En popüler kk replikleri :)

konu fake kızlarrrr amanınnnn ay konu sahibi bakire değil galiba o da fake aman evlide dğilmiş dost hayatı fake fake fake çocuk kimden o da mı fake yoksa bence hemen kendi konunuzu terk edin

kazen bey mi?:53:

ben kadın sanıyordum...abowwww namehram varmış burada.
hemde kadınsal bir konuyu açan bir erkek:53:

söyleyın lütfen
var mı
başka bir erkek:53:

evet erkek begenmediysediniz baska foruma alalım sizi.
kazeni mi kovalım yani:19:

az önce kapı çaldı kapıyı açtım yerde bi paket süslenmiş adım yazılmış heycanla paketi açıyorum lanet olsun dostm paketin içinden ölü manda gözü çıktı ellerim titriyor
hala kimm yaptı bunu benimla kimsenin derdi yok ki aglayarak yazıyorum bunları :(

öncelikle belirteyim ben bi tıp öğrencisiyim bildiğiniz tıp he öyle 1 2 3 tıp değil

az önce kapı çaldı kapıyı açtım yerde bi paket süslenmiş adım yazılmış heycanla paketi açıyorum lanet olsun dostm paketin içinden ölü manda gözü çıktı ellerim titriyor
hala kimm yaptı bunu benimla kimsenin derdi yok ki aglayarak yazıyorum bunları :(

öncelikle belirteyim ben bi tıp öğrencisiyim bildiğiniz tıp he öyle 1 2 3 tıp değil

Nasıl bi tıp o zaman?

:52::52::52::52::52:

diyet topiği

sabah 1 kepeklii ekmeği yardım içine kibrit kutusu kadar peynir koyup yedım şekersiz bitki çayı bide

ara 3 elma 2 portakal

öğle yarım tavuk 2 tabak pilav

ara 2 simit

akşam 3 tabak sebze yemeği

3 kıloda su içtim

sizce nasıl kızlar
Düşük kalorili diyet yapıyosun canım kas kaybı olabilir vücudunda :)

Valla canım hele bir denesin.

O kadınları tek tek yolar, suratlarını tırtırlı duvara sürter, o tırnaklarını söker ciğerlerini alırım.

kibledim.:ssz:
şiddet egilimi var sen de
yasak arkadasım burda öyle seyler
:19:

Öğrenciyim ama o kadar zenginim ki oturduğum sitede güvenlik kamerası var şimdi onu inceletmek için FBI çağırdım gelip bakacaklar

Back
X