En popüler kk replikleri :)

Kayınvalidem evini temizlemeye beni çağırmıyor,kızlarını çağırıyor temizliğe..Ben,yani gelini varken hem de...( Çok kırıldım..

( konu açmıştı üyenin biri bu şekilde..)

düğünümüzde hiç bi şey yapmadık durumumuz yoktu beraber olalım da nolursa olsun dedim şimdi açlıktan nefesimiz kokuyor (niye evlendin o zaman iş güç sahibi olmadan)

bir başka versiyon kocam asgari ücretle çalışıyor,evimiz kira 15. çocuğu yapsak mı (çocuk kısmetiyle geliyor çünkü)

-biz beraber olduk da şey şimdi nolcakk:26:

-ayna tut bi bak bişey olmamıştır.

-nasıl tutunca görünüyo mu da??

-ayol daha önce hiç bakmadın mı ne meraksızsın...

-yoo bakmadım,bişey de gelmedi yani kan man felan ama hamile kalır mıyım ki:18::18:

-ya kardeşim biz kalırsın ya da kalmazsın desek inancak msn git bi doktoraaa

-kayınvalidem beni gezdirmiyor

demişti bi arkadaş da o zaman baya konusu geçmişti

kayınvalidem sürekli arıyor-gezmeye çağırıyor ,bıktım bunlardan
kayınvalidem hiç aramıyor-gezmeye çağırmıyor ,beni istemiyor mu

el cevap ..duruma göre ,daha iyi ya ne istiyorsun işte arayıp sormasa dışlasa daha mı iyiydi ya da sürekli aramasından iyidir boşver

kocam kayınvalideme anne diyor

bana düğünde 3 bilezik takacaklar ama 15 yaşında ki kaynımın karısına ya 5 tane takarlarsa ne yapmalıyım

şiddetin açıklaması olamaz

sen de kocanı çileden çıkarmışsın ama o da vurmamalıydı

siz de anne olacaksınız (belki yapmıcam çocuk mocuk)

gitmek istiyorum bu evden

favoriim ...bir daha olursa boşanıcam-boşanırım dedim (küllliyen yalan)

eşyamı topladım eşim eve gelince gidicem (tabi durdurması lazım niyetin olsa çoktan topuklardın)

bir de şey var....gidiyordum zorla tuttu göndermedi

kızlar test yaptım 2. çzgi silik çıktı. bhcg değerim bilmem kaç. acaba hamilemiyim ( yok değilsin yazasım geliyor)

Şimdi hemen nasıl buldun diyeceksiniz. Zaten hafızamın bir yerlerinde kalmış o konu. Tez, amanede, sedef, yenge, elti.. Hafızamda kalan kelimeler.
Not: Replik değil.

kadına şiddete hayır(erkeğe çocuğa uygulanabilir ama )

Bi de tam olarak replik değil de böyle efendi efendi mesaja başlayıp sonlara doğru cozutanlar var

hanımefendi,sizinle münakaşaya girmek istemiyorum.Ne siz benim doğrularımı kabul edebilirsiniz ne de ben sizinkini.Çünkü aynı seviyede değiliz.Ben sizin seviyenize inemem.Ayrıca ben sizin kadar kafası karışık,hadsiz ,kendini bilmez,aptal ,namussuz birini görmedim.Sizi var ya sizi taksimde sallandırmak lazım ayrıca ben sizi ve yedi sülalenizi dhshfbjkxvnmndvk..........

Bi de cozutuk başlayıp sonunda düzeltenler var

Bu ne yaaa ne kadar iğrenç insanlarla dolu burası ,kafanız basmıyo mu sizin aloooo.yani neden anlamamakta ısrar ediyosunuz ki.Neyse çıkmak üzereydim bu arada kalplerini kırdığım arkadaşlar varsa özür dilerim,hepinize iyi akşamlar arkadaşlar.

işine gelmeyen yorumlar karşısında arkasına bakmadan kaçan üye-benim daha önemli işlerim var çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…