En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

En son My sister's Keeper, [COLOR="red[B]"]Up in the Air [/B][/COLOR]ve Sherlock Holmes filmlerini izledim.

My Sister's Keeper dramatik yanı ağır basan, hoş bir filmdi; izlerken acaba hangi yol doğru, kim haklı ikilimine düşürüyor sizi, beğendim, zaman geçirmek için hoş ve düşündürücü bir film.

Up in the Air George Clooney'in karizması dışında pek fazla etkileyiciliği olan bir film değil, komediye kaçan bir tarzı olsa da temposu sık sık düşüyor ve sıkıcı olmaktan kurtulamıyor bir süre sonra, bir adam ve boşa harcadığını düşündüğüm hayatına baktım durdum ben açıkçası; sinemada izlesem para boşa gitti diye üzülürdüm.

Sherlock Holmes zaten kahramanı seven kişiler tarafından beğenilecek tarzda, izlerken eğlendim; dönem kıyafetleri ve dekorları çok başarılı, Holmes'in şapkasının değişmesi dışında her şey yerli yerinde, çok cici bir film olmuş; sevdim çok :)

gercek_masallar.jpg

kizlar az once izledimm cok guzel bi filmdi tavsiye ederim

en sonunda bende avatarı seyredebildim. üç boyutlusu olsa kafayı yerdim herhalde ama bu kadarı bile yetti. üstünede cnbce de star wars serisi başladı onuda yarım yamalak seyrettim.ilgilenenlere her cuma serinin filmlerini veriyorlar baştan itibaren.

en sonunda bende avatarı seyredebildim. üç boyutlusu olsa kafayı yerdim herhalde ama bu kadarı bile yetti. üstünede cnbce de star wars serisi başladı onuda yarım yamalak seyrettim.ilgilenenlere her cuma serinin filmlerini veriyorlar baştan itibaren.

canim mayacimm star wars dedinde aklima seneler once yildiz savaslari aklima geldi ne guzeldi oda :)

Aşkın 500 Günü

aşk bu kadar mı güzel anlatılır. şahane bir filmdi. kesinlikle izleyin

Güzel karlı bir haftasonu için evdeki izlenecek cd.ler ortaya çıktı. Bolbol sıcak çilolata ve film izledik.

kanalizasyon-film-afisi-divx-film-izle-300x433.jpg

Cumartesi günü Kanalizasyonu izledim, televizyonların şu andaki durumunu abartarak anlatan bir film. Espiriler bu kadar sulandırılmasa sanırım daha iyi bir film olabilirdi.

koku-filmi-izle.jpg

Anlatımı son derece güzel, kurgusu değişik izlenebilir bir filmdi, yalnız sonunu başarılı bulmadım.

Güzel karlı bir haftasonu için evdeki izlenecek cd.ler ortaya çıktı. Bolbol sıcak çilolata ve film izledik.

Cumartesi günü Kanalizasyonu izledim, televizyonların şu andaki durumunu abartarak anlatan bir film. Espiriler bu kadar sulandırılmasa sanırım daha iyi bir film olabilirdi.

koku-filmi-izle.jpg

Anlatımı son derece güzel, kurgusu değişik izlenebilir bir filmdi, yalnız sonunu başarılı bulmadım.

kokuyu ben izlemedim ama arkadaşım izlemiş ve biraz bana anlattı banada pek ilginç geldi gerçi pek bi iğrenç sahneleri varmış sonuda garip bitmişboshayallersmile

koku-filmi-izle.jpg

4314_15-14-49_caanz-b.jpg

Bir Çağan Irmak filmi olarak alışalandan biraz daha ağır bir anlatımı var. Başlarda sıkılsamda filmin tamamını izlediğimde çok beğendim. Meral Çetinkaya harika bir ounculuk sergilemiş, kesinlikle izlemeye değer bir film

bay_evet.jpg

Bu filmin bir kısmını izlemiştim haftasonu bunuda tekrar izledim. Filmin ilk yarısı çok güzeldi ikinci yarı biraz daha sıradandı. Bir Jim Carrey hayranı olarak daha iyi ifilmleri var diyorum ama kesinlikle izlenebilir.

kokuyu ben izlemedim ama arkadaşım izlemiş ve biraz bana anlattı banada pek ilginç geldi gerçi pek bi iğrenç sahneleri varmış sonuda garip bitmişboshayallersmile

Gerçekten ilginç bir film izlenmeli diyorum. Ee tabi parfümü elde etme tarzı biraz iğrenç olsada filmin genelinde çok fazla önem taşımıyor

askin-pesinde.jpg
Film adı: Aşkın Peşinde Orjinal adı: Elegy Tür: Dram Film Yönetmeni: Isabel Coixet Senaryosu: Philip Roth, Nicholas Meyer Oyuncuları: Penélope Cruz, Patricia Clarkson, Michelle Harrison, Chelah Horsdal, Deborah Harry, Antonio Cupo, Sonja Bennett Yapımcısı: Tom Rosenberg, Gary Lucchesi, Andre Lamal Vizyon Tarihi: 18 Mayıs 2008 konusu Sarah Polley ve Tim Robbins’in rol aldığı, dört Goya birden kazanan The Secret Life of Words (2005) ile tanınan ıspanyol yönetmen Isabel Coixet, Aşkın Peşinde’de Milan Kundera’nın “modern erotizmin büyük tarihçisi” olarak tanımladığı Amerikalı yazar Philip Roth’un Türkçeye de çevrilen The Dying Animal (Ölen Hayvan) adlı kısa romanını beyazperdeye taşıyor. Bir başka Roth uyarlaması olan The Human Stain’i de filmografisinde bulunduran Nicholas Mayer’in senaryosuna imza attığı film, bir öğrencisiyle (Penelope Cruz) ilişkiye giren profesör David Kepesh’in (Ben Kingsley) hikâyesi üzerinden şehvet ve ölümlülük arasındaki bağı irdeliyor.

2daj0ae.th.png
[/URL][/IMG]

17 YENİDEN

Romantik komedi/Gençlik

KONU : Hayatta ikinci bir şans yakalasanız ne yapardınız?

1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell (Zac Efron) okulun basket takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.
Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike’ın (Matthew Perry) şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet’la (Leslie Mann) evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir, ve lisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned’in (Thomas Lennon) yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.
Ama Mike’a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama otuz küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz.
Mike en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri kaybedebilir ..

A önce izlemeyi bitirdiğim şahane bir filmdi,film bittiğinde yüzümde güzel bir tebessümle kalakaldım.. Tekrar tekrar seyredeceğim ender filmler arasına girmiş bulunuyor.. Arabadan çıkış sahnesi çok etkieyiciydi birde dans sahnesinde çalan müzik de gerçekten süperdi kaçmaz arkadaşlar seyredin pişman olmazsnız..:)
:asigim::asigim::asigim::asigim:

bende izlemistimm canimcimmmm kaydirigubbakcemile5

Yapım:2009 ~ ABD
Tür:Aile, Dram
Yönetmen:Lasse Hallström
Senaryo:Stephen P. Lindsey, Kaneto Shindô
Yapımcı:Richard Gere, Timothy Patrick Cavanaugh, Merv Davis
Görüntü Yönetmeni:Ron Fortunato
Müzik:Jan A.P. Kaczmarek
Süre:1 saat 44 dk
Hachiko: A Dog's Story, bir profesör ile bir köpek arasındaki müthiş dostluğu konu edinecek. 1987 yılında Hachiko Monogatari isimli Japon filmine konu olan gerçek olaylar bu defa Stephen P. Lindsay tarafından senaryolaştırılıyor.
oyuncular : Richard Gere, Sarah Roemer, Joan Allen, Jason Alexander

hayvan severlerin kesinlikle izlemesi gerektiğini düşündüğüm ve gözyaşları içinde izlediğim; bağlılığın, sadakatin işlendiği hikayesi gerçek olan harika bir film.

en son dabbe 2 yi izledimmm.hiç sewmedimmm:umursamaz: malesef şu bi gerçekki yabancılar sinemada bizden daha iiler

Back
X