En popüler kk replikleri :)

kızlar lütfen ön yargılı olmayın ben evli adamla birlikteyim

ama eşiyle hiç birlikte olmuyormuş diye konu açar biri:KK53::KK53:

üstelik eşi de hamileymiş
tabi tabi öyledir zaten:KK51:

buda yeni moda adamlar kadına el sürmeden hamile bırakıyor

hep bu diziler yüzünden hep dizi kafası bunlar:KK45:

kullanılmış çorabı olan var mı kokulu çorap arıyorum:KK57::KK70:

bunu da gördü ye bu kk

"sosyal bir deney yapıyorum..."

peynirde verecek mi acaba ? :KK53:

Kocam cocugumu dovdu, tokatladi, suratinda parmak izleri var yavrumun yetisiinnn kosun imdattttt nefes alamiyorum duvarlar ustume geliyor!!​
Tik tak tik tak tik tak.......
1 saat sonra..................
Kocami seviyorum, aslinda cok iyidir, iyi olmasa 7 sene evli kalir miydim hic. Cok normal bi kocam var, cocugumu tokatladiysa size ne!:KK53:

Kocam cocugumu dovdu, tokatladi, suratinda parmak izleri var yavrumun yetisiinnn kosun imdattttt nefes alamiyorum duvarlar ustume geliyor!!​
Kocami seviyorum, aslinda cok iyidir, iyi olmasa 7 sene evli kalir miydim hic. Cok normal bi kocam var, cocugumu tokatladiysa size ne!:KK53:
şu senin imzaya kopuyorum:KK70::KK70:

akabinde milletin kocalarina soverek kacmalar/konu kapattirmalar :KK53:

akabinde milletin kocalarina soverek kacmalar/konu kapattirmalar :KK53:
Birde şey var hanımefendi işinize gelen yorumlara cevap verip işinize gelenlere vermiyorsunuz..Herkes sizin gibi düşünmek zorunda degil..Madem konu açıyorsunuz bu eleştirileride kabul etmek sorundasınız:KK53: Fake bir konu oluncada hikayeniz olmamış:KK14: :KK53::KK53:

"konu sahibi, sen buradakileri dinleme boş boş konuşur onlar, sadece beni dinle."

Konu sahibiyle sıcacık özel bir muhabbet qeyfi resmen, hem de herkesin önünde :KK70:

Hele bir konuda "herkes bir yorum yazmaya bir kaç dakika ara versin, onu sadece ben anlarım. " yorumu vardı hala aklıma geldikçe yarılırım.
gercekten mi :KK57: :KK53:

Birde şey var hanımefendi işinize gelen yorumlara cevap verip işinize gelenlere vermiyorsunuz..Herkes sizin gibi düşünmek zorunda degil..Madem konu açıyorsunuz bu eleştirileride kabul etmek sorundasınız:KK53: Fake bir konu oluncada hikayeniz olmamış:KK14: :KK53::KK53:
o konu acip susanlari var ya, iyi bi dovesim var, insani gerip gidiyolar :KK53:

Back
X