• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En popüler kk replikleri :)

Kullanıcı isimlerini değilde, replikleri paylaşsak:ssz:

Hanımlar, gereksiz yere tartışıp birbirinizin kalbini kırmayın...

Hanımlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrr:4:

Siz bilirsiniz, o zaman lokumlar benden:ssz:

kızlar saçlarım yandı
acil yardım.

kızlar makyaj yapmasını bilmiyorum.

kızlar
sanırım delirmek üzereyim.

kızlar
kocam bana ''bu'' dedi
her zaman ''şu'' diyordu.:14:

10500 karakterli yardım yorumu yaparız lakin beğenmez işine gelmez.

"Sinirliyim zaten hepten cinnet geçirttiniz bana nasıl insanlarsınız"

Sonra tüm forum yüklenir:)

"tamam ya istemiyorum yardım mardım"

geçen de yazmıştım ama çok içerlemişim demek ki bu konuyu evlenmeden bazı konularda bizi kaale almıyorlar ya hani aman bekarsın sen ne anlarsın eş,yatak falan gibisinden ya neden bilmiyoruz sanki illa yaşamak mı lazım
ama bir evleneyim var ya ohh evliyim istediğim yere yazarım edalarıyla yardırıcam yorumları:9::9::9:

geçen de yazmıştım ama çok içerlemişim demek ki bu konuyu evlenmeden bazı konularda bizi kaale almıyorlar ya hani aman bekarsın sen ne anlarsın eş,yatak falan gibisinden ya neden bilmiyoruz sanki illa yaşamak mı lazım
ama bir evleneyim var ya ohh evliyim istediğim yere yazarım edalarıyla yardırıcam yorumları:9::9::9:

takma sen onları canım şimmdi de yardır :):32:

Ben buraya sadece derdimi paylaşmaya gelmiştim, hata yapmıştım özür dilerim. ok kib by!:27:

Benim listemin 1.si "Kııııızzzzlarrrr çoook aciiiilllllllllll"

Özellikle "i" harfi değilde "L" harfi uzatılır...

Acildir fakat yazışmalar 3 saat sürer. E eee hani acildi?

Ama çok acımasızsınız. Ne yapayım yani arkadaşımın sevgilisini elinden aldıysam? Aşık oldum diye bu kadar da yüklenilmez ki ama.:52:

aşık olmadan önce düsünecektin:23:

Son düzenleyen: Moderatör:
''2 tane parfüm şişesi fotoğrafı.... sizce hangisi ?'' burdan kokusunu alıyorum evet evet ımmm :33:

Back
X