En popüler kk replikleri :)

utanmaz şey seni, senin gibileri çok gördüm
utanmadan birde evlenmeden yapacağını yapıyor

ben eşimle evlenmeden önce yüzünü bile görmedim, elini bile tutmadım
hatta gerdek gecesınde karanlıkta seviştik
aradan ay geçti anca birbirimizin suratını görmek nasip oldu.
biz insan değil miydik,haaa ayşeeaaa?

Siz gibi kadınlara iyilik yaramıyor!! leğende yer silinmez bi kere çamaşır yıkanır leğenle. Oda en hijyeniik şeylerden biridir evde. Leğenden temizini mi bulacaksınn.

Slm kızlar benim kocamın iki abisiyle ortak bir şirketi var. Yani altımızda arabalar,jipler, evler paralar alışverişler artık ne istersek hepsi anında oluyo. Biz abilerinden sonra evlendik ve eğitimim de diğerlerine göre yüksek. Sanırım bu yzden beni braz kıskanıyolar. Eltm hamile kaldı herkes pohpohluyo ben hamile kaldım kimse beni tebrk etmeye aramadı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bende eşime ne biçim ailen var diye çemkrdim. Eltimgiller görümcemgiller hep kaynanamgilleri dolduruyo. Kaynanamgillerde eşimi doldurup eve gönderiyo bu yüzden eşimle uğraşmaktan bıktım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bana bi yol gösterin.

benim elimden erkek sinek kan bile emmedi tamammmm mııııııııı?zaten hep dişilermiş o vampirler içim bir rahatladı duyunca ay sorma öbür tarafa tertemiz gitcem evlensemde olmaz dicem meryem ana idolüm

bi bakıma doğru zaten kanı emen sinekler hep dişi ve hamileler oluyor çünkü erkek sivri sinekler bitkilerle besleniyor canikom

Siz gibi kadınlara iyilik yaramıyor!! leğende yer silinmez bi kere çamaşır yıkanır leğenle. Oda en hijyeniik şeylerden biridir evde. Leğenden temizini mi bulacaksınn.

ay benim midem almaz öyle yer mer kedilere veriyorum ben de ne yapayım.
sen olsan yer mydin

diyet topiği

sabah 1 kepeklii ekmeği yardım içine kibrit kutusu kadar peynir koyup yedım şekersiz bitki çayı bide

ara 3 elma 2 portakal

öğle yarım tavuk 2 tabak pilav

ara 2 simit

akşam 3 tabak sebze yemeği

3 kıloda su içtim

sizce nasıl kızlar

Oğlumun adı muhteşemcan oğlumun adına yakışacak bi kız ismi önerirmisiniz ?

Yol gösteriyorum.

Çocugunu gösterme kimseye. Evide izolasyon yaptır sesini bile duyamasınlar.

Bi dakika..

Ama ayıp değil mi senin yaptığın çemkiriyorsun. Jİplere binerken paranın üstüne bi s.çmadığın kaldığında iyidi deemmmiiiğğğğ

kocam beni galiba komşumun teyzesinin kızının üniversiteden arkadaşının ablasıyla aldatıyor.cebinden mesaj atmış gööööööööööööööööördüüüüüüüüüüüüüüüüüm:127:
şimdi ben onu boşasam mı yoksa bende eltimin kocasının iş ortağının kankisini arayıp onla mı takılsam ayyy napsam acaba ?yargılayacaklar yazmasın aldatacam işte hıhhhh

kızlar eşimle evleneli yıl oldu ve defalarca ilişkiye girdik
ama son zamanlarda isteksizim, acaba vajinusmus muyum?:26:

x üye: vajinusmus, hiç ilişkiye giremeyen insanlara verılen bır hastalıktır
siz gayet rahatlıkla yapmışsınız bu işi, acaba isteksiz olabilir misiniz?

konu sahibi : siz benden daha mı iyi bileceksiniz? bildiğin vajinusmus-um işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…