En kotu karar bile kararsizliktan iyi midir??

evet, boşan.

Ben kendi egom yuzunden birakip gitmisim butun duzenimizi bozmusum.kendimi savunmaya calistikca daha da aptal gibi hissediyorum
Ortada kötü niyetli eski eş ,sınır çizemeyen bir adam ve kullanilan bir cocuk var.
Ne demek eşinize göre bu harcamalar normal
Siz niye yapamıyorsunuz o normal harcamalari?
Yada eşiniz niye hepsini karşılayamayip borca giriyor?

bizde tatillere gitmisiz zamaninda yine gidermisiz o da cocuguyla otele gitmis cocugumun annesi ne var ki bunda vs vs benim gurur duymam gerekiyormus eski esine boyle incelik gosteren bir kocam oldugu icin

Çok istesem kendim çocuk yapardım deyin, siz alttan alıp anlayışlı davranınca şımarmış dozunu da bayağı kaçırmışlar.
Tamam eşinizin çocuğu sever ilgilenir gözetirim ama kimse bana annelik misyonu yükleyemez yani.

Sizin ilk önceliğiniz çocuk olamaz, anası babası var şükür ikinci bir anneye gerek yok, hayatlarını o çocuğa göre şekillendirmek onların görevi ve sorumluluğu sizin değil.

Çok bilmiş eşinizde size ayar vereceğine , eski eşini yola getirsin önce çocuğu almamak ne demek diye.

Bir de anlaşmalı boşanma şartları neymiş sordunuz mu , sizin sorun çıkarmayacağınızdan o kadar emin ki anlaşmalı demiş, boşanma şekline de kendi karar vermiş oh ne güzel iş valla.

Siz o çocuğun bakıcı değilsiniz . Ne demek okul açılıyor eve gel çocuğa bak. Çocuğa siz bakiyorsunuz, üstüne kadına sizde kalan çocuk için nafaka ödüyorsunuz, adam senede üç defa size sağlamadığı şartlarda tatile eski karısını yolluyor. O zaman madem parası bol tutsun bir bakıcı baktırsin kızına, parası bol bu kadar madem.
Ben kocanızın sizi sevdiğini düşünmüyorum adam seksi, çocuk ve ev bakımını bedava getirme amaçlı evlenmiş. Şimdi maymun gözünü açınca da kolayca anlaşmalı boşanma ile boşanma peşinde. Zaten çocuğun sizinle yaşadığı annenin bakmadığı çok kolay tespit edilir, iki celse de alırsınız velayeti.
Hayır aynı imkanı sizede sunsun madem. Eski karısına bakmadığı çocuk için nafaka ödeyip tatile gönderiyorsa ,sizi de Taksim koluna baş başa tatile çıksın. Çocuğunun bakımı için eve tam zamanlı yardımcı alsın. Milletin enayisi sizmisiniz? Boşanin ama madem boşanmayı göze aldıniz, şikayet süresi geçmeyen tüm sözleri için eski eşe karşı şikayetçi olun, kocanıza çekişmeli dava açıp tüm haklarınızı sonuna kadar alın

Sormafim kendisi yazmis iste araba verirmis esya verirmis lutfeder gibi

Bir de maddi olarak varsa elbet yağdırsın çocuğuna , yavrular her şeyin en iyisini hakediyor.
Ama eski eşe yapamaz bunu çocuğun iyiliği ,kızımın anası kisvesi altında hiç yapamaz, çok düşünüyorduysa vakti zamanında boşanmayacaktı çekip oturacaktı o zaman çocuk büyüyene kadar , öyle hepsi bir arada olsun hem de en iyisi olsun olmuyor.

Alamazmisiz bir avukatla konusalim dedim onunla catisamam yapabilecegi kotuluklerin siniri yok diyor bana .alsak dahi nafaka arttirim davasi acmakla tehdit etmis korkutmus gozunu

Alamazmisiz bir avukatla konusalim dedim onunla catisamam yapabilecegi kotuluklerin siniri yok diyor bana .alsak dahi nafaka arttirim davasi acmakla tehdit etmis korkutmus gozunu
Nafaka olarak verecegime boyle harciyorum nafakasi dusuk kaldi vs gibi sacma sapan savunmalar gercekten parasinda degilim konu hala bitmeyen konusmalar planlar

Avukatım ben hanımefendi. Bu çocuğun bir buçuk yıl sizle kalıp kadının haksız yere nafaka aldığını ispatlayin, çocuğun sizin yanınızda mutlu olduğunu sosyal hizmet uzmanı tespit etsin öyle de bir alırsınız ki. Kocanız sizi ayakta uyutmus

Okurken inanılmaz öfkelendim! Sizin gibi iyi niyetli kadını bulmuşlar, tepenize çıkmışlar resmen!

