Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
unutmaya çalış canım, bir uzmanla görüş istersen, acı çekeceksin ama bitecek anlıyor musun?
Vazgeç bu sevdadan![]()
3,5,7 yada 1 ay ne ki o neyin paketi kızzlar yoksa aşurelik malzememi gnderiyorTaklitlerimden sakının! Evde denemeyin!
3,5,7 yada 1 ay ne ki o neyin paketi kızzlar yoksa aşurelik malzememi gnderiyor![]()
madem o kadar güveniyorsun kendine burda işin ne, bizim de vaktimizden çalıyorsun!Kızlar çok güzelim ve ne yapacağımı bilmiyorum, acil yardım![]()
saçımı boyuyacağım acil yardımm
Kızlar çok güzelim ve ne yapacağımı bilmiyorum, acil yardım![]()
sana GAYmasın da gerisi önemli değil.... bu arada kendini güvende hissetmek için uzun don giyin çok işe yarıyor..kızlar oda arkadasm sanırım gay![]()
ay ben şeyi çok yapardım ;
Mesela ekonomı konusuna gidip, alakasızca selam nassınız ben geldim kımler burda derdim böyle böyle kendi kendime cevpa almaaya çalışırdım konu dışı mesajdan cezada yedim , ay hiç unutmam bi ara bi nikim vardı kapandı o , ben gene kavagaya girdim burda o kapanınca gazı aldım ya başka nikimde vardı onunla hemen girip Ama varya haytında duymadıgın kufurleri yazdım kadını şşeye bile oturttum sonrada atıldım
Sonra gene geldim![]()
sana GAYmasın da gerisi önemli değil.... bu arada kendini güvende hissetmek için uzun don giyin çok işe yarıyor..