Aamir khan ın filmlerini tavsiye derim özellikle 3 idiots,taare zameen par,ghajini bu 3 filmi izleyen hayran kalır mutlaka izleyin :)
Aamir khan ın filmlerini tavsiye derim özellikle 3 idiots,taare zameen par,ghajini bu 3 filmi izleyen hayran kalır mutlaka izleyin :)
Aamir Khan Bollywood'un önemli isimlerinden,Taare Zameen Par ve three Idıots'u izlediğimde bu adam olmuş demişken Ghajini'ye başlamam ile adama olan tüm ilgim sönmüştür. iki defa izlemeye çalışmama rağmen gitmedi. bi Momento çakması eksikti deyip soğudum iyicene.
ama prodüksiyonunu yaptığı Peepli(Live) ı o kadar çok beğendim ki,şiddetle tavsiye ediyorum. İşte gerçek Hindistan!!!
bnmde ghajini kaldı izlemediğim ama momento ile aynı olduğunu bilmiyordum
ben de bilmiyordum etrafımdan çok tavsiye eden olunca izleyeyim dedim. ilk 40 dk falan filmi tanımama rağmen devam edeyim dedim,Hint esintileriyle kendilerine özgü bir hava katmışlar ama olmamış bence.
gerçi momento izleyenler daha farklı vs. demiş,beğenenler yine de olmuş ama ben ısınamadım işte.
Büyük bir Batman hayranı olarak, Nolan ilk aklıma gelen. ayrıca denildiği gibi memento, inception, prestige filmleri de zaten başarısının kanıtı.
Şu anda büyük bir heyecanla Haziran 2013'ü bekliyorum Man Of Steel vizyona girsin diye. Nolan elinden çıkan superman'i izlemek için sabırsızlanıyorum..
kesinlikle harika bir yapım olacak , şüphesiz
henry cavill olmamış ama ya daha iyi biri yokmuymuş ????fragmanı izlerken bile tüylerim diken diken oluyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?