Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen de yazmıştım ama çok içerlemişim demek ki bu konuyu evlenmeden bazı konularda bizi kaale almıyorlar ya hani aman bekarsın sen ne anlarsın eş,yatak falan gibisinden ya neden bilmiyoruz sanki illa yaşamak mı lazım
ama bir evleneyim var ya ohh evliyim istediğim yere yazarım edalarıyla yardırıcam yorumları![]()
yazmadan önce düsünecektin kacamazsın.Ben buraya sadece derdimi paylaşmaya gelmiştim, hata yapmıştım özür dilerim. ok kib by!![]()
yazmadan önce düsünecektin kacamazsın.
Ama çok acımasızsınız. Ne yapayım yani arkadaşımın sevgilisini elinden aldıysam? Aşık oldum diye bu kadar da yüklenilmez ki ama.![]()
kızlarr oğlum çorba yemıyor (kendı öz konum )![]()
Yemiyosa zorlama sende. Hayır anlamıyorumki böyle anneleri. Ben canım oğluşuma zorla hiçbirşey yedirmem![]()
mukla kukla ne kız hiç duymadım o kadar zamaqndır burdayım bişi kaçırmışım ama ney:26:
''2 tane parfüm şişesi fotoğrafı.... sizce hangisi ?'' burdan kokusunu alıyorum evet evet ımmm![]()
''2 tane parfüm şişesi fotoğrafı.... sizce hangisi ?'' burdan kokusunu alıyorum evet evet ımmm![]()