En popüler kk replikleri :)

3 sene önce böyle değildi. kişiler resim koyardı albümlerine. ama insanlar saygılıydı...şimdi bir karalama olayı başlamış albüme resim koyanlara..
beğenmeseler bile kötü şeyler yazan olmazdı. hep güzel şeyler yazarlardı. şimdi görüyorum. her resime bir kötü söz yazılmış. bu beni çok şaşırtıyor.
sen kendini göstermek için koymuşsun bu resimlerine albüme.
iltifat almayı seviyorsun galiba..
yüzün çok kötü
çirkinsin

sen güzelsin ama giyinmeyi bilmiyorsun.
güzelmi sanıyorsun kendini..
saçların çok kötü
rüküşsün
zevksizsin.vb.
kırıcı,incitici sözler. fiziğe hakaretlerde cabası. bunlar beni şaşırttı. ve bunlar resmen klişe olmuş gibi her albümde mevcut..

Son düzenleme:
Kızlar yardımmmmmm ben travesti oldum
(Konuya depar atarak gidilir)

"Az önce elime cımbız aldım, şimdi travestiyim"

2012'nin hit repliği;

"İstesem polisleri kapıma sıra sıra dizerimm !"

Hukukçuyum ben hukukçuuuuuuu

Kocişim 1.85 boyunda brad pitten hallice bir erkek...

"Erkeksiz" boş beleş kadınlar parçalıyor kocişimi, bıktım artık usandım

Kocişim 1.85 boyunda brad pitten hallice bir erkek...

"Erkeksiz" boş beleş kadınlar parçalıyor kocişimi, bıktım artık usandım

Yıl bitmeden daha popüler replikleri de gördük çok şükür Bu arada mesaj sayım dolmadığı için cevap yazamadım; Allah gülmekten ayırmasın Melodicim :)

Kızlar gladyatör bir kocişim var, terbiyesiz kadınlardan nasıl koruyacağımı bilmiyorum yardımmmm

Benim kocam taşa kafasıylan vurur yarar da ekmeğini çıkarır uçağı ağzıylan çeker benim kocam
hem şiport arabamız da var ayrıca işi bana bağlı babam ona para da veriyo daha ne olsun benden yağlı kapı mı var beyaa

Sana bukadar şey yapmış ve sen hala gelip burda 'acaba affetsemmi'diyemi soruyosun. Senide tebrik ediyorum gerçekten Bunu bin defadan fazla gördüm

"İnsanın kınadığı şey kendi başına gelmeden ölmezmiş" istatistik yaptım özellikle bir derdim var bölümünüde konu açan her 4 üyeden 2'sinin konusunun bir yerlerinde bu cümle mutlaka ya konu sahibi ya da konuya diğer yorum yapanlar tarafından bol bol zikrediliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…