En ok Elti mi, Grmce mi? Sizi taklit eder..

titanik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2008
253
5
96
49
Mardin
kızlar ben bu konuda her ikisindende muzdaribim.ama eltim çok gıcık taklit yapar,kendi yaptıgı gibi göstermede üstüne yoktur.zaten igreti durur taklit yaptıgı herşey,psikolojik bir durum bence sizce....

ne zaman yemeğin yağı, tuzu eksik olsa, tadı çirkin olsa "iki elti aşı" der. nitekim eltilerin çekememezlikleri yüzünden ilişkileri de öyle tatsız oluyormuş neden eltının gemısı yurumezmıs meak edıyom..neden eltılerle bukadar sorun oluyo cozemıyom..
sız yanlıs yapıyosanız eltınız neden sızı taklıt etsın oda yanlıs yapsın..
dusuncesı aklı fıkrı beynı yokmudur..agır taş yerınde agırdır bence..
ne kadarda taklıt edılsenız eger agırsanız yerınız bellıdır..
mademkı eltınız sızı cekemıo taklıt edıyo neden bukadar onemsıyosunuz onuda dert edıyosunuz..
sız bı eltınızı anlıyamıyosunuz ben ıse eltılerı..

Görümcem için beni taklit ediyor demektense ,örnek alıyor diyebilirim.Alışverişte neye elimi atsam ,üstümde başımda ne varsa hepsini beğenir.Bir şeyler alacaksa kendine birlikte gidelim ,sen seç der.Bu durumdan rahatsız olmuyorum,örnek alınmak güzel aksine... cokacimcoook

Eltim yoktu,görümcem vardı..
Görümcem taklit etmezdi beni..
Annemin görümcesi yok,eltileri var..
Onu da eltileri taklit etmiyor..
Bizde taklit olayı hiç olmadı yane..:lepi:

şuanlık eltim yokk 3 görümcem var

üçüde etmiyor belkide edemiyorlar çünkü hayatımız tamamen çok farklı

2 tane kapı gibi eltim bir tanede görümcem var..
hiç birimizdede taklit olayı yok..
hepimiz ayrı telden çalarız..

ınsanlar çevrelerine nasıl bakmak isterse öyle görür. Taklit veya kıskanmak nedemek. O zaman beni kıskanıyor veya düşünüyor diyenler butik giyinecek yani herşeyden tek satılan yerlerden alışveriş edecek.Bir mağazaya giriyorsun seçenekler renkler belli bir etekten belki 60 tane var budurunda herkes birbirini kıskanıyormu.
Biraz hayata rahat bakmalı rahat olmalı.Kadediğim gibi nasıl bakarsan öyle görürsün.

Yani..Olaya bakış açısıyla alakalı biraz da..Haklısın.

Her davranışını ''Aman beni taklit ediyor işte gıcık'' diye değerlendirirsen, ortalık sorundan geçilmez..
Örnek alınmaktan da rahatsızlık duymamak lazım..

Vallaha bizdede kimse kimseyi taklit etmez...görümcelerimden hic görmedim böyle birsey.

Ortanca eltim sanki yeni evlendiginde taklit degilde beni örnek alir gibi davranmaya calisti fakat üstüne bir numara büyük geldi....:hulya:

tamam sende haklısın ama

kıskanç takjlit eden ne yaparsan aynısı haftası aynısını yapanlarda yok değil etrafında

ama herşeyede beni kjıskanıyooo imdattt diye bakarsan olaya oooo işimiz var

Çok haklısın olaya bakış açısı ile ilgili bir durum.Arkadaşımın eltisi arkadaşımı adım adım takip eder,gider aynısını alır,ama hep de zeytinyağı gibi su üstüne çıkar.O kişi için örnek alıyordan öte,taklit ediyor derim,çünkü hem taklit dip hem de beğenmiyor havalarında ortada geziyor.kaydirigubbakcemile3

kızlar siz beni anlamadınız galıba.sizce uzaktan ben kıskançmı görünüyom,sizin küçügünüze ögrettiginiz bişeyler olmadımı hiç,peki o küçük birgün kalkıpta ben zaten biliyodum sendenmi ögrendim derse,hep iyi niyetle yol göstersen sonra o seni bile begenmiyor edasında olursa,sen halı silsen oda silse,cam silsen oda silse,aynı apatmanda olsan aynı etekten alsa misal,başka yokmuş gibi,daltonlar gibi bide görümceyede alsa,3 daire hepsi dalton gibi giyinse,daha neler neler sayıyım.ozamann siz buna taklit demez de ne dersiniz.bana sormasa bile hep yardım ettim ona şimdi benden ögrendigini bile sölemekten aciz kıskanç biri.mesela ben bir keke tarifi alıyın sizden şu kişiden ögrendim derim hiç gocunmam ama o benim bütün emeklerimi boşa harcadı.uzun zamandır k kdayım bir araştırın,bakın hiç bugibi konularda yorum yapmışmıyım.öle kıskanç biri hiç degilim lütfen okuyun ama yorumunuzu dikkatli yapın.teşekkürlr

