En Mutlu Günde Bu Yapılır Mı?

Expectation393

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
230
98
18
26
Dert üstüne dert. Tam geldim evime rahat edeceğim artık dedim yenisi çıktı! Çok sinirliyim hemen konuya gireyim. Benim evli bir abim var. Eşini çok ama çok severim,öz ablam olarak görürüm onu. Ben 20 yaşındayım. Bir de ablamın bir kız kardeşi var. Benden bir yaş küçük. Beni o kadar kıskanıyor ki. Neden anlamıyorum. Ben abim ilk evlendiği zaman çok sevinmiştim, tam da benim akranım,arkadaş oluruz birbirimize diye. Ama bu kız bana ilk tanıştığımız günden beri düşman gibi davranıyor.
Asıl olay ise bu sabah öğrendik ki abimlerin bebeği olacakmış. Ben sevinçten uçtum tabii. Öğle vakti abim ve ablam geldi ablamın ailesi de yanındaydı. Ben ne kadar mutlu olduğumu belirttim,tebrik ettim ikisini de tekrar tekrar. Birden bu kız demesin mi , önemli olan hala olmak değil teyze olmak,teyze anne yarısıdır diye. Ortam buz kesti ben hiçbir şey diyemedim dondum kaldım. Bir insan böyle mutlu bir günde de bunu yapar mı? Sinirden gözlerim doldu yardım edin bana ne olur...

Hiç üzülecek birşey yok. Hala, teyze olmak önemli değil ki, çocuklar kendilerini sevenleri hemen anlarlar. Kimden sevgi, ilgi görürlerse ona yanaşırlar. Hem halası hem teyzesi olacak, yeğeniniz çok şanslı bence.

Yani bir hala olarak kendimi avutmuyorumdur inşallah

Ama ne değer veriyorsunuz bu kadar, bende ergenlik dolaylarında senin gibiydim ama yaş aldıkça saçma geliyor bana, böyle tavır ve tripler şimdi abinim on çocuğu olsa sever geçerim

Denilen cümle, oldukça çocukça olmuş. Dikkate alip kafaya takmazdım bile

O kıskançlığın dibine vurmus.benim kuzenlerim dayım in kızları yani halalarını cok sever teyzesiyle telefonda bile konusmazlar meselâ. kosulsuz şartsız teyzeler sevilir diye birşey yok. Kıza uyuz oldum

Ben hem teyzeyim hem halayım. Vallahi ikisi de muhteşem bir duygu. Ayrım yapmak söz konusu bile değil. Yaşına vermek lazım böyle saçma bir cümleyi. Takma kafana hiç :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…