Belki yanlış bir bakış açısı ile bakıyorumdur ama bende boşanmış bir anne olarak bende aynı hataları yapıyorum,hata diyorum çünki yaptıklarımın fazla olduğunu bende biliyorum,boşandık ama babasını arayıp hergün görüşmek istiyor oğlum ben de her seferinde tamam gelsin diyorum bazen oturma odasında kalıyor bazen sabah erken saatlerde birlikte çıkıyorlar vs yani sınır diye birşey kalmadı hayatımda,eski eşimle ikimiz birbirmizi hiç sevmeyiz su içse bardağı hipolarım yani o derece sevmiyorum ama dışarıdan sevgilisi yeni eşi gözüyle baksanız adamı kazanmaya çalışıyorum sanırsınız,konu şu aslında oğlum 11 yaşında astım hastası ve dil gelişim bozukluğu var biraz sters yaptımı konuşması geriliyor o yüzden kadın erkek kimliğimiz bir yana anne baba mücadelesi veriyoruz bazen,benim gördüğüm eşiniz eski eşi ve kızına manevi olarak fazla bağlı ve muhtemelen onları yalnız bıraktığını düşünüp suçlu hissediyor,eminimki eski eşine geri dönse pişmanlıktan ölür,boşanma teklif ettiyse boşanın evlilik buradan dönmez bir kez sizi gözden çıkartmışsa bu teklif katlanarak hiddetlenir sanki zorla evliliğim sürüyor paikoljisine kapılır eski eşe daha fazla sığınır,çıkın hayatından ama siz sınır çizin biterse hayatıma bakarımı net bir şekilde belirtip hayatınıza acil devam edin,bu evlilikten olmaz zaten anlattıklarınız az şeyler değil ama size tavsiyem ayrılınca sınırınızı net çizin adam belliki duygusal olarak gevşek herkesi aynı anda hayatında istiyor siz kesin çizgiler çizin.