Görümcem benim aldıklarımdan alsa bozulmam. Zaten ben eğer bir şeyi kaliteli ve hesaplı bulduysam hemen arar sen de al derim. O da aynı davranır.

Bu iki kişinin arasındaki ilişkiyle alakalı sanırım. Sizin aranızda zaten bir husumet vardır o yüzden bunlar seni rahatsız ediyordur. Sevmediğim biri benimle aynı kıyafetleri giyse gıcık olurum o ayrı.

Bir şeyler öğretirken de insan benden öğrendiğini söylesin diye düşünmez. Ancak senden aldığı bir tarifi veya bilgiyi bariz yalan söyleyerek zaten biliyordum diyorsa bu da hoş değil.

Birini halı silerken görsem benimkilerde kirlendi sileyim derim taklit değil ama aklıma gelir

tabikide kıskanç insanlar var hayatım

aman ne güzle kıskanılmak salla gitsin

birkere ben bir takı mağazasından zincir aldım ucunada büyük birtane taş aldım kalpli

çok orjinal bişey oldu herkes sorduuu aaa nekadaarr güzel nerden aldın

bende dedim almadım yaptım takı mağazasından aldım dedim..

ertesi gün aynı zincir aynı uç işyerindeki arkadaşımda okadar iyi niyetli dedimkii

aaaa sendemi yaptın ne güzelll oda dediki niye sendemi yapmıştın ben hep kendim yaparım

deidm dün bunun tarifini yapılışını ben söylemeidm mi sana yooooo dediii

gül geç cnm ya

valla benim görümce ile bir kaç kere alışverişe gittim canımdan bezdim ne alsam aynını aldı ben de alayım mı deyip ben de al tabi dedim sonra arkamdan ben ne lasam ona el attı demiş ben de kestim onla bişi almayı şu anda evinde kullandığı mutfak halısı ve çöp kutusu rengine kadar eltiminkinin aynısı kızdan sonra aldı
bu taklittir kimse kusura bakmasın
ama ben kızmıyorum yazık herkesin kendine ait bir zevki olamaz örnek almak ister diyor geçiyorum ne yapayım ne kadar görüyorum ki kafama takayım başka dert mi yok
eltimin tarzıyla benimki çok farklı o yüzden taklit eden yok birbirini

arkadaşlara da hak vermek lazım; böyle durumlara şahit olmayabilirler henüz! ben seni çok iyi anlıyorum tatlım.benim de daha ziyade görümcem taklitçidir ama onu öyle kabul ettim artık. sanırım zevkle alakalı bir sorunu var. benim evimde beğendiğini mutlaka bulur alır. bulamazsa da sevgili eşime telefon eder ve eşim onun için alır! bu sadece kıyafet yada ayakkabı, çanta için geçerli değil,evime aldığım perdelere kadar böyle olmuştur. bu durum canımı sıkmıyor değil, ama kendisinin artı özelliklerini görmeye çalışarak ve de ara sıra kendisine fark ettirmeden tavsiyelerde bulunarak 11 seneyi devirdim. bazen ufak dokundurmalar yapıyorum. bazen ise tepkimi benzerini aldığı eşyayı, onun yanında, :umursamaz:ihtiyacı olana vererek gösteriyorum.sonuçta eşimin kardeşini ne atabilirim, ne de satabilirim ve bu durumun evliliğime zarar vermesine asla zarar vermem.

sagol canıım beni anlayanlar da varmış yerimseniben bende gülüp geçiyom zaten ,öyle olmassa 21 yıl altlı üstlü otorulmaz.ben sadece kk da kızlarında bu orunları varmı merek ettim.senin yaptıgına benzer şeyler yaptım bende aynı olan giysileride giymedim zaten.ikiz olamanın da alemi yok dimi..

ben tlfon açmam bizzat kendim alırın ucuz gördügümü canım.ama sanırım anlamak biraz zor geldi size neyse sıkmayın cnınızı siz kıskanılmıyoz diyebilirsiniz.ama bana akıl vermeyin zira akıl almak için açmadım topigi.teşekkürler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…