Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet
adamın biride girmiş eşine hediyemi bakacakmış fikir olsun diye ne pişman olmuş girdiğine...acaba benim eşimde böyle düşüncelere sahipmi die...parmakla yenme aslında bi tedavi yöntemide dışardan bakılınca yanlış anlaşılıyor...diktirme konusuda baya dönmüştü... bazısında da kadınlara karşı güvensizlik oluşmuş..yani okuduklarımdan öyle anlamıştım
''kocamın yiyenleri'' diyen bi hanımabla vardı kazen'i bile çıldırtmıştıAdı lazım değil baş harfi N
![]()
Benim kocam taşa kafasıylan vurur yarar da ekmeğini çıkarır uçağı ağzıylan çeker benim kocam![]()
![]()
hem şiport arabamız da var ayrıca işi bana bağlı babam ona para da veriyo daha ne olsun benden yağlı kapı mı var beyaa![]()
eşimi sex karavanında bastım ormanda saç boyuyordu konusunu hatırlayanlar el kaldırsın![]()
''kocamın yiyenleri'' diyen bi hanımabla vardı kazen'i bile çıldırtmıştıAdı lazım değil baş harfi N
![]()
Gazozcum o konuyu nasil bulabilirim acaba bende okusaydim
Buradan açtığı konulardan bakabilirsin temmuzhttp://www.kadinlarkulubu.com/member.php?u=407370
Efsane olmus ve farkli bir karakter...Sanirim artik uyeligi yok.Ben gormedim oyle bir nick..