En popüler kk replikleri :)

ayyy sex karavanında diye hatırlamışım :60::60::60::60: ne bombaydı yaaa......arada ii oluyor böyle garip konular:27::27::27:

adam evden çıkarken havluda almış :60:
karısı onu basında evde suyu harcarım ortalıgı kirletirim diye dikiz aynasından saçımı boyayacaktım diyordu dımı :60:

'zaten sonra çok pişman oldu ağladı söz verdi affetsem mi '

daha sert yorumlar geldikçe :

' biz konuştuk eşimle bir daha yapmayacağını söyledi neden bu kadar üstüme geliyosunuz konum kapatılsın lütfen ' :51::51:

Ne yuvalar kurtuldu şu kk sayesinde..:27::27:

ben bu konuyu okumuştumm berfooo :9::9::9::9:
sonucunda napmışlardı onlarr :27::27:

ayy asmu yeminle şiştim gülmekten:60::60::60:

saçımızıdamı boyamiyax :52::52::52: bilmiyorum sonucu. muhtemelen"kızlar biz konuştuk hallettik. bidaha saçını evde boyayacak" :60:

not:( bir diyarbakırlı maça gitmiş. maçta kavga çıkmış. tutuklanmalar falan olmuş. adamın cebinden bıçak çıkmış. bu ne diye sorduklarında. elma dami yemiyax demiştir :60: espirim oradan :27: daha napim sizler için kk hatunları :60:)

Son düzenleme:
saçımızıdamı boyamiyax :52::52::52: bilmiyorum sonucu. muhtemelen"kızlar biz konuştuk hallettik. bidaha saçını evde boyayacak" :60:

not:( bir diyarbakırlı maça gitmiş. maçta kavga çıkmış. tutuklanmalar falan olmuş. adamın cebinden bıçak çıkmış. bu ne diye sorduklarında. elma dami yemiyax demiştir :60: espirim oradan :27: daha napim sizler için kk hatunları :60:)
konunun sonuna baktım da öylece kalmış..çözümlenmeden

:60::60::60::60::60::60::60::60:

Her gelene boşan diyorsunuz pis feminikler, bir yuva kolay mı kuruluyor!

Ormanda saçını boyayan bir adam!
Yol kenarında duran bir karavan!
Karavanda çirkinliğiyle iş yapmaya çalışan bir o.!
Gps le kocasını takibe alan bir kadın!
Ormanın karşısında gizemli bir kuaför!
Ve herseyden habersiz bir ORMAN!

korku filmi gibi gözümün önünde canlandıda karnıma agrılar girdiiiiii:9::9::9::9::9::9::9::9:

Back
X