Haklısın....fkljgfkh şehrinde bildiğiniz güvenilir dikim ustası var mı:26:
hııı var şu köşeyi dön karşına çıkar.Haklısın....fkljgfkh şehrinde bildiğiniz güvenilir dikim ustası var mı:26:
kızlar alt komşum sürekli bana yemek getiriyor.
ama yemekleri nasıl desem kokuyor
yeri sildigi legende salata yapıyor.
daha kücükte bir şey diyemiyorum alnır diye.
ben de hayvanlara veriyorum yemegi.
sizce dogru mu yapıyorum:26:
melodi kız oglan kızdır.
kendi erkekligini ona yansıtma
benim elimden erkek sinek kan bile emmedi tamammmm mııııııııı?zaten hep dişilermiş o vampirler içim bir rahatladı duyunca ay sorma öbür tarafa tertemiz gitcem evlensemde olmaz dicem meryem ana idolüm
Siz gibi kadınlara iyilik yaramıyor!! leğende yer silinmez bi kere çamaşır yıkanır leğenle. Oda en hijyeniik şeylerden biridir evde. Leğenden temizini mi bulacaksınn.
Slm kızlar benim kocamın iki abisiyle ortak bir şirketi var. Yani altımızda arabalar,jipler, evler paralar alışverişler artık ne istersek hepsi anında oluyo. Biz abilerinden sonra evlendik ve eğitimim de diğerlerine göre yüksek. Sanırım bu yzden beni braz kıskanıyolar. Eltm hamile kaldı herkes pohpohluyo ben hamile kaldım kimse beni tebrk etmeye aramadı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bende eşime ne biçim ailen var diye çemkrdim. Eltimgiller görümcemgiller hep kaynanamgilleri dolduruyo. Kaynanamgillerde eşimi doldurup eve gönderiyo bu yüzden eşimle uğraşmaktan bıktım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bana bi yol gösterin.
melodi kız oglan kızdır.
kendi erkekligini ona yansıtma
Melodi vaji mi olmuşşşşşşşşşş. Parmak egsersizi yap canım. ORtanın yarısıyla başlıyacaksın taamm mııı
ay benim midem almaz öyle yer mer kedilere veriyorum ben de ne yapayım.
sen olsan yer mydin
ay benim midem almaz öyle yer mer kedilere veriyorum ben de ne yapayım.
sen olsan yer mydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?