En mükemmeli olsun ama en ucuzu olsun

Eşin de sen de daha birey olamamışsiniz keşke kendi ayakları üzerinde durabilen kendi kararlarını kendi verebilen ailesinden sadece gerekli gördüğü zaman yardım alan siz istemediğiniz halde karışan olursa da taviz vermeyen insanlar olup öyle evlenseydiniz.

Askerlik yapılmadan evlenilirse, daha meslek ele alınmadan, düzenli bir iş tutulmadan, anaya babaya bu kadar minnet edilerek evlenilirse olacağı bu. Aman bir de hamile kalayım deme. Bütün eşyalarınızı bir yere depolayın, git ailenin evine, doğru düzgün bir iş bul çalış. Eşin de askerden gelince girsin işe, bir süre kirada kalın sonra alın altınlarınızı çekin kredinizi.

evi eşiniz askere gitmeden önce hemen aldırın. cephesi, küçüklüğü ilerde muhtemel çıkabilecek sorunlara göre hiç önem taşımayacak bence. evi alın eşyaları atın eve yerleştirdikten sonra eşiniz askere gidince annenler gelir sizde kalırlar. hem arada kayınvalidenlerdede kalırsın gönülleri hoş olur. zaten sıkılmışsın belli. eşinle de ailemin yanında kal derse tamam dersin. evliliğin ilk zamanları sakin kalmakta fayda var.

Gerçekten ufacık paraların bu kadar sorun edilmesine kendi ailemde alışmadığımdan mıdır çok yoruldum.
bana göre ufacık para 5-10 TL mesela. Siz keşke ailenizin maddiyatına denk bir aile bulsaymışsınız. Zira çıtanız bir ev almaya yetecek miktarda paraya ufak diyecek kadar yükseklerde...

neye sok olucagima sasirdim.

bu durumda ev almak zorundalar madem almıycaklardı niye kız tarafına herşeyi aldırdılar onlar enayimiydi ? Altınlarına al araba alın kendinize uçup gitmesin ev konusunda da zamanında verdikleri sözü isteyim ya da ev parasını alıp üstüne altınlarla siz tamamlayın

Aynen katiliyorum. Benim de aklim su erkek tarafindan ev istenmesine bir turlu ermiyor.ev bu ya sanki masa aliyorlar.mecburlar mi hayir.evlenmeyi biliyosan evini de al.hem pastam dursun misali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…