• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

en son bitirdiğiniz kitap

Tüm okuduklarımı sayfamda paylaşıyorum beklerim @satirarasindaben

Vee Bahçıvan ve Ölüm kitabını da an itibari ile bitirdim.
Kitabın konusu yazarın babasının hastalık ve ölüm sürecindeki iç dünyasını anlatıyor. Genel olarak beğendim, güzeldi. Ama neden bu kadar abartıldı asla anlamadım. Belki de ben daha çok sürükleyici, merak uyandıran kitapları sevdiğim içindir. Bir de benim gibi kaygılarınız, korkularınız yüksekse okurken sizi yorup tetikleyebilir. Beni tetikledi. Ben ailemi, sevdiklerimi kaybetme korkusunu şiddetli şekilde yaşayan biriyim. Ve malesef çok fazla empati yaptım ve bu durum beni yordu. Belki de yas sürecinde okunması gereken bir kitaptır, insanı bir nebze yalnız olmadığını hissettirir, bilemedim.

Ama ben öyle ayılıp bayılmadım. Hatta o duygulardan hemen uzaklaşmak için hızlı hızlı okudum.

Vee Bahçıvan ve Ölüm kitabını da an itibari ile bitirdim.
Kitabın konusu yazarın babasının hastalık ve ölüm sürecindeki iç dünyasını anlatıyor. Genel olarak beğendim, güzeldi. Ama neden bu kadar abartıldı asla anlamadım. Belki de ben daha çok sürükleyici, merak uyandıran kitapları sevdiğim içindir. Bir de benim gibi kaygılarınız, korkularınız yüksekse okurken sizi yorup tetikleyebilir. Beni tetikledi. Ben ailemi, sevdiklerimi kaybetme korkusunu şiddetli şekilde yaşayan biriyim. Ve malesef çok fazla empati yaptım ve bu durum beni yordu. Belki de yas sürecinde okunması gereken bir kitaptır, insanı bir nebze yalnız olmadığını hissettirir, bilemedim.

Ama ben öyle ayılıp bayılmadım. Hatta o duygulardan hemen uzaklaşmak için hızlı hızlı okudum.
Bende merak ediyorum bu kitabi ve listeme koydum
Ama siz simdi boyle anlatinca kararsiz kaldim
Annemi 7 ay once kanserden kaybettim
20 aylik tedavi surecinde her seyiyle ben ilgilendim ve cok yiprandim
Acaba bu kitabi kaldirabilirmiyimki 😔

Bende merak ediyorum bu kitabi ve listeme koydum
Ama siz simdi boyle anlatinca kararsiz kaldim
Annemi 7 ay once kanserden kaybettim
20 aylik tedavi surecinde her seyiyle ben ilgilendim ve cok yiprandim
Acaba bu kitabi kaldirabilirmiyimki 😔
Öncelikle başınız sağ olsun, Allah size sabır versin, anneciğinizin de mekanı cennet olsun.
Acınız bence bu kadar tazeyken başlamayın. Bilmiyorum sizi tanımadığım için çok etkilenirsiniz veya yas sürecinde yalnız değilmişim bu duyguları yaşayan diye teselli bulursunuz diyemiyorum. Ama ben bu hastalığa ve anne, babayı kaybetmeye karşı büyük korku duyduğum için beni çok etkiledi, korkuttu, endişelendirdi. Bende muhtemelen kaygı bozukluğu var, ondan dolayı çok etkilendim. Sizde bu konuda hassassanız bence okumayı erteleyin. Çünkü okudukça anneniz ile yaşadığınız o süreci tüm duygularla tekrar yaşayacaksınız. Buna hazır mısınız kendinize bunu sorun.

Öncelikle başınız sağ olsun, Allah size sabır versin, anneciğinizin de mekanı cennet olsun.
Acınız bence bu kadar tazeyken başlamayın. Bilmiyorum sizi tanımadığım için çok etkilenirsiniz veya yas sürecinde yalnız değilmişim bu duyguları yaşayan diye teselli bulursunuz diyemiyorum. Ama ben bu hastalığa ve anne, babayı kaybetmeye karşı büyük korku duyduğum için beni çok etkiledi, korkuttu, endişelendirdi. Bende muhtemelen kaygı bozukluğu var, ondan dolayı çok etkilendim. Sizde bu konuda hassassanız bence okumayı erteleyin. Çünkü okudukça anneniz ile yaşadığınız o süreci tüm duygularla tekrar yaşayacaksınız. Buna hazır mısınız kendinize bunu sorun.
Cok sagolun Allah razi olsun
Sizi okurken bile tuylerim urperdi
Suan zaten antidepresan kullaniyorum psikolojik tedavi + kitaplarla kendimi iyilestirmeye calisiyorum
Bu kitap suan yarayan kanama iyi gelmeyecegini dusunuyorum
Belki ilerleyen zamanlarda ama suan yaram cok taze

Cok sagolun Allah razi olsun
Sizi okurken bile tuylerim urperdi
Suan zaten antidepresan kullaniyorum psikolojik tedavi + kitaplarla kendimi iyilestirmeye calisiyorum
Bu kitap suan yarayan kanama iyi gelmeyecegini dusunuyorum
Belki ilerleyen zamanlarda ama suan yaram cok taze
O zaman kesinlikle ertelemelisiniz. Bence de çok erken bu kitabı okumak için. Bu kitap çok fazla yaraları sarmak için değil de acısının paylaşmak için yazılmış gibi. Daha sizi motive edecek, teselli edecek kitaplar daha iyi olur gibi.

İmam gazali kalpleri keşfi kesinlikle okumaktan çok büyük bir zevk aldım

Şuan okuduğum kitap Kristin Hannah Mucizeler Yağarken

Eklentiler

• 25326.webp
    25326.webp
    49,8 KB · Görüntüleme: 11
Bugün Laozi'nin Tao Te Ching kitabını bitirdim 2026'nın ilk kitabı oldu benim için :) ilk defa Çin edebiyatından bir eser okudum bazı yerleri insanı düşündürüyor

Kubilay Aktaş - Gizli telkinle kuran terapisi

Kan donduran anilar - Naci Bayburt

Sabahattin ali- sırça köşk

Bu aralar ben de bişiler okumak istiyorum içinde bol aksiyon dramalı kitap önerisi olan alıntılasın

Pierre de la patience - Atiq Rahimi
Sabir tasi - Turkcesi

Siddetle tavsiye ederim

Back
X