Nerde oldu o lokum muhabbeti, bi kaçtır rastgeldim burada. Ama konuyu göremedim![]()
yılan göndertten estetik cerrahıı sevgiliim şimdide yüzükle kapıma dayandıı lokumlarımmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde oldu o lokum muhabbeti, bi kaçtır rastgeldim burada. Ama konuyu göremedim![]()
yok evli değil askenrden yeni geldi. evlenince de kayınvalideyle yaşayacağız. tabi evimizi alana kadar.
Onu hiç sorma bide espri yapıyorlar '' mahpus damları taş yok mavi kaştan'' ve kaçıyorlar...
Ben gülemedim artık o derece yani...
bööö bide bu vardıkaynanak ve görümcekle![]()
yok evli değil askenrden yeni geldi. evlenince de kayınvalideyle yaşayacağız. tabi evimizi alana kadar.
Biliyorum şimdi hepiniz bana kızacaksınız ama yargılamadan önce dinleyin lütfen ablalarım. Bir hata yaptım evet ama o beni çok seviyor, yani karısı ile zaten zorla evlendirilmiş, mutlu bir evliliği yok, şu an boşanma aşamasındalar, boşandıktan sonra kısmetse biz evleneceğiz zaten.
Sen yapmadın da tam Mune geldi sende oradaydın kaçma kaçtın ahahahahahahao lokum muhabbetini sen de yapmıs mıydın burada hatırlayamadım:44:.
Sen yapmadın da tam Mune geldi sende oradaydın kaçma kaçtın ahahahahahaha
kızlar karıştırıyorum ya burda muhabbet edip kendinizden mi bahsediyorsunuz başka bir konu hakkında mı konuşuyorsunuz?yok evli değil askenrden yeni geldi. evlenince de kayınvalideyle yaşayacağız. tabi evimizi alana kadar.
eşim DOKTOR BENİMAyy daha da yazacak bir şey bulamıyorum buraya, bitti hepiciği.![]()
Yuva bozanlar sizi. Hep sizin gibiler yüzünden oluyor utanmıyorsun değil mi? Allahım ıslah etsin.
Bide ablalarım diyor! ablan mablan değiliz senin. git öl.
Bir de şu 'bilmemkimin sohbet topiği' kalıbında geçen ya da genel olarak demeliyim ki topik kelimesinden İĞRENİYORUM midemi bulandırıyor beynime kan fışkırıyor. Çok itici bence. Hayır türkçe karşılığı var bin tane. 'Sohbet konusu', ya da 'benim topik' yerine 'benim konum' demek zor mu nolur duyun beni 70 melyonnn![]()
yok sen var mıydın yorum yaptın mı diye sordum:26:
eşim DOKTOR BENİM
parasını yemek çok güzel
ben çalışmıyorum oh rahatıma bakıyorum
eşim doktor benimmmmmmmm
benim eşim doktorrrrrrrrrrrr:84::84::84:
ama ne yapiyim abla çok seviyoooom[/QUOTE]aaa hemen bırak nekadar çabuk kurtulursan okadar idir
böle hayat geçmez sakın ha
bak demedi deme sonra yine gelirsin kızlar eşim beni kandırdı ,kaynanam beni kovdu![]()
Allah kurtardıAaa pardon:) yok ben yoktum lokumlarda:) Ama sizin için korktum. Bide melodi girdi espri yaptı ya orda dedim aha gittiler:))