En sevdiğim hocamı kaybettim :(

princesse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
41
0
36
İstanbul
Nasıl başıyacağım bilemiyorum ama olayı baştan anlatıyorum sizlere

Bugün okula girdim ve kantine gittim bir arkadas geldi yanıma ingilizce hocamız öldü dedi inanmak istemedim inanmadımda zaten. sonra sıraya gectik müdür yardımcısıda öldüğüne dair duyuru yapınca şok oldum resmen. En sevdiğim hocam ingilizce dersini bana sevdiren hocamı kaybetmiştim ve daha 25 yaşındaydı evde bulanıma girerek kendisini asmış. Hala şoktayımm o hocayı bu sene tanımıştım 4 ay oldu tanıyalı ama benim kalbimde çok büyük bir yeri vardı gazete internette haberine bakarak ağlıyorum ve bugün ingilizce dersimiz vardı ve boştu çok kötüydüm. Hala bu yaşananlar bana şaka gibi geliyor. İnanmak istemiyorum.O tatlı gülüşün seni hatırladıkça aklıma gelicek. İngilizce dersinin 4 gözle bekliyordum ama artık öyle olmayacak. Cuma günü verdiğin ödeve bakıcaktın sen bugün ,, bugün ben senin dersine kalkıcaktım ama sen gittin yoksun inglizce dersininde benim için bir anlamı yok artık yerine baska bir hoca girecek ama o asla senin yerini tutmayacak. bugün okul kütüphanesinde senin için anı defteri yazıyoduk sanki ben kütüphaneden çıkıp sen okuycakmışsın gibi geliyor sanki bütün hocalar müdür yardımcıları şaka yapıyormuş gibi geliyor ama malsef ki gercek Daha çok gençtin keşke böyle birşey yapmasaydın keşke öğrencilerini düşünseydin. Işıl ışıl mutluluk saçıyodun etrafına ismin gibi Diğer öğrencilerin belki seni unutacak ama sen benim hayalim de ve kalbimde olucaksın IŞIL hocam....

Arkadaslar bende aklımdan ne geciyorsa sizlerle paylasmak istedim aklımdan geçenleri buraya dökmek...

ölüm bizler için tatlım..ha 10 yıl sonra ha 1 yıl sonra ne farkeder ki...
üzücü bir durum elbet.ama güçlü olman ve ingilizce dersine daha ilgili olman lazım ki hocana layık bir öğrenci olabilesin..
başın saolsun Allah sabır versin cnm.

Dostlar sağolsunn. İlk defa ölen birinin arkasından bu kadar ağladığımı hatırlıyorum. Evet ailesi için daha bir zor durum tabikide. İşte kısa sürede bir melek kendini böyle sevdirince öğrencilerine karşı unutmak zor oluyor.

Son düzenleme:
Internette okudum bende su an...
Gercekten cok Genc yasta hayata gözlerini yummus...
Ne diyelim, UMARIM ALLAH AFFEDER.

Mekani Cennet olur insallah.
Sende fazla üzülce canim, hepimizin gidecegi yer ayni, allah imanla ölmeyi nasip etsin.

üzücü bir durum hemde hayatının baharında ama ölüm yaşlıya gence bakmıyor insanın yazgısı degişmez.Başın sagolsun Allah sabır versin sevenlerine.

öğretmenine aşık bir insan olarak bu yaşadıkların beni de çok sarstı,, hayali bile çok acı.. Allah sabır versin tüm sevdiklerine...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…