En kotu karar bile kararsizliktan iyi midir??

Haklisiniz ancak cocuk zaten bizimle yasiyor ben karar veren merci degil bakim veren olarak yasal bir guvence ve o kadinin elindeki kozun sonlanmasini istedim tabiki karar esimindi

Oncelikle cok gecmis olsun dogru soyluyorsunuz baglilik konusunda hatta bilmedigim seyler mi var diye suphelendigim zamanlarda oldu ancak hastalik vs gibi bir durumda zaten sesim cikmadi hicbirzaman cikmaz da ancak tatile gonderip durmak da ne bileyim ustelik sorun yasanacagini bildigi halde umursamadan inatla

Evet ilk basta kesinlikle onun icin gonderdi hatta ilk aylar telefonda bile dogru duzgun konusmadi ki iyice sorun ciksin ancak cocuk yerine alisip yasamaya baslayip hayal ettigi gibi olmayinca tekrar cikti sahneye elinde anayim ben kartiyla

Yok ben size hak verdim baştan sona eşinizin tutumu yanlış,şuanda boşanmasanız bile ileride boşanırsınız eski eşi bu kadar ince düşünmek çocuk için diye eski eşi tatile göndermek maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun şuanki eşe saygısızlık ki zaten boşanmakta istemiş durum çok net ortada zaten,şunları avukatınıza anlattığınız zaman ayrıntılarıyla,hakimde avukatta zaten sizi haklı bulacaktır.

Tesekkur ederim bosanmada guven kirici davranis oldugunu dusunuyorum yani internetten arastirdigim kadariyla henuz bir avukatla gorusemedim ki kafami toparlayip

Cocuk olduktan sonra anlasamamislar kavga gurultu girla gitmis ama asil mesele para mevzu evlilik oncesi alinan evleri saticaksin vsvs kavgalari

Kesinlikle çok doğru.
Ayrıca finansal duruma katılması, neden aşağılık ya da gurur kırıcı bir durummuş gibi ifade edilmiş anlamayamıyorum.
Medeni kanunda bile bunun çerçevesi var. Siz çalışsanız ya da çalışmasanız da eve giren her kuruş üzerinde söz sahibisiniz. Ve elbette ne olup bittiğini soracaksınız.
Siz bütün ayınızı eski eşin şımarıklıklarını tatmin etmek için çalışarak geçiriyorsunuz? Bunu bilmek en doğal hakkınız.

Para konularinda yaptigim elestirilerde ornegin cocuga alinan gereksiz pahali hediyeler vs karsi taraf cocugumun hakki o karisamaz diye bir argumanla geliyor zaten.Amac cocugunda zaaflarini kullanarak evde huzursuzluk yaratmak farkindayim ustelik bu sacmaliklarla cocugun dengesi de bozuluyor gitgide simariyor

Ben zaten cocugun hakkini yemisim evlenerek!!hersey cocugumun kafasi

Siz evin bütçesinin nasıl olacağını evlenmeden önce konuşmuş muydunuz?

Siz evin bütçesinin nasıl olacağını evlenmeden önce konuşmuş

Siz evin bütçesinin nasıl olacağını evlenmeden önce konuşmuş muydunuz?
Bu sorunlar yasaninca konustuk esimin geliri oldukca yuksek o yuzden ne var ki bunlar onemli degil borc odenir sen abartiyorsun benim standartlarimda bu harcamalar normal diyor

Bu sorunlar yasaninca konustuk esimin geliri oldukca yuksek o yuzden ne var ki bunlar onemli degil borc odenir sen abartiyorsun benim standartlarimda bu harcamalar normal diyor

Eşinizin bütçesinin ne kadar olduğu hiç önemli değil. Sizin icazetiniz olmayan harcamaları aile bütçenizden yapamaz.
Yerinizde olsam evde sorun çıkarmaya başlamadan önce eski eşi ve kızına yaptığı her bir harcamanın makbuzunu güvenli bir yerde depolamaya başlardım.

Elimde oyle bir kanit yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…