- 4 Nisan 2024
- 43
- 23
- 8
- Konu Sahibi rockandrock
-
Haklisiniz ancak cocuk zaten bizimle yasiyor ben karar veren merci degil bakim veren olarak yasal bir guvence ve o kadinin elindeki kozun sonlanmasini istedim tabiki karar esimindiBir anda bir günde olan bir şey değil ki. 7 sene boyunca seyretmişsiniz. Kızım sağımda, karım solumda, eski karım da arkamda dursun kafasını yaşayan bir adamla 7 senenizi heba etmişsiniz. Onu yapma kızım üzülür bunu söyleme kızım üzülür... Bunu çocuğun annesine niye hiç söylemiyor? Maalesef annesi babası olan bir çocuk hakkında karar vermek, onu bunu şunu yaparız deme hakkınız yok. Kızımız diyorsunuz ama sizin değil eşinizin kızı. Çocuk gelip babasıyla da yaşayabilir veya sıkılır annesine geri gider. Anne baba boşanırken çocukların söz hakkı olmuyor, ya orada kalacaksın ya burada diye sınır çizilmemeli.
O hakaretler saygısız laflar vs sizin bunları hiç görmemeniz gerekirdi. Eşim dediğiniz zayıf karakterli adam bunu bir kere görür ikinciye asla müsade etmezdi. İster eski eşe dava açın veya açmayın buna bir şey diyemem ama bütün haklarınızı alıp anlaşmalı boşanın. Çocuk ergenlik çağlarına girince sorunlar x10 olacak.
Oncelikle cok gecmis olsun dogru soyluyorsunuz baglilik konusunda hatta bilmedigim seyler mi var diye suphelendigim zamanlarda oldu ancak hastalik vs gibi bir durumda zaten sesim cikmadi hicbirzaman cikmaz da ancak tatile gonderip durmak da ne bileyim ustelik sorun yasanacagini bildigi halde umursamadan inatlaBelki yanlış bir bakış açısı ile bakıyorumdur ama bende boşanmış bir anne olarak bende aynı hataları yapıyorum,hata diyorum çünki yaptıklarımın fazla olduğunu bende biliyorum,boşandık ama babasını arayıp hergün görüşmek istiyor oğlum ben de her seferinde tamam gelsin diyorum bazen oturma odasında kalıyor bazen sabah erken saatlerde birlikte çıkıyorlar vs yani sınır diye birşey kalmadı hayatımda,eski eşimle ikimiz birbirmizi hiç sevmeyiz su içse bardağı hipolarım yani o derece sevmiyorum ama dışarıdan sevgilisi yeni eşi gözüyle baksanız adamı kazanmaya çalışıyorum sanırsınız,konu şu aslında oğlum 11 yaşında astım hastası ve dil gelişim bozukluğu var biraz sters yaptımı konuşması geriliyor o yüzden kadın erkek kimliğimiz bir yana anne baba mücadelesi veriyoruz bazen,benim gördüğüm eşiniz eski eşi ve kızına manevi olarak fazla bağlı ve muhtemelen onları yalnız bıraktığını düşünüp suçlu hissediyor,eminimki eski eşine geri dönse pişmanlıktan ölür,boşanma teklif ettiyse boşanın evlilik buradan dönmez bir kez sizi gözden çıkartmışsa bu teklif katlanarak hiddetlenir sanki zorla evliliğim sürüyor paikoljisine kapılır eski eşe daha fazla sığınır,çıkın hayatından ama siz sınır çizin biterse hayatıma bakarımı net bir şekilde belirtip hayatınıza acil devam edin,bu evlilikten olmaz zaten anlattıklarınız az şeyler değil ama size tavsiyem ayrılınca sınırınızı net çizin adam belliki duygusal olarak gevşek herkesi aynı anda hayatında istiyor siz kesin çizgiler çizin.
Evet ilk basta kesinlikle onun icin gonderdi hatta ilk aylar telefonda bile dogru duzgun konusmadi ki iyice sorun ciksin ancak cocuk yerine alisip yasamaya baslayip hayal ettigi gibi olmayinca tekrar cikti sahneye elinde anayim ben kartiylaYerden göğe kadar haklısınız. Eşinizin ya velayet davası açmadı gerekir, yada kızını göndermesi gerekir. Belliki kadın sizi huzursuz etmek için kızını göndermiş. Eşinizin yaptığı herşey baştan aşağı hatalı
Yok ben size hak verdim baştan sona eşinizin tutumu yanlış,şuanda boşanmasanız bile ileride boşanırsınız eski eşi bu kadar ince düşünmek çocuk için diye eski eşi tatile göndermek maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun şuanki eşe saygısızlık ki zaten boşanmakta istemiş durum çok net ortada zaten,şunları avukatınıza anlattığınız zaman ayrıntılarıyla,hakimde avukatta zaten sizi haklı bulacaktır.Oncelikle cok gecmis olsun dogru soyluyorsunuz baglilik konusunda hatta bilmedigim seyler mi var diye suphelendigim zamanlarda oldu ancak hastalik vs gibi bir durumda zaten sesim cikmadi hicbirzaman cikmaz da ancak tatile gonderip durmak da ne bileyim ustelik sorun yasanacagini bildigi halde umursamadan inatla
Yok ben size hak verdim baştan sona eşinizin tutumu yanlış,şuanda boşanmasanız bile ileride boşanırsınız eski eşi bu kadar ince düşünmek çocuk için diye eski eşi tatile göndermek maddi durumu ne kadar iyi olursa olsun şuanki eşe saygısızlık ki zaten boşanmakta istemiş durum çok net ortada zaten,şunları avukatınıza anlattığınız zaman ayrıntılarıyla,hakimde avukatta zaten sizi haklı bulacaktırumarim
cocugumuz yok.bunu sordugumda birlikte vakit gecirsinler cocugumu dusundum ben diyorsizin ortak çocuğunuz yok mu?
