Expectation393
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 14 Haziran 2018
- 230
- 98
- 18
- 26
- Konu Sahibi Expectation393
-
Her konuda böyle. Sadece bu konuda değil. Bıktım artık : (ha ha kıskanç teyze
19 yaşında. Sadece bu konuda değil,her konuda böyle davranıyor.Yasi kac ya ne ergence bir davranis .Ben hem halayim hem teyzeyim .Abimin çocukları daha cok düşkündür bana .
Hiç aldirma hala olmanin tadini cikar .Ben anne olacagim .Yegenlerimden biri kiskaniyor bebeğimi. Düşün beni ne kadar sevdigini.19 yaşında. Sadece bu konuda değil,her konuda böyle davranıyor.
Dert üstüne dert. Tam geldim evime rahat edeceğim artık dedim yenisi çıktı! Çok sinirliyim hemen konuya gireyim. Benim evli bir abim var. Eşini çok ama çok severim,öz ablam olarak görürüm onu. Ben 20 yaşındayım. Bir de ablamın bir kız kardeşi var. Benden bir yaş küçük. Beni o kadar kıskanıyor ki. Neden anlamıyorum. Ben abim ilk evlendiği zaman çok sevinmiştim, tam da benim akranım,arkadaş oluruz birbirimize diye. Ama bu kız bana ilk tanıştığımız günden beri düşman gibi davranıyor.
Asıl olay ise bu sabah öğrendik ki abimlerin bebeği olacakmış. Ben sevinçten uçtum tabii. Öğle vakti abim ve ablam geldi ablamın ailesi de yanındaydı. Ben ne kadar mutlu olduğumu belirttim,tebrik ettim ikisini de tekrar tekrar. Birden bu kız demesin mi , önemli olan hala olmak değil teyze olmak,teyze anne yarısıdır diye. Ortam buz kesti ben hiçbir şey diyemedim dondum kaldım. Bir insan böyle mutlu bir günde de bunu yapar mı? Sinirden gözlerim doldu yardım edin bana ne olur...
En Mutlu gününüz olacak bir şey yok ki
Kızın söylediği de klasik laf
Gülüp geçseydiniz
Sağlıkla doğsun
Denilen cümle, oldukça çocukça olmuş. Dikkate alip kafaya takmazdım bileDert üstüne dert. Tam geldim evime rahat edeceğim artık dedim yenisi çıktı! Çok sinirliyim hemen konuya gireyim. Benim evli bir abim var. Eşini çok ama çok severim,öz ablam olarak görürüm onu. Ben 20 yaşındayım. Bir de ablamın bir kız kardeşi var. Benden bir yaş küçük. Beni o kadar kıskanıyor ki. Neden anlamıyorum. Ben abim ilk evlendiği zaman çok sevinmiştim, tam da benim akranım,arkadaş oluruz birbirimize diye. Ama bu kız bana ilk tanıştığımız günden beri düşman gibi davranıyor.
Asıl olay ise bu sabah öğrendik ki abimlerin bebeği olacakmış. Ben sevinçten uçtum tabii. Öğle vakti abim ve ablam geldi ablamın ailesi de yanındaydı. Ben ne kadar mutlu olduğumu belirttim,tebrik ettim ikisini de tekrar tekrar. Birden bu kız demesin mi , önemli olan hala olmak değil teyze olmak,teyze anne yarısıdır diye. Ortam buz kesti ben hiçbir şey diyemedim dondum kaldım. Bir insan böyle mutlu bir günde de bunu yapar mı? Sinirden gözlerim doldu yardım edin bana ne olur...
Her konuda böyle. Sadece bu konuda değil. Bıktım artık : (
O kıskançlığın dibine vurmus.benim kuzenlerim dayım in kızları yani halalarını cok sever teyzesiyle telefonda bile konusmazlar meselâ. kosulsuz şartsız teyzeler sevilir diye birşey yok. Kıza uyuz oldumDert üstüne dert. Tam geldim evime rahat edeceğim artık dedim yenisi çıktı! Çok sinirliyim hemen konuya gireyim. Benim evli bir abim var. Eşini çok ama çok severim,öz ablam olarak görürüm onu. Ben 20 yaşındayım. Bir de ablamın bir kız kardeşi var. Benden bir yaş küçük. Beni o kadar kıskanıyor ki. Neden anlamıyorum. Ben abim ilk evlendiği zaman çok sevinmiştim, tam da benim akranım,arkadaş oluruz birbirimize diye. Ama bu kız bana ilk tanıştığımız günden beri düşman gibi davranıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?