En son izlediğiniz, tavsiye ettiğiniz filmler ve yorumları?

stardust hakkinda: benim en begendigim filmler arasinda alir.. ozellikle robert de niro nun oyunclugu filmin en guzel rollerinden biriydi ve acikcasi filme fark katan da robert de niro oldu.. farkli roller hele de taban tabana zit roller oynayabilmesi bi oyuncunun kalitesini gosterir zaten.. filme hic lafim yok film benim icin harika.. oyunculuklar guzel... kizla esas oglan guzel gece gecirdiklerinde kizin sabah isil isil uyanmasi harika.. hele de cocugun onu saklamak icin uzerine atladigi sahnede kizin isildayip hizli hizli nefes almasi mukemmel di.. hayran kaldim ben.. bu kadar guzel anlatilabilirdi bana kalirsa..

aynen canim dun gece bende bayildim yildiz tozuna guzel fantastik bi yapimdi

stardust hakkinda: benim en begendigim filmler arasinda alir.. ozellikle robert de niro nun oyunclugu filmin en guzel rollerinden biriydi ve acikcasi filme fark katan da robert de niro oldu.. farkli roller hele de taban tabana zit roller oynayabilmesi bi oyuncunun kalitesini gosterir zaten.. filme hic lafim yok film benim icin harika.. oyunculuklar guzel... kizla esas oglan guzel gece gecirdiklerinde kizin sabah isil isil uyanmasi harika.. hele de cocugun onu saklamak icin uzerine atladigi sahnede kizin isildayip hizli hizli nefes almasi mukemmel di.. hayran kaldim ben.. bu kadar guzel anlatilabilirdi bana kalirsa..
dansederken kızın ışıl ışıl parlaması çok tatlıydı, daha önce de yazdım galiba bunu ben :kedi:
tuçeeee öldürecen beni yaaa bi filmi de izlememiş ol :tomato:
şaka maka bu topiğin bana cok faydası var film izlemek istediğim zaman direk buraya gelip yorumlarınıza bakıp ona göre karar veriyorum.
bugün 21 i izledim..
şimdi de Talihsiz Serüvenler Dizisini izlicem madem tuçem de beğenmiş..

Kuzum sen nerelerdesin ama ya :kedi: özledim çok Şeniz:asigim:

rastlantının böylesi,işkence odası ve piyanisti izledim bgn...
hepside çok etkilendiğim güzelfilmlerdi....
piyanisti daha önce yine izledim ama bgn bi tekrar daha yaptım..
şu andada piyanistin filmin başında çaldıgı chopinin nocturne'sini dinliorum...

District 9 u izledim bugun.. ne dehset bir filmdi o oyle ya.. valla kanim dondu izlerken benim asiri etkilendim galiba..
sonu muallak kalmis garanti bunun devami gelecektir.. imdb de cok yuksek bir oy almis ama bu kadarini hak ettigini dusunmuyorum..
yine de diger uzayli filmlerinden cok ama cok farkli.. bu fark cok guzel olmus..
muhtesem guclu uzaylilari veya insan dostu uzaylilari veya insan dusmani uzaylilari yani belli bir misyonu yuklenmis uzaylilari izlemekten bikmistik.. bu cok farkli olmus.. ve daha cok belgesel havasinda..
begendim..

District 9 u izledim bugun.. ne dehset bir filmdi o oyle ya.. valla kanim dondu izlerken benim asiri etkilendim galiba..
sonu muallak kalmis garanti bunun devami gelecektir.. imdb de cok yuksek bir oy almis ama bu kadarini hak ettigini dusunmuyorum..
yine de diger uzayli filmlerinden cok ama cok farkli.. bu fark cok guzel olmus..
muhtesem guclu uzaylilari veya insan dostu uzaylilari veya insan dusmani uzaylilari yani belli bir misyonu yuklenmis uzaylilari izlemekten bikmistik.. bu cok farkli olmus.. ve daha cok belgesel havasinda..
begendim..

gerçekten bir başyapıt olduğunu düşünüyorum, senaryo ve ortamlar çok farklı, bir defa uzaylılar amerika'ya gelmiyor bu ritüeli yıkmış bir film

ben de dün nihayet my sassy girl filmini izledim, bende hollywood versiyonu da vardı, nasıl tahammül ettiğim bilmiyorum ama kore yapımını önce diğerini sonra ve ardarda izledim benneyaptımki abd yapımı olan, beklendiği üzere kore versiyonunun tekrar piyasaya sürülmüş şekli...bu haliyle sevimli ve sempatik olmaktan çok uzak, saçma ve sığ bir film olmaktan öteye geçemezken kore yapımı şeker gibi diyebilirim; abd yapımı :mymeka: kore yapımı alkisalkisalkis

yalnız mendil hazırlayın vs yorumlar vardı burda ben daha çok güldüm filmde :utangac:

yalnız mendil hazırlayın vs yorumlar vardı burda ben daha çok güldüm filmde :utangac:
my sassy girl un ilk yarisi cok komiktir hemde baya bi komiktir.. ikinci yarisi ise huzunludur.. kendinden briseyler bulabildiysen eger aglarsin belki o ayri..
film cok ilginc detaylarla susludur aslinda.. mesela otel odasinda duvarda bir gazate haberi vardi bilmem farkettin mi.. korede dogmus ilk dorduzler miydi neydi.. otelin sahibi o para isteyen adam o dorduzlerden biriymis sanirim.. boyle bir yorum okumustum..
gercek bir hikayeden yola ciktigini da unutmamak lazim..
bu arada guney kore basligi acmistim istersen oraya da kendi izledigin kore yapimlarini ekleyebilirsin tucecim..

