En Rezil An

Yine baska bi olayim var etiketle ilgili.. bi gun bi gomlek ve etek almkstm çok şık. . Ve coook güzel bir mekana gidiyorum arkdsimla. Aldkklarimi giydim. Gittik yedik ictik hersey harika. Eve geldim tamm esarbimi cikardmmm arkdsim dediki o neeee! Dedim noluo. Arkanda etiket sallanio hemde gomlek ustunde ; nee dedim amaa cok skurki esaebim kapatmış hic gorunmedi yanj derken. Bj sefer etegi cikariyorum. Ondada etiket cikmasinmi ama o icinde kalmjs ama benle arkadasim gulmekten yerlere yattik rezil olmaktan kil payi kurtulmustum

sınıfın ortasında bir kış günü..
kahkaha atarken burnumdan çıkan sümük baloncuğu...

anlayamazsınız.....

sorma ya bide arkadasımla dalga geçiyodum sen çık sınıfın içinde oldu öğretmen filan basladı gülmmeye,Allahtan küçüktüm

bende 13 yaşındaydım sanırımm....
ergen psikolojisi..çok vahimdi
bi de aynı yıl arkadaşlar arasında gaz olayım var ama hepsi anlamadı benden çıktığını oyüzden çok etkisi altında kalmadım...

2 ay önce nişanlımla tango dan görüntülü konuşalım dedik telefonu kapattık. bilenler bilir o program arıyor gibi yapıyor ama karşı tarafa arama gitmiyor internet bağlantısı olmadığında... neyse diyalog aynen şu:
o: aşkım benim hadi kapatalım arıyorum...
ben: tamam bekliyorum..
aradan 5 dk geçiyor, arıyorum normal
ben: ya ne yapıyosun seni bekliyorum ben kaç saattir (5 dk sadece )
o: aşkım arıyorum ama sen açmıyosun bende birisi aradı zannettim seni...
ben: tamam hadi ben arıcam bu sefer hiç bişeyi beceremiyosun (nasıl kendinden emin konuşuyorum göreceksiniz ):119:
arıyorum arıyorum açan yok ya ne yapıyosun sen niye bakılmıyo bu tele kimle konuşuyonda görmüyosun aradığımı diye çırlamaya başlıyorum.
sonra ben bağırırken tangodan gelen mesaj:
lütfen internet bağlantınızı kontrol ediniz... :82:
bunu nişanlıma söyledim mi tabiki hayır karizmayı mı çizdircem :82:

hahahah Benim bir de iğrenmeden peşinden gelip kim yapmış diye yanında durup kokunun geldiğini tespit etmeye çalışırlardı Allahtan yasamadım bunu Benim sınavlarda burnum çok akar çekerim filan bir keresinde sınav anı yine karnım anlamsız bi şekilde guruldadı ! herkes bakıyo filan D

benim lisede olmuştu o ve arkamda oturan hoşlandığım çocuk şok oldu..o ne biçim guruldama dedi..çok utandııımmmm

Son düzenleme:

Sesli guldummm :)) cok iyiymiss

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Bizim yurt kampüsün içinde.
Sunumum vardı o gün bir güzel giyindim süslendim sunumumu yaptım herkes çok beğendi falan sonra dersten sonra yurda geldim soyundum dökündüm pijamalarımı giydim.
O esnada bakkaldan bir şey lazım oldu, yurt da kampüsün köşesinde kalıyor teller var okulun dışındaki bakkala sesleniyoruz ordan tellerden bize istediğimizi getiriyor böyle rezil bi sistem
Ben kedili pijamalarımla indim aşağıya tellerin orada siparişlerimi beklerken bizim sınıftan 3-4 çocuk ordan geçmesinler mi Nereye döneceğimi şaşırdım ama gördüler beni Hatta bayaaaa bi baktılar ben ne yapacağımı şaşırdım bir de ayağımda parmak arası terlikler vardı.

Hep pijamayla görülürüz D:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…