Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ediyorum bu kitabi ve listeme koydumVee Bahçıvan ve Ölüm kitabını da an itibari ile bitirdim.
Kitabın konusu yazarın babasının hastalık ve ölüm sürecindeki iç dünyasını anlatıyor. Genel olarak beğendim, güzeldi. Ama neden bu kadar abartıldı asla anlamadım. Belki de ben daha çok sürükleyici, merak uyandıran kitapları sevdiğim içindir. Bir de benim gibi kaygılarınız, korkularınız yüksekse okurken sizi yorup tetikleyebilir. Beni tetikledi. Ben ailemi, sevdiklerimi kaybetme korkusunu şiddetli şekilde yaşayan biriyim. Ve malesef çok fazla empati yaptım ve bu durum beni yordu. Belki de yas sürecinde okunması gereken bir kitaptır, insanı bir nebze yalnız olmadığını hissettirir, bilemedim.
Ama ben öyle ayılıp bayılmadım. Hatta o duygulardan hemen uzaklaşmak için hızlı hızlı okudum.
Öncelikle başınız sağ olsun, Allah size sabır versin, anneciğinizin de mekanı cennet olsun.Bende merak ediyorum bu kitabi ve listeme koydum
Ama siz simdi boyle anlatinca kararsiz kaldim
Annemi 7 ay once kanserden kaybettim
20 aylik tedavi surecinde her seyiyle ben ilgilendim ve cok yiprandim
Acaba bu kitabi kaldirabilirmiyimki![]()
Cok sagolun Allah razi olsunÖncelikle başınız sağ olsun, Allah size sabır versin, anneciğinizin de mekanı cennet olsun.
Acınız bence bu kadar tazeyken başlamayın. Bilmiyorum sizi tanımadığım için çok etkilenirsiniz veya yas sürecinde yalnız değilmişim bu duyguları yaşayan diye teselli bulursunuz diyemiyorum. Ama ben bu hastalığa ve anne, babayı kaybetmeye karşı büyük korku duyduğum için beni çok etkiledi, korkuttu, endişelendirdi. Bende muhtemelen kaygı bozukluğu var, ondan dolayı çok etkilendim. Sizde bu konuda hassassanız bence okumayı erteleyin. Çünkü okudukça anneniz ile yaşadığınız o süreci tüm duygularla tekrar yaşayacaksınız. Buna hazır mısınız kendinize bunu sorun.
O zaman kesinlikle ertelemelisiniz. Bence de çok erken bu kitabı okumak için. Bu kitap çok fazla yaraları sarmak için değil de acısının paylaşmak için yazılmış gibi. Daha sizi motive edecek, teselli edecek kitaplar daha iyi olur gibi.Cok sagolun Allah razi olsun
Sizi okurken bile tuylerim urperdi
Suan zaten antidepresan kullaniyorum psikolojik tedavi + kitaplarla kendimi iyilestirmeye calisiyorum
Bu kitap suan yarayan kanama iyi gelmeyecegini dusunuyorum
Belki ilerleyen zamanlarda ama suan yaram cok taze
bu kitabı merak ediyorum, acaba beğendiniz mi?zaten ülke ortamı malum, kadınların derdini okumaya gücüm olmayabilir ama anlatım açısından nasıl bir ruh haline soktuğunu merak ediyorum.Shahrnush Parsipur - Erkeksiz Kadınlar