Görümcem için beni taklit ediyor demektense ,örnek alıyor diyebilirim.Alışverişte neye elimi atsam ,üstümde başımda ne varsa hepsini beğenir.Bir şeyler alacaksa kendine birlikte gidelim ,sen seç der.Bu durumdan rahatsız olmuyorum,örnek alınmak güzel aksine... cokacimcoook
İnsanlar çevrelerine nasıl bakmak isterse öyle görür. Taklit veya kıskanmak nedemek. O zaman beni kıskanıyor veya düşünüyor diyenler butik giyinecek yani herşeyden tek satılan yerlerden alışveriş edecek.Bir mağazaya giriyorsun seçenekler renkler belli bir etekten belki 60 tane var budurunda herkes birbirini kıskanıyormu.
Biraz hayata rahat bakmalı rahat olmalı.Kadediğim gibi nasıl bakarsan öyle görürsün.
Yani..Olaya bakış açısıyla alakalı biraz da..Haklısın.
Her davranışını ''Aman beni taklit ediyor işte gıcık'' diye değerlendirirsen, ortalık sorundan geçilmez..
Örnek alınmaktan da rahatsızlık duymamak lazım..
kızlar siz beni anlamadınız galıba.sizce uzaktan ben kıskançmı görünüyom,sizin küçügünüze ögrettiginiz bişeyler olmadımı hiç,peki o küçük birgün kalkıpta ben zaten biliyodum sendenmi ögrendim derse,hep iyi niyetle yol göstersen sonra o seni bile begenmiyor edasında olursa,sen halı silsen oda silse,cam silsen oda silse,aynı apatmanda olsan aynı etekten alsa misal,başka yokmuş gibi,daltonlar gibi bide görümceyede alsa,3 daire hepsi dalton gibi giyinse,daha neler neler sayıyım.ozamann siz buna taklit demez de ne dersiniz.bana sormasa bile hep yardım ettim ona şimdi benden ögrendigini bile sölemekten aciz kıskanç biri.mesela ben bir keke tarifi alıyın sizden şu kişiden ögrendim derim hiç gocunmam ama o benim bütün emeklerimi boşa harcadı.uzun zamandır k kdayım bir araştırın,bakın hiç bugibi konularda yorum yapmışmıyım.öle kıskanç biri hiç degilim lütfen okuyun ama yorumunuzu dikkatli yapın.teşekkürlr
arkadaşlara da hak vermek lazım; böyle durumlara şahit olmayabilirler henüz! ben seni çok iyi anlıyorum tatlım.benim de daha ziyade görümcem taklitçidir ama onu öyle kabul ettim artık. sanırım zevkle alakalı bir sorunu var. benim evimde beğendiğini mutlaka bulur alır. bulamazsa da sevgili eşime telefon eder ve eşim onun için alır! bu sadece kıyafet yada ayakkabı, çanta için geçerli değil,evime aldığım perdelere kadar böyle olmuştur. bu durum canımı sıkmıyor değil, ama kendisinin artı özelliklerini görmeye çalışarak ve de ara sıra kendisine fark ettirmeden tavsiyelerde bulunarak 11 seneyi devirdim. bazen ufak dokundurmalar yapıyorum. bazen ise tepkimi benzerini aldığı eşyayı, onun yanında, :umursamaz:ihtiyacı olana vererek gösteriyorum.sonuçta eşimin kardeşini ne atabilirim, ne de satabilirim ve bu durumun evliliğime zarar vermesine asla zarar vermem.
Görümcem benim aldıklarımdan alsa bozulmam. Zaten ben eğer bir şeyi kaliteli ve hesaplı bulduysam hemen arar sen de al derim. O da aynı davranır.
Bu iki kişinin arasındaki ilişkiyle alakalı sanırım. Sizin aranızda zaten bir husumet vardır o yüzden bunlar seni rahatsız ediyordur. Sevmediğim biri benimle aynı kıyafetleri giyse gıcık olurum o ayrı.
Bir şeyler öğretirken de insan benden öğrendiğini söylesin diye düşünmez. Ancak senden aldığı bir tarifi veya bilgiyi bariz yalan söyleyerek zaten biliyordum diyorsa bu da hoş değil.
Birini halı silerken görsem benimkilerde kirlendi sileyim derim taklit değil ama aklıma gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?