Velayet kendinde değil, çocuk hep sizde. Eminim ki evlenirken koşulların böyle olacağı konuşulmamıştır. Buna rağmen siz hır çıkarmayıp kızına sahip çıktıkça adam mahçup olmamış, daha da fazlasını istemiş. İyilik insanın görevi olur derler ya o hesap.

İnsanların evladını düşünmesi çok normal ama eski eşi düşünmesi değil. Çocuğun tatilinin parasını versin, kadınınkini niye veriyor? Annesi öbür türlü almıyorsa dediğiniz gibi çocuğunu velayetini alacak, kadının yapacağından da "korkmayacak" azıcık erkekse. Bu arada kimse velayet al demezdi, zorla yolla derdi çocuğu. Ne kadar iyi niyetlisiniz, kör mü bu adam! Ama zaten bunları artık düşünmeyin bile. Konuyu boşanmaya getirecek kadar kıymet bilmez bir adama bir gününüzü bile harcamayın!

Kim ne der diye düşünmeyin, boşandıktan sonra zaten arkanızdan sizi kötüleyecekler, anlaşmalı boşanmanız bir şeyi değiştirmez. O nedenle lütfen ama lütfen hakkınızı sonuna kadar alın! Siz böyle çapsız bir adama, sorumsuz eski karısına ve küçük kızlarının bakımına 7 yılınızı, gençliğinizi vermişsiniz. Sonradan pişman olursunuz hakkınızı almazsanız

Gercekten cok uzgunum cok sagolun cekismeli davanin yillarca surecek stresine dayanabilecek gucu toplamak istiyorum ancak deger mi bilemiyorum maddi olarak ondan gelecek seyler icin

Gercekten cok uzgunum cok sagolun cekismeli davanin yillarca surecek stresine dayanabilecek gucu toplamak istiyorum ancak deger mi bilemiyorum maddi olarak ondan gelecek seyler icin
Maddiyat için değil ki, sizin çektiğinizin azıcığını da onların çekmesi için. Hukukçu değilim ancak ilerde sizi çok çok yıpratırsa süreç, anlaşmalıya dönebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama baştan anlaşmalı ayrılırsanız bu imkanı bir daha bulamazsınız

Haklisiniz

Ben üvey anne-babaların evlendiği kişilerin çocuklarına sorumluluğu olduğunu düşünen biriyim. Evlendiğin kişinin çocuğu, çocuğun olmasa da bir yerde ailenden biri oluyor, yine bir büyüğü olarak sorumluluğun olmalı. Aynı şekilde üvey anne-babanın çocuğun üstünde hiç hakkı yoktur bir şey yok, bakmaya gelince seninde kızın kızmaya gelince benim çocuğum olmuyor. Çocuklu evlenen kişilerin bunu anlaması lazım.

Valla hepsi çok güzel yere pazar açmış. Çok merhametli birisiniz ama tepenize çıkmışlar. Madem ayrılamayacaklardı neden boşanmışlar? Kız tatile gitmek istiyorsa baba ve sizinle gitsin. Onlar sizi düşünmüyor ki sizde onları düşünesiniz. İkisi nasıl bakıyorsa baksın çocuklarına.

Cocuk elbette anne babasiyla kalabilir ancak bizimle yasiyor sorumlulugunu bende aliyorsam en azindan yasal olarak bir guvence olur diye dusunuyorum bilmiyorum yanlis mi? Cunku Allah korusun evde bir kaza bile gelse cocugun basina babasi yokken bana her turlu iftirayi atabilecek bir kisilik

elbette ailem herseyin otesinde kucuk bir kiz cocugu ancak ne olursa olsun o kadin oz annesi ve ileride bu manipulasyonlardan daha da etkilenecek belki cok daha kotu seyler yasayacagim diye dusunmeye baslafim cunku bu kadarcik tepkimde bile konu bosanmaya geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…