en sevdiğiniz misafir tipi

kendini zorla davet ettirenleri sevmem eşimin bir arkadaşı var oturmaya gelecekler bir bakmışım yemeğe geliyorlar ve benim hazırlığım yok :oklava::oklava:

Mısafırınden mısafırıne degısır valla.
Çok ıyı anlastıgım akrabalar arkadaslarm vardır ne derlerse alınmam.Evde herseyın yerını bılırler yardım ederler.
Ama bazıları var,cocugu eve salıyorlar sehpa ustundekı ortulerden tut sus esyalarına kadar ellerıne toplayıp zederdı teyzesı bız bunlarla oynıcaz demıyolarmı.Bı de bana sormadan cekmecelerı karıstırıp kasık nerde su nerde bu nerde dıye gezınenlere gıcık olurum.Cayı koyarken basımda bekleyenlere ve o sırada dolaplara fılan bakınanlara gıcıkkk oluruuumm

Ay ben sevmedıklerımden bahsetmısım :D sevdıgım mısafır tıpı.cocuguna sahıp cıkan,evıme saygı gosteren mumkunse sıgara ıcmeyen.

misafir tipi ayırt etmiyorum ben çünkü adı üstünde misafir bi süreliğine gelmiştir ve o sürede gerekeni yapmaya çalışırım.. çocuğa gelince çocuklu olunca çocugun neler yapabileceğini kestirebiliyosun ve şok olmuyosun yani.. ama tabiki çok kaalesiz biriyse annesi biraz tahammülde zorlanır insan

en sevdigim misafir tipi basta kendini bilen, hal ve haraketlerine, agzindan cikana dikkat eden misafirdir.
cocuklu misafirler cocuklarina sahip cikmali, bu da cok onemli.
bir de evime gelip oyle sus pus oturup gozunu televizyona dikenlerden hoslanmam...
niye geldin ki o zaman bir konu bir muhabbet ac ta konusalim yani degil mi...

sanırım benin öle şımarık çocuklu misafirim hiç olmadı... biraz ilginç olacak ama benim ellerimle hazırladığım ikramlarımdan gerçekten severek yiyen misafirlerimi çok severim... benim eşimin anne tarafının maddi durumları pek iyi diil ve geldiklerinde severek yerler bende onları çok severim hep gelsinler isterim... ama eşimin baba tarafı biraz paraları var die biraz kendini beğenmişler... mesela ramazanda servis tabağına yaprak sarması su böreği tavuk sote ve pilav koydum (tek tabağa ) dalga geçer gibi pilav olmasdın tavuk olmasın börek olmasın piav olmasın çok az sarma olsun der biri... bi başkası sadece şundan olsun bir başkası sadece bundan olsun.... deyip beni gıcık ettiler yemeklerimin yarısı kaldı... allah belamı versin hepsi çok güzeldi... ha bu arada bunu kadınlar yapıyo hazımsızlıklarından çünkü asla su böreği yapmayı bilmezler keyiflerine kıyıp sarma falan yapmazlar... diceksiniz ki senin yemeğin sana güzel gelir tabi... ama erkek tarafında komple bitti yemekler ...

uzun oldu ama onalr için keyifle hazırladığımı keyifle yiyen misafirlere bayılırım...

o yemeyenlere ne mi oldu bu sene çalışma bahanesiyle almadım iftara :DDD :1:

tuhafdır biraz ama misafirlerimizi biz çağırıyoruz valla :1::1: eşimin arkadaşları benim arkadaşlarım gelir onun dışında akraba makraba gelmez kardeşlerim gelir sevdiğim insanlar gelir ve herzaman kapım açıktır çocuğuna sahip çıkmayanda yok aklı başında insanlar çünkü burdan bi tane komşum var gşder geliriz oda çok iyidir eltimler gelir yani bi sıkıntı yok bi bardak çayımı bi tabak yemeğimi esirgemem çünkü misafir bereketiyle gelir

Back
X