En Rezil An

off senin için ayrı rezillik gelin için ayrı
arkandan ne küfür etmişlerdir

Aşti mescitinde namaz kılasım tuttu bir gün !
tabi bende ceket yok eşarp yok :)
askılıkta da böyle pardesü ve eşarp duruyor
aa dedim ne güzel benim gibiler için bıraktılar
ben böyle giyiyorum :)
bana şaşkın şaşkın bakıyor millet anlamıyorum
namaza durdum eşarp kayıp duruyor kafamdan düşüyor
millet bana bakıyor halen

meğersem orada oturanların pardesüleriymiş eşarplarıymış sıcaktan bunaldıkları için çıkarmışlar

çok ama çok rezil hissettim kendimi halen de unutamam

ya gerçekten inanılmaz feci olmuş okurken offf beeehh dedim
maalesef, iğrenc bır durumdu. senın gıbı pıyanıstın allah belasını versın, rezıl ettın her şeyi deyip koşa koşa kaçtım oradan mıkrofon acıkken dedım ki
sucun onda oldugunu bılsınler dıye

Son düzenleme:

Ahahah iyi bari yaaw aciklamani yapip gitmissin hic degilse

eski işyerimde yoğu bigündü müşteriler giren çıkan belli değil nası bi devre yanmasıysa içeri giren müşteriye ''hoşgeldiniiiz'' yerine abartılı bi ses tonuyla ''güleeeee'' dedim ve kadının kahkahasıyla kendime geldim iğrençti...

Yeni mini siyah bi elbise almistim.. sevglm ev kiraladi giydim ona bunj cok begendi filan.ilerleyen zmnlarda cikardigignda bi baktik etiketi duruyor ustunde elbisenin icnde kalmis gorememisim bide indirimdeydi baya ucuza almistm rezalet

___dega___

Hahaha koptum

___dega___

hih hih hiii

konu başlığı "en rezil an" ama benim o kadar çok rezil anım var ki, hangisi "en rezil" seçemiyorum

izlediğimiz tiyatro oyunu çıkışında, başka bir tiyatrocuyu da izleyiciler arasında görünce, laf olsun diye "ayyyy oyununuz çok güzelmiş. izlemeye geleceğiz" dedim. "oyunumuz geçen yıl bitti " dedi. sadece merhaba de geç git dimi, ne uyduruyorsun oyun falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…