- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kullanılmış çorabı olan var mı kokulu çorap arıyorum
bunu da gördü ye bu kk
şaka mı ?
oğlumun çorapları var bir çifti bir ay idare eder onu valla![]()
şu senin imzaya kopuyorumKocam cocugumu dovdu, tokatladi, suratinda parmak izleri var yavrumun yetisiinnn kosun imdattttt nefes alamiyorum duvarlar ustume geliyor!!Tik tak tik tak tik tak.......
1 saat sonra..................
Kocami seviyorum, aslinda cok iyidir, iyi olmasa 7 sene evli kalir miydim hic. Cok normal bi kocam var, cocugumu tokatladiysa size ne!
akabinde milletin kocalarina soverek kacmalar/konu kapattirmalarKocam cocugumu dovdu, tokatladi, suratinda parmak izleri var yavrumun yetisiinnn kosun imdattttt nefes alamiyorum duvarlar ustume geliyor!!Tik tak tik tak tik tak.......
1 saat sonra..................
Kocami seviyorum, aslinda cok iyidir, iyi olmasa 7 sene evli kalir miydim hic. Cok normal bi kocam var, cocugumu tokatladiysa size ne!
meraba canimMerhaba hanımlar uzun süredir sizi takip ediyorum![]()
ona gore yani, haddini bil, ayagini denk alBir de şu replik çok populer '' ben çok bakimli,herkes tarafindan begenilen,çok güzel bir bayanım'' ee napalım?![]()
Birde şey var hanımefendi işinize gelen yorumlara cevap verip işinize gelenlere vermiyorsunuz..Herkes sizin gibi düşünmek zorunda degil..Madem konu açıyorsunuz bu eleştirileride kabul etmek sorundasınızakabinde milletin kocalarina soverek kacmalar/konu kapattirmalar![]()
gercekten mi"konu sahibi, sen buradakileri dinleme boş boş konuşur onlar, sadece beni dinle."
Konu sahibiyle sıcacık özel bir muhabbet qeyfi resmen, hem de herkesin önünde
Hele bir konuda "herkes bir yorum yazmaya bir kaç dakika ara versin, onu sadece ben anlarım. " yorumu vardı hala aklıma geldikçe yarılırım.
o konu acip susanlari var ya, iyi bi dovesim var, insani gerip gidiyolarBirde şey var hanımefendi işinize gelen yorumlara cevap verip işinize gelenlere vermiyorsunuz..Herkes sizin gibi düşünmek zorunda degil..Madem konu açıyorsunuz bu eleştirileride kabul etmek sorundasınızFake bir konu oluncada hikayeniz olmamış
![]()
![]()