz köpeğimiz bilmiyoki oh mis gibi yaşıyolar hayatlarını

Seni çok iyi anlıyorum arkadaşım,bizimde bi kızımız var..gözünün içine bakıyoruz şimdi birden ya bişey olursa diye düşündüm ve içim acıdı:( başın sağolsun..

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    38,3 KB · Görüntüleme: 93
Çok üzüldüm. Ölüm nedeni nedir? Bana zehirlenmiş gibi geldi. Fare zehiri vs. gibi ya da başına aldığı bir darbe sebep olabilir. Gideni hiçbir şey geri getirmez ama, varsa böyle bir şey, sorumlusunu da bulmak lazım başka canları yakmasın diye. Allah sabır versin.

Bende dün değerlilerimden birini kaybettim, son anlarında bile mırıl mırıldı..
Hayvanlara gönül verenler için kayıplar çok zor oluyor, çoğunluk bizi anlamıyor çünkü..
Ben yinede şükrediyorum hayvanların sevgisini bilen, tadan insanlardanız..
Bir yavrum gitti önceden giden meleklerim gibi, geride benimle kalan çocuklarım var Rabbim onlara uzun ömür versin, patilerine kurban olduklarım..
Çok zor çokkk..
Başımız sağolsun.. :((

Off canım çok üzüldüm gerçekten kendim yaşamış gibi hissettim 7 buçuk yaşında kedimiz var evden biri artık o da..ama biliyorsun ki hayvanların ömürleri kısa,o şekilde olmasaydı yine olacaktı,umarım tez zamanda bu acın hafifler canım..

Eskiden çok kedi beslerdik..bir tane kedim vardı her sabah bakkala birlikte giderdik,yavrudan biraz büyüktü,benim bakkala gideceğimi anlayıca koşmaya başlardı kısa yoldan giderdi ben de koşardım yarış yapardık bakkala kadar..sonra bir gün yine bakkala koşarak gittik ben bakkaldan alış veriş yaparken,adamın biri bakkala girdi dedi ki kedinin biri kamyonun altında kaldı çok feci ezildi..allahım o an başımdan aşağı gerçekten kaynar sular döküldü..sonra gittim baktım,benim kedim tekirim ezilmiş ölmüş başka kediler başında bekliyordu..nasıl üzüldük o gün ailecek çok kötü bir gündü..o günü hatırladım şimdi..:5::5::5:
allah sabır versin canım

Hayvansever degilim. Daha dogrusu oyle sevmiyor, nefret ediyor falan degilim ama cok korktugum icin yanasamam hicbir hayvana. Kedi tuyune de ciddi manada alerjim oldugu icin daha cok korkarim. Hic dokunamadim ve omrum boyunca kendi sagligim icin dokunamayacagim.

Tum bunlara ragmen dostlugunuza imrendim. Ve acini icimde hissettim. Basin sagolsun.

Bir de eklemek istiyorum; hasta miydi neden agzindan kan gelmis? Biri zarar vermis olabilir mi? :((

çok uzuldum.benim kedimede araba carpmstı.melegm öldügunde 1 ay agladm.Herkes deli diyodu bana resmen..hala aklma gelir aglarm oglusuma.ama kısır dgldi.kendmi sucladm hep.ben goz gnre olume itmstm onu.agzni burnunu operdm.wakt kaybetmdn bi kedi daha aldm.su an 1,5 yasnda disi.dısarı asla salmyrm.aynı acyı yasamak istemiyorumm.seni cok iyi anlyrm.ben koltuktaki tuylerini toplayp aglardm :((

En kötü yanıda kimsenin anlamaması deli muamelesi görüyorum ama umrumda değil canımdan can gitti benim umrumda olur mu kim ne demiş. Bi kedim daha var Nezo hep beraber takılırlardı aslanımla dünden beri oda hiçbişey yemiyo mama kabı aynı duruyo yatıp öyle bakıyo etrafına garip garip... Napmam gerek nası düzelir bi fikri olan var mı ?

Off, çok kötü oldum yaa.. :( Bana ölen kedimi hatırlattın. Misa isimli sarı kahverengi bir kediydi. Evden kaçmıştı. Onu arabanın altında bulmuştum. Ezilmişti...

Canım başın çok sağolsun, acını anlayabiliyorum o kadar kötü bir şey ki insan hayvan hiç farketmiyor gerçekten :'(

benim de kedim kayıp şuan da. hani ölmesi gibi olmaz ama çok iyi anlıyorum seni şuan, bi düşündüm de off.. başın sağolsun arkadaşım çok üzüldüm..

Back
X