- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
bu sabahda aynısı oldu fıkır verıyorsun cvp yazmaya tenezzul ettıgı yok sonra kınıyorsanız basınıza gelsın hee baska ısımız yok senı kınıycaz hahaha![]()
evet evet kibleyip çıktım zaten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu sabahda aynısı oldu fıkır verıyorsun cvp yazmaya tenezzul ettıgı yok sonra kınıyorsanız basınıza gelsın hee baska ısımız yok senı kınıycaz hahaha![]()
buraya konu lınkı kopyalasam banlanırmıyım sze bısey gostercemde cok komıkevet evet kibleyip çıktım zaten![]()
ben goremedım ama goren hatunlar vardı"
Güzel miydi bari?![]()
yok yapmışlar daha önceki sayfalardaburaya konu lınkı kopyalasam banlanırmıyım sze bısey gostercemde cok komık
kocasına portakal soymak ısteyen konuyu hatırlqayanınız varmı catlıycam burda :)
Asmuuuuuu yine öldürdün beni yavrum yaaaaa..boy soru
sevgilimle aramızda 20 cm var çok takıyorum.
sorun etme biz sevgilimle aynı boydayız çok yakıştıyorlar sen aşkına sahip çık![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/selam.752377/buda benden sıze gelsın
senın konu varyaaa 10 numara 5 yıldızelma portakal değilmiydi o![]()
bılen soylesın nolur ya catladım burdaelma portakal değilmiydi o![]()
Bu kk nın meşhur bötübörüydü..http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/selam.752377/buda benden sıze gelsın
Nene unutulacak kadın mı ablacım![]()
"Ben çok çok çok güzelim,kocam da çok çok çok yakışıklı"![]()
x: sen daha iyilerini hak ediyosrsun bence boşan. çocuk falanda düşünme
y: nasıl boşan dersin. bir yuvayı kurmak kolaymı?
MissisHippi bak sen şimdi. akşam bir güzel makyaj yap. dekolteli bir elbise giy.. . güzel bir masa hazırla mumlar falan. o arkasını döndüğündede elbiseyi çıkarr içinden jartiyer çıksın
kocanı eve bağlamay bak
kınayanın basına gelsın ınsallah demıyolarmı uyuz oluyorum ya![]()
Bakarmısınız '' bekret ''
KİBlendin
Beni alıntılama
Lilililililiilil
KK hatunları![]()
o kdr da tembıhledık eger banlanırsan yenıden gel konu ac dıye gıdıs o gıdıs cok gulmustum ama oyle boyle degılBu kk nın meşhur bötübörüydü..
Erkek olduğu anlaşılmıştı yanlış hatırlamıyorsam ve by by denildi..![]()
hanım abla bekretın konusunun lınkı varsa atsana bende bakayım merak ettımUnutturmamak lazım dimi
Böyle bir konu vardı hatun kocasını yere göğe koyamıyordu çok yakuşukluuu diye
![]()
Çok ayıpça bir söz ediyorlarr anlatmaya çalışıyorsun hala anlamıyor
Bekret unutulurmu hiçç![]()
Belki hala aramızdadır,o kk ya giremeden duramaz bence..o kdr da tembıhledık eger banlanırsan yenıden gel konu ac dıye gıdıs o gıdıs cok gulmustum ama oyle boyle degıl![]()