En Rezil An

doktora yeterlilik sınavındayım. tanıdığım en beyefendi, en klas, en oturaklı, en bilgili vs vs vs hoca, sıra kendisine gelince bir soru soru sordu. başladım anlatmaya ama zaman ilerledikçe ağzımdan çıkanlara hakim olamamaya başladım. anlatıyorum ama anlattıklarımın doğru olmadığını da biliyorum. hocalardan çıt yok "herhalde iyi uyduruyorum ki farkedilmiyor " diyerek devam ettim ve bitirdim. o beyefendi, o klas hoca durdu durdu "CHİHİRO İKİ GÖZÜM ÇIKSIN Kİ UYDURUYORSUN. ANLATTIĞIN GİBİ DEĞİL " dedi
o kadar uydurmuşum ki, en beyedendi hocanın bile ağzını bozdurdum. onun hiç böyle sokak ağzıyla konuştuğunu görmemiştim sınavımın geri kalanı da rezil geçmişti ama nedense en çok bu beyefendi hocadan utanmıştım

konuşmak, birkaç akademisyenin bulunduğu yeni katıldığım bir ortamda gerçekleşmiştir:

doktora öğrencisi ben: ayyyyy ne rezil projeler yapıyor millet. mesela X konusunda, o kadar rezil çalışmalar varki
doç. dr. A: ben de o X konusunda çalışıyorum
ben:

benim değil ama, yaşını hiç göstermeyen, fit ve kot-tişörtlü Prof. Dr X hocamın başından geçmiş bir olay:

doçentlik sınavında jüri olan hocam salona gider. şöyle oturun şeklinde emirvari şekilde doçent adaylarının arasına oturtulur. yaşını ve halini pek genç bulan sekreter bile asistan sanıp pek saygı göstermez. aradan zaman geçer, hala beklenmektedir. hocam "kimi bekliyoruz" deyince "prof. dr. X beyi bekliyoruz" derler. hocamın kendsini "prof. dr X benim " demesiyle, sekreter ve orda çalışanların yüzleri kızarır. adayların arasından alıp jüri koltuğuna nasıl oturttuklarını hocam gülerek anlatmıştı. adayların arasında beklerken, jüri hakkındaki dedikoduları duyması da cabası

küçüğü 6 7 yaşlarında kış kar var en yakın arkadaşımla oynuyorum çişim geldi...sıktım oyuna devam...:26: bir daha geldi bu sefer sıkamadım yaptım...eve yürüyorum üzerimden az sonra tutuşacak gibi duman çıkıyo 21 sne oldu unutamıyoru m

bende bi tane anlatim ,

sevgilimle kavgalıyım(şu an eşim )diye beni işten almıcak bunu sabah ki mesajından anladım ,iyi bari dedim bend etayt üzeri tshırt gıyınım dedım ,izin vermiyor,hemde sevmıyor ,üstümde görse paralar beni :)
neyse ben ne olur ne olmaz dıye yanıma pantolonumu aldım çantaya koydum ,havada yağış var tabi ,elde taşınan büyük şemsiyelerden var yanımda ,
akşam otobüsle eve döndüm ,indim otobüsten yürüyorum ,ay dedim şimdi bu gelmiştir ,benı kapıda beklıyodur,böyle dengesizlikleri vardı ,yandım dedım, havada karanlık ,deidmki şu köşedeki apartmanın yanında giyinim,arabalar park halıne kımse benı gormez ,ben çıkardım pantolunu çantadan gıyındım ,gayet bişi yokmuş gibi ,yürüyorum 2 adım attımne görim,arabanın ıcınde 6 kişilik bir aile benı izlemiş gülüyor ,nasıl bozuldum ,elımdekı şemsiyeyi arabanın camına dogru salladım ,hiç mi görmediniz pantolon gıyınen birini dedim böyle sert bi şekilde ama içimden kıkır kıkır gülüyorum ,mahalleye rezil oldum kımbılır neler dedıler hakkımda

bi gün yeni bi elbise aldımm.arkadaşımla gezmeye gidicez.gittik bi güzel gezdik dolaştık.eve geldim elbiseyi çıkardım şok...büyün gün etiketi ile sallana sallana dolaşmışım =)

bir anıda benden lisede ders boştu herkes kuduruyor.. bende gittim öğretmen masasına oturdum. .konuşanları yazıyorum .bir yandan da gevezelik hat safhada şamata gırgır arkadaşın yanına gittim geri gelip masaya oturacağım benim gıcık arkadaş bende bakmadan oturuyorum sandalyeye çekmesin mi masadan tuttum Allahtan çok utandım ogüngülesin mi ağlayamısın şaşırdım kaldım

bende okula giderken siyah camlı araba sabah sabah saçımı düzenlim saçımı örüyorum yani okulda yasak açık gezmesi saçımı ördüm sürmeyi sildim ,işim bitti yürü gidelim dedim arkadaşa ....birden cam açıldı ,iyi dersler demesin mi çok komikti ya güle güle gitmiştik okula

ben ebelik mezunuyum öğrenciyken hastanede staj yapıyoruz. doğumhaneden bir evrak almam gerekti. doğumhane kapısıda şifreli yada zile basılıp öyle açılacak kapılardan ama tabi ben bilmiyorum. otomatik açılıp kapanan kapıyı ellerimle zorlaya zorlaya bir açmıştım ki içeride ki ebe eh be kızım sen böyle açarsan hastalar ne yapmaz demişti çok utanmıştım da bende de o zamanlar ne güç varmış yahu hala hatırlar gülerim

öfffffffff Bayagı komik oldu ama yerinde olmak istemezdim he -_-

aaaa kadının pardesüsünü giyyoo napıyo bu bacım !

ahahah Çalışırken farklı versiyonuyla karsılaşmıştım,ne biçim rezilliktir bilirim :d

Ben böyle söylerken çok artist hissediyorum.Bi gün kızlarla konusuyoruz okulda mat konularını filan söylüyorum -birazda anlıyorum ya havam var - hoca arkamdan geçiyomuş,yanlış söylemişim filan

yaaaaaaaa ahahaha D:d

ablamı istewmeye geldiklerinde aralarında derin derin konusup ablamı eniştemii yorumluyorlar ben kaynana edasıyla içeride ''gül gibi kız veriyoz beee '' diye bağırmıştım,hala utanırım.
Bigün bizim dükkanımız vardı mal aldıgımız arabalar filan geliyordu bi adam abime okadar beziyordu ki gidip koluna girip ''abiiiii'' dedim adamda sırıtıyo asllahtan bozuntuya vermedi.Arkadasların yanında filan !

ahahahahaaha Benimde otomatik kapıya kolum sıkışmıştı millet kurtarmaya çalışıyo filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…