En rahatsız edici filmler ?

Zeynep'in Sekiz Günü diye bir film çıkmıştı eskiden. Çok gereksiz bir filmdi bana göre.

Zeynep'in Sekiz Günü diye bir film çıkmıştı eskiden. Çok gereksiz bir filmdi bana göre.

o film hayatımda izlediğim en kötü filmdir o filmden sonra bütün festival ödüllü filmlerde nefret ettim filmde tek merk ettiğim şey üzerindeki kıyafetı ne zmn deiştirecek oldu tamamen zmn kaybı 2 saatimi aldı benden

1-Testere
2-Barda

Testere serisini izlemedim izleyemem de zaten midem kaldırmaz. O kadar vahşetin olduğu psikopatça bir seri neden tutar bu kadar anlamış değilim.
Barda filminden sonra Nejat İşlerden ve Hakan Boyavdan nefret etmiştim.

Psikopatça olduğu için... :) Çoğunluk kanı, vahşeti ve de şiddeti sever.

Köpekdişi isimli Yunanistan yapımı bir film var.Mutlaka izleyin.

İyi bir aile nasıl olur,çocuğun karakterindeki anne ve babanın etkileri nelerdir vs çocuk-aile hakkında her şey gayet de rahatsız edici,tokat misali insana anlatılıyor.

Hem çok rahatsız oldum hem de bu film bana çok şey kattı.

ben de izlemiştim, enteresan bi hikaye

11 yaşındayken şeytan filmini izlemiştim.
titreye titreye uyumuştum kaç gece :)

zeynebin sekiz günü filmi tam bir komediydi
tüm film boyunca ödüllük sahne aradım durdum

barda ve kaybedenler kulübü

' Gemide ' yazıldı mı bilmşyorum rahatsız edici sahnelerin yanısıra ilginç bir şekilde yeniden izleme isteği uyandırmıştı bende. Gemide' yi selamlamak için çekilen ' laleli' de bir azize' filmi de bir o kadar kötüydü.

Fransız yapımı bir film olan "dönüş yok"...

İzlediğim güne lanet olsun dediğim film.
10 seneyi geçti izleyeli hala hafızamdan çıkmıyor sahneleri.

ya gece gece kafamı dağıtim diye film arıodum bu topiği gördüm bakim didim
bir sırp filmini gördüm
ne diye izliom ki burda kaç kişi demiş izlemeyin diye hamile hamile izledim
inşallah filmdeki düşünceleri hayata geçirenler yoktur yani o iğrençlikleri yapabilen varmıdır bilemiorum
bidaha biri bişey izlem diosa izlemicem arkadaş!!!!!

Salo or the 120 days of sodom adlı film. yönetmeni çok acayip bir adamdır, romanı ve şiirleri de vardır. sağcılar tarafından sokağın ortasında öldürülmüştür.

Salo or the 120 days of sodom adlı film. yönetmeni çok acayip bir adamdır, romanı ve şiirleri de vardır. sağcılar tarafından sokağın ortasında öldürülmüştür.

Hııı... Acayipmiş cidden...

İzleyesim geldi şimdi.

Bu arada mesele açıkta...Ne şekilde öldürüldü? Merak ettim.

filmde dışkı yiyorlar mesela : )

bu adam komünist ve eşcinsel. yaptığı filmler de siyasi görüşleri malum çevreleri rahatsız ediyor. aslında adamı komünistler, solcular da çok tutmuyor. çünkü adam onlara bile marjinal geliyor.

Desenize adam orjinalmiş.

Sadece yanlış gezegene fırlatılmış.

:)

ayrıca yılmaz güney'in duvar filmi de çok rahatsız edicidir. duygusal yoğunluğu ve gerçekçiliği de fazladır. üstelik 12 eylül dönemini anlattığından gerçeklerden ilham alır da diyebiliriz. zira cezaevlerinde birçok insan öldürülmüştür türkiye'de ve yönetmen yılmaz güney galiba 12 sene içeride yatmıştır.

Desenize adam orjinalmiş.

Sadece yanlış gezegene fırlatılmış.

:)

sıradışı bir kişi, hatta dahi de denebilir. korkusuz bir adam. bu tarz filmler bugün en çok fransız sinemasında yapılıyor. seyirciyi rahatsız etme amacı üzerine kurulan filmler var. şiddetin en ağır biçimi, toplumsal ahlak normlarının sonuna değin zorlanması vs. özellikle ensest konusu çok popüler. burada o tarz filmler yapılsa adamı tefe koyarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…