• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En ok Elti mi, Grmce mi? Sizi taklit eder..

kızlar siz beni anlamadınız galıba.sizce uzaktan ben kıskançmı görünüyom,sizin küçügünüze ögrettiginiz bişeyler olmadımı hiç,peki o küçük birgün kalkıpta ben zaten biliyodum sendenmi ögrendim derse,hep iyi niyetle yol göstersen sonra o seni bile begenmiyor edasında olursa,sen halı silsen oda silse,cam silsen oda silse,aynı apatmanda olsan aynı etekten alsa misal,başka yokmuş gibi,daltonlar gibi bide görümceyede alsa,3 daire hepsi dalton gibi giyinse,daha neler neler sayıyım.ozamann siz buna taklit demez de ne dersiniz.bana sormasa bile hep yardım ettim ona şimdi benden ögrendigini bile sölemekten aciz kıskanç biri.mesela ben bir keke tarifi alıyın sizden şu kişiden ögrendim derim hiç gocunmam ama o benim bütün emeklerimi boşa harcadı.uzun zamandır k kdayım bir araştırın,bakın hiç bugibi konularda yorum yapmışmıyım.öle kıskanç biri hiç degilim lütfen okuyun ama yorumunuzu dikkatli yapın.teşekkürlr

Canim var tabiki.....olmazmi bu tür insanlar....lakin bunlar ile görümce elti giller olmaya biliyor arkadasin akraban kardesler bile aralarinda bu tür sorunlar yasiyor.

Esimin kuzeni bana bununla ilgili hem komik hemde düsündürücü bir olay anlatti..

Bunun bir komusu varmis, tabiri caizse türkiyede köyde yetismis büyümüs, hali ile sehirde yasayan bir genc kiz gibi giyim süs style tarzi seylerle fazla alakali degildi....evlenip almanyaya gelmis....esimin kuzeni ile komsu olmuslar....

Esimin kuzenide burda Douglas diye cok ünlü bir parfümeride calisiyor, yani kiz giyim kusam makyaj konusunda cidden usta......komsu kiz önceleri ay ne güzel giyiniyorsun ay ne güzel kusaniyorsun banada biraz yardimci olsana biktim hep lastikli etek badi ile dolasmaya demis....

Tamam demis bizim kuzen ve elinden geldigince kiza yardimci olmus, alisverise gitmisler makyaj yapmayi ögretmis kiza vs. vs....

Gel zaman git zaman bu komsu kiz baya baya ilerlemis bu konularda....öyleki rimelsiz rujsuz cöp atmaya bile gitmezmis..

Birgün bizim kuzen hastalanmis, cekmis esofmanlari saclari baglamis evinin isini yapárken zil calmis, komsu kiz gelmis....Ahhh nedir senin bu halin, su üstüne basina bak, nasil dolasabiliyorsun böyle, esinin seni böyle görmesine nasil tahamül edebiliyorsun, hic giyinmeyi kusanmayi bilmiyorsun vallaha demis....
Bizim kuzen aynen böyle benneyaptımkiakannehir:1shok:olmus.......

Kendi ne olugnu unutmus, ona yardimci olan insani begenmiyor.....Iste kiskanc fesat görgüsüz insan buna denir...:delphin:

ayy bu konu tam benlik valla,üç yıllık evliyim,eltim benden yaşça baya büyük,benn ilk gelin geldim kadın doğru düzgün konuşmayı bilmezdi,değil giyinmek bir kenara dursun,okumamış,belli bir kültür almamış tüm bunları geçtim kendini yetiştirememiş hep ezilmiş,bende bir abla içtenliği ile sarıldım bu durumu aşmasını sağladım insan içine çıkınca iki lafı dinlenir oldu,ama kadın kendini tam aştı,önce ortak olduğumuz dükkandan beni şutladı başına geçti,sonra kabak çiçeği gibi açıldı hatda abarttı göze batar derecede,sonra beni beyenmez oldu küstük konuşmuyoruz şimdi iki yıldır.ne oldum delisi oldu,eskiyi unuttu,resmen benle aşık atmak için yarışıyo,ben ne yapsam yemez içmez yanısını yapar,ben hiç oralı olmuyorum tabi onu Allah'a havale ettim artık yoruldum çünkü,aynı binadayız bide onunda eksi yanları oluyo,şimdi dışardan okulu bitirip ehliyet alma yarışında bazen diyorum ki kötü ev sahibi kiracıyı mal sahibi yaparmış.....buda onun gibi....

