"konu: kocam çocukla ilgilenmiyor.
cevap: ayyy allaha şükür benim kocişim çocukla ilgilenir, yemeğini yedirir, altını değiştirir, dışarı çıkarır akşama gidip sarılayım kocişime"
Benim degil de bir arkadasimin dikkatini cekmiskızlar bir arkadaşımın başından şunlar şunlar geçmiş
bu tür konular bu gün patladı gitti
allah herkese böyle arkadaşlar nasip etsin
Benim degil de bir arkadasimin dikkatini cekmis
Mis mis lar iste super arkadasliklar yahu ben yaptim de cik isin icinden arkadasini neden karistiriyorsunnasıl arkadaşlarsa herşeyini biliyor ve hissediyor arkadaşının.
her şeye hemen laf yetiştirir, eleştirirsen de zaten ben yaparmıyım bir arkadaş yapmış mış...der
Mis mis lar iste super arkadasliklar yahu ben yaptim de cik isin icinden arkadasini neden karistiriyorsun
Ah tabi dogru ya esine sevgilisine yakalanirsa temkinli olmak lazimolur mu hiç ... buralarda onu tanırlar yanlış izlenim olmasın ...
Ah tabi dogru ya esine sevgilisine yakalanirsa temkinli olmak lazim
Eltisine yakalanan kuzulu bir uye vardi o geldi aklima kuzulari yedilereşinin sevgilisinin ne işi var burada.
eltilere görümcelere yakalanıyorlar.bomba oluyor
Eltisine yakalanan kuzulu bir uye vardi o geldi aklima kuzulari yediler
Kos kos metrobus konusu var patladi gitti dinede girmisler eyvah eyvahhatırlıyorum
Kos kos metrobus konusu var patladi gitti dinede girmisler eyvah eyvah
Bdv de hala kapanmamis hayretbilmiyorum o konuyu
Benim degil de bir arkadasimin dikkatini cekmis
Ah ah bizede sorunlular denk gelir sans istearkadaşı onlar da vücut bulmuş adeta o derece
böyle insanlar olduğunu bilmek ümit verici ne arkadaşlar var
bir bize denk gelmiyor böyle arkadaş
bizim derdimizle kendi derdi gibi dertlenen
Evli birisi konu açar konusuyla ilgisi destek beklemek amaçlı fakat hatasını söyleyince siz evlimisiniz evlenince beni anlarsınız derler,bekarların bir aile hayatı yok çünkü laboratuvar ortamında yetişiyoruz biz bekarlar.
Ben de seni evli sanıyordum Ahu, hoş sohbet birisisin. Buraya bekleriz. http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-sohbet-topigi.585336/page-4151#post-37951321aa canım sen bekar mısın ya, ben seni hep evli ve çocuklu olarak düşündüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?