kişiliği oturmamış bu taklitçilerin o zaman
en dogruyu sen söledin arkadaşım.sagol.örnek alınmak ve taklit edilmenin farkını bilcek yaştayım.buda diger arkadaşlara
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kişiliği oturmamış bu taklitçilerin o zaman
kızlar siz beni anlamadınız galıba.sizce uzaktan ben kıskançmı görünüyom,sizin küçügünüze ögrettiginiz bişeyler olmadımı hiç,peki o küçük birgün kalkıpta ben zaten biliyodum sendenmi ögrendim derse,hep iyi niyetle yol göstersen sonra o seni bile begenmiyor edasında olursa,sen halı silsen oda silse,cam silsen oda silse,aynı apatmanda olsan aynı etekten alsa misal,başka yokmuş gibi,daltonlar gibi bide görümceyede alsa,3 daire hepsi dalton gibi giyinse,daha neler neler sayıyım.ozamann siz buna taklit demez de ne dersiniz.bana sormasa bile hep yardım ettim ona şimdi benden ögrendigini bile sölemekten aciz kıskanç biri.mesela ben bir keke tarifi alıyın sizden şu kişiden ögrendim derim hiç gocunmam ama o benim bütün emeklerimi boşa harcadı.uzun zamandır k kdayım bir araştırın,bakın hiç bugibi konularda yorum yapmışmıyım.öle kıskanç biri hiç degilim lütfen okuyun ama yorumunuzu dikkatli yapın.teşekkürlr
ay ne kadar saçma bir eltin varmış.yapmak isteyipte yapamayan insanlar kendilerinde eziklik hissediyorlar böyle durumlar oluyor sonunda yazık. ayrıca abisini hiç ilgilendirmez senin ne yapacağıngörümcelerımle hepimiz ayrı telden çalıyoruz oyuzden onlarla bi sorunumuz yok şuan 4 eltiyiz 2 elti istanbuldayız burdakı eltım benı çok kıskanır ve çok taklit eder ben ne yapsam oda yapmak ister...
yapsın ben hiç takılmıyorumm ama bi sorunumuz var o benım her yaptığımı yapmak istıyo ama eşi karsı çıkıyo araları bozuluyo... ben bişey yapcam mesela arda eşime der abisi ne gerek var şimdi benımkıde isteyecek dıyo bende sınır oluyorum......
o istıyo dıye ben istediğimi yapmayacakmıyım...
en basıt çrnegı ben ehlıyet kursuna başladım araba alıcaz..
şimdi oda illa ehlıyet almak istıyomuş...
:roflol:
görümcelerımle hepimiz ayrı telden çalıyoruz oyuzden onlarla bi sorunumuz yok şuan 4 eltiyiz 2 elti istanbuldayız burdakı eltım benı çok kıskanır ve çok taklit eder ben ne yapsam oda yapmak ister...
yapsın ben hiç takılmıyorumm ama bi sorunumuz var o benım her yaptığımı yapmak istıyo ama eşi karsı çıkıyo araları bozuluyo... ben bişey yapcam mesela arda eşime der abisi ne gerek var şimdi benımkıde isteyecek dıyo bende sınır oluyorum......
o istıyo dıye ben istediğimi yapmayacakmıyım...
en basıt çrnegı ben ehlıyet kursuna başladım araba alıcaz..
şimdi oda illa ehlıyet almak istıyomuş...
:roflol:
Eltim yoktu,görümcem vardı..
Görümcem taklit etmezdi beni..
Annemin görümcesi yok,eltileri var..
Onu da eltileri taklit etmiyor..
Bizde taklit olayı hiç olmadı yane..:lepi: