en son çare karakola gittim...

uslanmaz2.9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
91
0
86
Gümüşhane
konuyu hemen kısadan anlatayım bizim alt kat komşu ile merdiven boşluğunda bulunan küçük pencere yüzünden birbirimize girdik hoş önceden de pek iyi değildik bunlar binanın eskilerinden biz taşınalı 2 sene oldu kendi evimiz her neyse en son evimin temizliği bitti kapımın önünü sildim merdivenleri felan pencereyide açtım kurusun diye ben eve girdim evinden çıktı pencereyi hızlı bi şekilde kapattı ben tekrar açtım bu tekrar kapattı tabi ben yine açtım sıkıysa kapat dedim bana söylenmeye başladı sonra da sesli olarak sürtük dedi bende tabi ayakkabıyı aldım tam kafasına fırlatıyordum ki bıraktım ben sana bu lafın hesabını sorarım dedim gittim karakola şikayette bulundum. tabi bu işlemin hukuki süreci ne olur merak ediyorum hiç başına böyle olay gelen varmı? bu arada kadın 60 yaşında ve diğerleri ile birlik içinde ne yapacağım. Onu canından bezdirmek için uğraşıyorum ama boşuna da uğraşmak istemiyorum.

Bu anlattığım sürtüşmelerin en sonuncusu bundan önceside var tabi.

Başına böyle olay gelen varsa bi akıl verebilir mi.

bizim apt.da da var boyle sorunlu biri bu kadin bana fhs dedi ve oldurmekle tehtit etti
merak ettim karakola gidip ne diye sikayette bulundun ve sana ne yapmani onerdiler.
ayrica pencere kacinci katta neden kapatmak istiyor
fare falan girer diye mi korkuyor anlamadim

bizim merdiven boşluğunda cam bi nedeni yok biz açıyoruz diye kapatıyor.
karakola gittim o kadın hakkında şikayetçi oldum olayı anlattım ifade aldılar benden sonra da onu çağıracaklar canım.
durum bundan ibaret şimdilik. :32:

İfadeleriniz alınır karşılıklı şikayetçi olup olmadığınız sorulur şikayetçiyseniz mahkemede hesaplaşırsınız bu kadar

Siz pencereyi açmışsınız kurusun diye,o hırsla kapatmış... siz diyemez miydiniz,şimdilik açık kalsın,kuruyunca kapatırım diye...
Kinin kime faydası var..
Hukuki süreç aleyhinize olabilir,siz tek kalmışsınız onlar çoğunluk olmuş..
Size şahitlik yapacak kimse kalmamış ki...

Siz pencereyi açmışsınız kurusun diye,o hırsla kapatmış... siz diyemez miydiniz,şimdilik açık kalsın,kuruyunca kapatırım diye...
Kinin kime faydası var..
Hukuki süreç aleyhinize olabilir,siz tek kalmışsınız onlar çoğunluk olmuş..
Size şahitlik yapacak kimse kalmamış ki...

söyledim kurusun kapanır dedim yok o yine çat diye kapattı küfür eder gibi polise şikayet ederken söyledim diğerleri onun tarafında diye.
Ayrıca apartmanda kendi aralarında bi liste yapıldı uyulması gereken kurallar diye bizde ve bütün dairelerde imzaladı.
Mesela kapıya çöp konulmayacak dendi biz koymuyoruz onlar koyuyo o sorun olmuyo ama bende listeye uymayan bütün davranışlarını fotoğrafladım.
Pencerelerden bişey sirkelenmicek dendi paspas atmış pencereden sirkeliyor onunda fotoğrafını çektim.
en üst kattaki kapısının önüne merdivene boylu boyunca kilim ile donattı.
Bunlar onlar için sorun değil ama.
Tek olduğumuzu biliyorum ama onlarada körü körüne papuç mu bırakalım.

Diğer dairemde otururken üst katımdakiler karşılıklı 1 çiçek yüzünden birbirlerine girmişlerdi zor ayırmıştık
darp felan vardı ama işin içinde yönetici toplantı yapıp eşleri anlaşmaya razı etmişti(2 bayanda dava açmıştı) erkekler anlaşmıştı davalarını çekmişlerdi..
Ama bıkmıştık onun çocuğu ötekinin şartelini indiriyodu..
diğeri gelenini gideni gözetliyormuş.
öteki kapıyı diğerini raatsız etmek için vuruyodu çarpıp..