bende eltimi taklit ederim o beni değil ve bunu onada sölerim yenge aldığın şeye bayıldım ne kadar zevklisin derim bundanda hiç gocunmadım aynı şey görümcem içinde geçerli
onların yeri bende ap ayrıdır
taklit edilmicek gibide değilller hani bayılırım onlaraaaaaaa

görümcemle bi sorunum yok hatta bazen ben onu örnek alirim cok düzgün bi insan..ama bide eltim varki beni taklit ediyo diyemem ama ne yapsam gicik oluyo ondan iyi olmami istemiyo...saolsun cok giciktir..bide ne zaman ne yapcagi belli degildir bazen cok yakin bazen cok uzak...sürekli laf carpar gicik bi tiptir yani...

allaha şükür eltim yok. görümcem var taklit durumu yaşamıyoruz ama ondada kıskançlık söz konusu ilk zamanlar bu konuda çok muzdariptim ama uzak olduğumuz için zararını görmüyorum ama iç içe olsaydık çok problem yaşardık herhalde

görümcelerımle hepimiz ayrı telden çalıyoruz oyuzden onlarla bi sorunumuz yok şuan 4 eltiyiz 2 elti istanbuldayız burdakı eltım benı çok kıskanır ve çok taklit eder ben ne yapsam oda yapmak ister...
yapsın ben hiç takılmıyorumm ama bi sorunumuz var o benım her yaptığımı yapmak istıyo ama eşi karsı çıkıyo araları bozuluyo... ben bişey yapcam mesela arda eşime der abisi ne gerek var şimdi benımkıde isteyecek dıyo bende sınır oluyorum......
o istıyo dıye ben istediğimi yapmayacakmıyım...
en basıt çrnegı ben ehlıyet kursuna başladım araba alıcaz..
şimdi oda illa ehlıyet almak istıyomuş...

:roflol:

görümcelerımle hepimiz ayrı telden çalıyoruz oyuzden onlarla bi sorunumuz yok şuan 4 eltiyiz 2 elti istanbuldayız burdakı eltım benı çok kıskanır ve çok taklit eder ben ne yapsam oda yapmak ister...
yapsın ben hiç takılmıyorumm ama bi sorunumuz var o benım her yaptığımı yapmak istıyo ama eşi karsı çıkıyo araları bozuluyo... ben bişey yapcam mesela arda eşime der abisi ne gerek var şimdi benımkıde isteyecek dıyo bende sınır oluyorum......

ay ne kadar saçma bir eltin varmış.yapmak isteyipte yapamayan insanlar kendilerinde eziklik hissediyorlar böyle durumlar oluyor sonunda yazık. ayrıca abisini hiç ilgilendirmez senin ne yapacağın :olmaz:

illa birileri birilerini taklit edicekse bu kesinlikle eşim olur:)) bazen benim fikirlerimi kendi fikriymiş gibi söyler ailesine çok sinir olurum:)))

demekki ben yalnız değilmişim aynen benimkini anlattın valla ,ama ben eltimlede kocasıylada konuşmadığım için kimse bana tepki veremiyo,üst katımda oturuylar çok kavga ediyolar bende yapıcam davaları oluyo ,eee napim hiç umrum değil ohh olsun....yazııkkk benimkide ehliyet alcakta dha diploma alması lazım

aslında fikir almak olsa sadece olay tamam mesela ucuz bişi bulundu dimi oraya gidilip alısveriş edilse vs
çok cici olur eltim yok olursa kardeşim gibi sevebilceğim bri olsun istiyorum inşallah
ama nerede öyle si bilmiyorum

görümcem taklit eder beni ben ne alsam aynını gider alır saç rengimi bile

Back
X