ben size hak verdim gizli kaçak tatile göndermiş kızım için demiş ama çocuk zaten gitmek istemiyormuş.
Cocuk olduktan sonra anlasamamislar kavga gurultu girla gitmis ama asil mesele para mevzu evlilik oncesi alinan evleri saticaksin vsvs kavgalariPara pul işlerine karışmayın denmiş de pardon da ben tatile gidecek ekonomide değilken eski eşini tatile gönderecek adam ? üstelik bunu gizli yapacak. neden karışmasın para pul işlerine lüks tatil elzem mi ? bu arada neden boşanmışlar ?
Para pul işlerine karışmayın denmiş de pardon da ben tatile gidecek ekonomide değilken eski eşini tatile gönderecek adam ? üstelik bunu gizli yapacak. neden karışmasın para pul işlerine lüks tatil elzem mi ? bu arada neden boşanmışlar ?
Para konularinda yaptigim elestirilerde ornegin cocuga alinan gereksiz pahali hediyeler vs karsi taraf cocugumun hakki o karisamaz diye bir argumanla geliyor zaten.Amac cocugunda zaaflarini kullanarak evde huzursuzluk yaratmak farkindayim ustelik bu sacmaliklarla cocugun dengesi de bozuluyor gitgide simariyorKesinlikle çok doğru.
Ayrıca finansal duruma katılması, neden aşağılık ya da gurur kırıcı bir durummuş gibi ifade edilmiş anlamayamıyorum.
Medeni kanunda bile bunun çerçevesi var. Siz çalışsanız ya da çalışmasanız da eve giren her kuruş üzerinde söz sahibisiniz. Ve elbette ne olup bittiğini soracaksınız.
Siz bütün ayınızı eski eşin şımarıklıklarını tatmin etmek için çalışarak geçiriyorsunuz? Bunu bilmek en doğal hakkınız.
Ben zaten cocugun hakkini yemisim evlenerek!!hersey cocugumun kafasiPara konularinda yaptigim elestirilerde ornegin cocuga alinan gereksiz pahali hediyeler vs karsi taraf cocugumun hakki o karisamaz diye bir argumanla geliyor zaten.Amac cocugunda zaaflarini kullanarak evde huzursuzluk yaratmak farkindayim ustelik bu sacmaliklarla cocugun dengesi de bozuluyor gitgide simariyor
Para konularinda yaptigim elestirilerde ornegin cocuga alinan gereksiz pahali hediyeler vs karsi taraf cocugumun hakki o karisamaz diye bir argumanla geliyor zaten.Amac cocugunda zaaflarini kullanarak evde huzursuzluk yaratmak farkindayim ustelik bu sacmaliklarla cocugun dengesi de bozuluyor gitgide simariyor
Siz evin bütçesinin nasıl olacağını evlenmeden önce konuşmuş
Bu sorunlar yasaninca konustuk esimin geliri oldukca yuksek o yuzden ne var ki bunlar onemli degil borc odenir sen abartiyorsun benim standartlarimda bu harcamalar normal diyorSiz evin bütçesinin nasıl olacağını evlenmeden önce konuşmuş muydunuz?
Bu sorunlar yasaninca konustuk esimin geliri oldukca yuksek o yuzden ne var ki bunlar onemli degil borc odenir sen abartiyorsun benim standartlarimda bu harcamalar normal diyor
Elimde oyle bir kanit yok maalesefEşinizin bütçesinin ne kadar olduğu hiç önemli değil. Sizin icazetiniz olmayan harcamaları aile bütçenizden yapamaz.
Yerinizde olsam evde sorun çıkarmaya başlamadan önce eski eşi ve kızına yaptığı her bir harcamanın makbuzunu güvenli bir yerde depolamaya başlardım.
Elimde oyle bir kanit yok maalesef
Su an emeklerime yanma safhadindayim.bir yanim cekismeli bosan yillarinin hesabini sor diyor bir yanim birak ne halleri varsa gorsunler!Toplayacaksınız. Elinizde bu kanıtlar olursa bu boşanması da beyefendi için çok kolay geçmez.
Hatta su an cocugunu dusunmemekle birakip gitmekle suclaniyorum okullar acilacak umrunda degil diyeSu an emeklerime yanma safhadindayim.bir yanim cekismeli bosan yillarinin hesabini sor diyor bir yanim birak ne halleri varsa gorsunler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?