2 yıl oldu ben taşındım komşumu gördüm binadan hala rekbetteler diyodu..
öyle gider bi yerde yine birbirlerine girerler..

söyledim kurusun kapanır dedim yok o yine çat diye kapattı küfür eder gibi polise şikayet ederken söyledim diğerleri onun tarafında diye.
Ayrıca apartmanda kendi aralarında bi liste yapıldı uyulması gereken kurallar diye bizde ve bütün dairelerde imzaladı.
Mesela kapıya çöp konulmayacak dendi biz koymuyoruz onlar koyuyo o sorun olmuyo ama bende listeye uymayan bütün davranışlarını fotoğrafladım.
Pencerelerden bişey sirkelenmicek dendi paspas atmış pencereden sirkeliyor onunda fotoğrafını çektim.
en üst kattaki kapısının önüne merdivene boylu boyunca kilim ile donattı.
Bunlar onlar için sorun değil ama.
Tek olduğumuzu biliyorum ama onlarada körü körüne papuç mu bırakalım.

Çok güzel, delilleriniz varsa işe yarar. kimsenin şahitliğine ihtiyacınız kalmaz.

normalde akşamları bi üst kat bi yan daire sürekli gezerdi dün akşam ben işten eve gittim hiç evden çıkmadı.
acaba karakoldan çağırdılar mı? :27:

belkide uslanmıştır he he :4: iyi etmişsin karakola şikayetle bu ona fazlasıyla yeter :10:

konuyu hemen kısadan anlatayım bizim alt kat komşu ile merdiven boşluğunda bulunan küçük pencere yüzünden birbirimize girdik hoş önceden de pek iyi değildik bunlar binanın eskilerinden biz taşınalı 2 sene oldu kendi evimiz her neyse en son evimin temizliği bitti kapımın önünü sildim merdivenleri felan pencereyide açtım kurusun diye ben eve girdim evinden çıktı pencereyi hızlı bi şekilde kapattı ben tekrar açtım bu tekrar kapattı tabi ben yine açtım sıkıysa kapat dedim bana söylenmeye başladı sonra da sesli olarak sürtük dedi bende tabi ayakkabıyı aldım tam kafasına fırlatıyordum ki bıraktım ben sana bu lafın hesabını sorarım dedim gittim karakola şikayette bulundum. tabi bu işlemin hukuki süreci ne olur merak ediyorum hiç başına böyle olay gelen varmı? bu arada kadın 60 yaşında ve diğerleri ile birlik içinde ne yapacağım. Onu canından bezdirmek için uğraşıyorum ama boşuna da uğraşmak istemiyorum.

Bu anlattığım sürtüşmelerin en sonuncusu bundan önceside var tabi.

Başına böyle olay gelen varsa bi akıl verebilir mi.

canım eşim savcı bildiğim kadarıyla şahidin yoksa hiçbişey yapamazsın bişey çıkmaz yani ama yine de caydırıcı olur karakola bi gitsn bakalım

Çok güzel, delilleriniz varsa işe yarar. kimsenin şahitliğine ihtiyacınız kalmaz.

hayır eğer imzaladıkları kurallar resmi değilse o fotolar işe yaramaz a4 e yazılmış derme çatma bişise olmaz diye düşünüyorum ama hakimin tavrına bağlı bu umarım leyhinize sonuçlanır

hayır eğer imzaladıkları kurallar resmi değilse o fotolar işe yaramaz a4 e yazılmış derme çatma bişise olmaz diye düşünüyorum ama hakimin tavrına bağlı bu umarım leyhinize sonuçlanır

evet dediğin gb derme çatma bi A4 yazılmış yazı.
Yine de ne bilim belki bi işe yarar şimdi şahit bulmak felan zor kimse kimsenin işine karışmıyor ki.(böyle hukuki konularda demek istiyorum)

karakola aynı gün çağırırlar gitmezse gelir zorla alırlar ona da soru sorarlar acıklamalarını yazarlar sonra mahkeme kağıdı gelir ve gidersiniz..
pencere acmak mantıklı bence de apartmanın hava alması sart çünkü..kadın anında kapamış sizi takip ediyor galiba sorunlu olmadı satar cıkarsınız hani tüm apartman böyleyse..ben daha önce bunun için ev değiştirdim şimdi herkes eğitimli görgülü olgun komuşu cok önemli..

