En Özel Gününüzde ''Hay Aksi'' dediğiniz ...

CheersandPitis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
25
0
36
Yalova
Daha önce buna benzer bir başlık açıldımı diye aradım ama bulamadım.Hatalıysam affola :17:
Önce merhaba hepinize, ben yeni katıldım aranıza.Gerçi uzun bir zamandır takipteyim ama hesap açmam,oturup zaman ayırmam daha yeni :)Neyse..
Benim nişanıma tam bir hafta kala başladı çırpınışlarım:)İki yanağımın her birinde,iki koca sivilce dicem ama sivilcenin sözlük anlamı benim cildimde beliren şeyler değildi :26: E tabi daha bir hafta zamanım var.Çılgınca formüller denemek için oldukça uzun bir zaman :28: Hemen nete girdim, bakıyorum ; en kısa sürede etki edecek yöntem :51: Sağolsun bir arkadaş tuzlu sudan bahsetmiş..
Tuzlu suyu yarım saat bir pamukla aknenin üzerinde beklet demiş.Akıllı bende pamuğu nerdeyse koca bir gece bekletip uyudum daha güzel etki eder diye.Ve sabah kalktığımda neyazıkki kabuk tutmuşlardı artık sivilcelerim.Ama neyse ki son anda atlttık,sıkıntısız bir gün geçirebildim :) Evet şimdi sizlerden alalım ..

benmde nışanıma yakın uçuk olmuştu feci allahtan geçti 4-5 günde yoğun ilaç tedavisiyle....
bir keresindee yeğenimn doğum günü için herşey hazır 2 saata misafirler gelcek banka faturayı ödeme elektirikleri kes sen yeminle bankayı basmayı gitcektim lohusa halimle ne ağlamıştım hiç unutamam üst komşudan elektirik çekmiştk ama rezillikte çabası :26:

temmuzun sıcagında olan düğünümde ilçeye yıldırım düştü ve jeneratör 1 tane oldugu için karanlıkta düğünüm oldu :1: neyseki 2. düğünüm olcak dedim ondada trabzonda dısarıdaydı ondada yagmur yagdı :27::27::27: ama sonunda evlendik tabiiiii :1::1::1:

temmuzun sıcagında olan düğünümde ilçeye yıldırım düştü ve jeneratör 1 tane oldugu için karanlıkta düğünüm oldu :1: neyseki 2. düğünüm olcak dedim ondada trabzonda dısarıdaydı ondada yagmur yagdı :27::27::27: ama sonunda evlendik tabiiiii :1::1::1:

Hay Allahım tam da düğün günümü... :37: Çok kötü olmuş :1:

Son düzenleme:
kına gecemde yüüzmde bir tane bile sivilce yoktu sabahında kuaföre giderken bi baktım kocaman bi sivllce alnımda sinir olmuştum kuaför nazarlığın olsun demişti ama kapatıcıyla bile kapanmamıştı :27:
en önemliside düğün günü gelin arabsının önünü çocuklar kesti hafif çaplı bir kaza yaşadık o esnada ayakkabı topuğum araya sıkıştı panikle bir çektim kopmuş..aşağı indim herkes alkışlıyo ama ben düşmüşüm topuk derdini :60:
topallaya topallaya nikah salonuna girdim herkes farketmişti ama bilmeyenler gelinde çok güzel ama baksana topalmış dedi yanımdan geçerken :27:
diğerini kırmaya çalıştım vurdum vurdum kırılmadı en sonunda yemege gidince nasıl bir sinirle vurduysam kırıldı hatıra olarak saklıyorum :9::9:

söz günümde nişanlım ve ailesi kalabalık bir şekilde geldiği anda regl oldum :53::53:
tam o esnada !!!
heyecandandı sanırım
üstelik kıyafetim kremrengiydi
misafirleri karşılayamadan doğru banyoya gittim
sonra ikinci şookkk
tek bir ped kalmamıştı :53::53:
ablama söyledim zavallı koştur koştur buldu sonunda
yaklaşık yarım saat sonra "hoşgeldiniz" diyebildim...

Back
X