Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kaç tane diyet var ki bildiğiniz 1 gülazer diyeti 2 karatay diyeti başka diyet mi var.??Sen bu bilgiyi neye göre söylüyorsun canım bakalım öyle bilmiş bilmiş? Hangi diyeti uyguladığımızı mı biliyor musun ? Böyle lap diye girip topiiimize bilip bilmeden müdahale deyiorsun.
yarın hemen bi doktora gidip o kısma sağlam bi dikiş attır canım. benim eşimin teyzesinin torununun halasında da vardı. doktor njkdnm ye gitti adresini istersen özelden yazarım.Kızlar yeni evliyim, eşimle otururken birden yanlışlıkla pırtladım. Kocam duydu ve kahkaha attı. Çok utandım, odaya kilitledim kendimi çıkamıyorum utancımdan![]()
kaç tane diyet var ki bildiğiniz 1 gülazer diyeti 2 karatay diyeti başka diyet mi var.??
kızlar sevgilim benden daha çirkinnnn ıyyyyyyyyyyy tiksinç bişi ayy hiç yanıma yakışmıo napsem onuda muhammed dilbere mi yollsak
sevgili doktorum ...... nın ellerinden o bir güneş hayatıma doğdu burnumu minnacık yaptı ben ve fındık burnum onu çok sevioz![]()
sevgilim baldız baldan tatlıdır dedi kardeşime şöyle bi parmak attı tadına bakacakmış artık kardeşimi hiiiiiç sevmiyorum, sevgilimide daha çok nolur akıl verin kızlar acilllllll
kk da arkadaş olunur
msn , face tel, her yol denenır
ve biri birinden ciddi anlamda sıkılır
sürekli kendı sorunu vardır, karsı tarafı konusturmaz, gözünü açar açmaz msjla uyanır, sürekli kanka durumuunda olunur.
ve sıkılan kişi her şeyini değiştirir
ama sıkınılan kişi bunu anlamaz ve konu açar;
xxxx üye lütfen bana ulaş
n'oldu sana böyle,ne güzel başını şişiriyordum, bütün her şeyimi anlatıyordum, telde bile taciz ediyordum seni
numaran değişmiş,msnye gırmıyorsun.
lütfen ulaş bana...
hee,,bu arada her şey yolunda,sana söyledığım şeyi yaptım, sana anlatacak çok şeyim var.
Kızlar yeni evliyim, eşimle otururken birden yanlışlıkla pırtladım. Kocam duydu ve kahkaha attı. Çok utandım, odaya kilitledim kendimi çıkamıyorum utancımdan![]()
kızlar hoşlandığım bir oyuncu var
ve onunla nasıl iletişime geçebilirim? babam dünyayı satın alacak kadar zengin,altımda mini cooperle geziyorum
nasıl tanışabilirim bu kişiyle?
not: hayranı değilim
hoşlanıyorum sadece...sıradan hayran kızlar gibi değilim.
istesem ayağıma çağırırım onu
ama ben güzellikle olsun istiyorum![]()
bu gerçekten oluyormu, ben kimseyle özel mesajla bile görüşmüyorum, herşey şeffaf![]()
kişilere konu açanlardan yola çıkarak yazdım.![]()
Avatardaki senmisin ne zamandır dıkkatımı çekiyor eger oleyse cok guzelsın![]()
yok canım ben değilim :)