Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi guldum : ) ilk gunden tavrini koy var ya, yav belki iyi insanlar, hemen ne tavri tepkisi : Daraya mesafe koy, ilk günden tepkini koybirşey koy araya da ne koyarsan koy demek istiyollaa
![]()
He ya ne meşhur oldu benim toz bezleri. Millet beddua mı etti ne yaptıysa bulamadım bugün.Bim de ki bezin adi![]()
Aktuel urunmus.kk ya giren net google da "bim de ki toz bezi" vs diye aramiyor galiba.bir de ayni soru belki 10 defa sorulmus.He ya ne meşhur oldu benim toz bezleri. Millet beddua mı etti ne yaptıysa bulamadım bugün.
ayyy gobiş bebiş hamiş ve kocişten tiksiniyorum sonra bişi desem banlanıyorum ya ne iğrenc kelimelerbebis gobus hamis ! iiiy iy
beni aldatıyor mu?
ilgisi yok,
bebeğim olmuyor
siz neden üstünüze alındınız
bazı üyeler çok kırıcı oluyor
bak bacım
sen kimsin ki
üsteki üyeye dedim
bak hep bana böyle şeyler yazıyorsun
taktınız ama
ikinci üyeliğim
kime diyorsun
kötü içerik yaptım
ALLAH korusun
ALLAH sabır versin
boşa o adamı
bebek isimi önerisi
çocuğum var sabrediyorum
kaynanam şöyle yaptı böyle dedi
güzelim ama sevgilim yok
vs vs vs vs
bunu sorduğum için cevap verme ihtiyacı hissettim. ilk bahseden kişi adını söylemedi hatırlamıyorum dedi bu şekilde yinede arattım ama bişey çıkmadı. sonra başka birisi adını söyledi adıyla yazınca fabrika bile çıkar.bende adıyla arattım sonra bimde görünce kaçırmam artıkAktuel urunmus.kk ya giren net google da "bim de ki toz bezi" vs diye aramiyor galiba.bir de ayni soru belki 10 defa sorulmus.netten baktim adamlarin fabrika bile cikiyor
" Tlf dn giriyrm blki ondn cnm .s.s"
hele hamiş : )) hamile dese sempatik olacak belki :)ayyy gobiş bebiş hamiş ve kocişten tiksiniyorum sonra bişi desem banlanıyorum ya ne iğrenc kelimeler![]()