karakola aynı gün çağırırlar gitmezse gelir zorla alırlar ona da soru sorarlar acıklamalarını yazarlar sonra mahkeme kağıdı gelir ve gidersiniz..
pencere acmak mantıklı bence de apartmanın hava alması sart çünkü..kadın anında kapamış sizi takip ediyor galiba sorunlu olmadı satar cıkarsınız hani tüm apartman böyleyse..ben daha önce bunun için ev değiştirdim şimdi herkes eğitimli görgülü olgun komuşu cok önemli..

Aslında en mantıklısı evi değiştirmek ama ev şehrin merkezinde her yeri açık gün ışığı evin içinde her zaman her yere yürüyerek gidebiliyorsun doğal olarak böyle bi evi bırakıpta başka bi eve taşınmak bizim işimize gelmiyor.

apartmanda komşu önemli olgun anlayışlı insanlar olmazsa sorun yaşamak kaçınılmaz oluyor
umarım siz bir daha tartışmazsınız:31:

ne tuhaf şu apartman hayatı ya.. komşuyuz şurda ne gerek var böyle şeylere demek gerekirken.. benimde var tepemde bi enaniyet düşkünü, burnu havada komşum. 2 çocuğu var hiç bi gürültüsüne laf etmedim etmemde.. zaten kiracıyım onlar evsahbi.. 1 0 yeniğim. 4 ay oldu evleneli.. kimse hayırlı olsuna bile gelmedi.. apartmandakiler kiracıyız diye küçük görüyo bizi. oysa ben isterim komşuyuz tanışalım en azından.. he üstteki komşumda orda burda dedikodumu yapmış bu arada gürültümüzden rahatsız oluyomuş. ben en ufak bi ses duysam duvara vuruyomuşum:1::1: komik şeyler yani.. ki en ufak sesi geçtim gecenin 4 üne kadar koşturmalarını çekiyorum:26: aman ne bileyim tuhaf insanlar.. sen karakola gtmekte çok haklısın.. küfür ediyo sana suscakmısın.. ama sonucu ne olur bilemem:26:

Son düzenleme:
ne tuhaf şu apartman hayatı ya.. komşuyuz şurda ne gerek var böyle şeylere demek gerekirken.. benimde var tepemde bi enaniyet düşkünü, burnu havada komşum. 2 çocuğu var hiç bi gürültüsüne laf etmedim etmemde.. zaten kiracıyım onlar evsahbi.. 1 0 yeniğim. 4 ay oldu evleneli.. kimse hayırlı olsuna bile gelmedi.. apartmandakiler kiracıyız diye küçük görüyo bizi. oysa ben isterim komşuyuz tanışalım en azından.. he üstteki komşumda orda burda dedikodumu yapmış bu arada gürültümüzden rahatsız oluyomuş. ben en ufak bi ses duysam duvara vuruyomuşum:1::1: komik şeyler yani.. ki en ufak sesi geçtim gecenin 4 üne kadar koşturmalarını çekiyorum:26: aman ne bileyim tuhaf insanlar.. sen karakola gtmekte çok haklısın.. küfür ediyo sana suscakmısın.. ama sonucu ne olur bilemem:26:

biz ev sahibiyizde no oluyo ki durum yine aynı... o olaylardan sonra sesini hiç çıkartmadı da pencereyi de rahat bıraktı ... İlla durumun bu noktalara mı gelmesi gerekiyor anlamıyorum yaşı gelmiş 60 küsüre bırak dedikoduyu pislik yapmayı bak keyfine yaşa evinde huzurlu huzurlu ....

Ohh iyi Yapmıssın Sen haklısın. Kimsenin Şahitlik yapmasına Gerek yok. Sana Küfür etmiş Mahkeme ye Gidilirse o Haksız Çıkar. Keyfine bak Zaten İçin İçine hukuk Girince Ödü patlamıştır bu Ona yeter :))))

Back
X