amerikan yapimi sassy girl konusuna hic deginmedim farkindaysan :)

my sassy girl un ilk yarisi cok komiktir hemde baya bi komiktir.. ikinci yarisi ise huzunludur.. kendinden briseyler bulabildiysen eger aglarsin belki o ayri..
film cok ilginc detaylarla susludur aslinda.. mesela otel odasinda duvarda bir gazate haberi vardi bilmem farkettin mi.. korede dogmus ilk dorduzler miydi neydi.. otelin sahibi o para isteyen adam o dorduzlerden biriymis sanirim.. boyle bir yorum okumustum..
gercek bir hikayeden yola ciktigini da unutmamak lazim..
bu arada guney kore basligi acmistim istersen oraya da kendi izledigin kore yapimlarini ekleyebilirsin tucecim..

amerikan yapimi sassy girl konusuna hic deginmedim farkindaysan :)

duvardaki koreli beşizleri farkettim evet, gerçek hikayeden de yola çıksa öyle ağlak bir fil değil bence, sıcak, samimi ama beni hüzünlendirse de yer yer; ağlatacak kadar değil şutarafagitti

duvardaki koreli beşizleri farkettim evet, gerçek hikayeden de yola çıksa öyle ağlak bir fil değil bence, sıcak, samimi ama beni hüzünlendirse de yer yer; ağlatacak kadar değil şutarafagitti
ben 1 saat aglamistim en az.. kisisine gore degisiyor iste dedim ya.

rastlantininboylesi_p.jpg
benimde hosuma gitmisti

ben 1 saat aglamistim en az.. kisisine gore degisiyor iste dedim ya.

öneriyomusunuz bnu kızlar
kore yapımı mı abd yapımı mı
izlenir mi yani zemuszemus

abd yapmimini izlemedim ama kesinlikle kore yapimini izle derim.. eglenceli komik huzunlu yer yer igrenc yer yer de skci bir film :)
ama benim en sevdigim filmler arasindadir..

ben de kore yapımını öneriyorum canım, iki yapımı da izledim arada uçurumlar var, kore yapımı olanda oyuncuları da çok beğendim ayrıca opuyorumnanaktan trende oynadıkları oyun, lunaparktaki eğlenceleri, tenis sahneleri, liseli halleri falan cici bir film kesinlikle a.s

abd yapmimini izlemedim ama kesinlikle kore yapimini izle derim.. eglenceli komik huzunlu yer yer igrenc yer yer de skci bir film :)
ama benim en sevdigim filmler arasindadir..

yer yer iğrenç yer yer sıkıcı ve en sevdiğin filmler arasında kaydirigubbakcemile3

ben de kore yapımını öneriyorum canım, iki yapımı da izledim arada uçurumlar var, kore yapımı olanda oyuncuları da çok beğendim ayrıca opuyorumnanaktan trende oynadıkları oyun, lunaparktaki eğlenceleri, tenis sahneleri, liseli halleri falan cici bir film kesinlikle a.s

aradım bu akşam biraz bulamadım torrent, yarın falan bakıcam artık, kore filmi her türlü izlenir zaten yerimseniben

Surrogates tavsiye verilmiş miydi emin değilim, şimdi izledim iyiydi bence en azından konusu farklıydı.
Amaa amerikalılar her filmde dünyayı&insanlığı kurtarmak zorunda mı, bilmiyorum ya:umursamaz:
Suretler_68x98_140809.jpg

gerçekten bir başyapıt olduğunu düşünüyorum, senaryo ve ortamlar çok farklı, bir defa uzaylılar amerika'ya gelmiyor bu ritüeli yıkmış bir film

ben de dün nihayet my sassy girl filmini izledim, bende hollywood versiyonu da vardı, nasıl tahammül ettiğim bilmiyorum ama kore yapımını önce diğerini sonra ve ardarda izledim benneyaptımki abd yapımı olan, beklendiği üzere kore versiyonunun tekrar piyasaya sürülmüş şekli...bu haliyle sevimli ve sempatik olmaktan çok uzak, saçma ve sığ bir film olmaktan öteye geçemezken kore yapımı şeker gibi diyebilirim; abd yapımı :mymeka: kore yapımı alkisalkisalkis

Filmin ilk yarısı komikti oğlana yapılan işkenceler filan kaydirigubbakcemile3
Beni en çok duygulandıran sahne ise
Zavallı oğlanı öteki dağa gönderip
Kızın bağrarak
Yapamıyorum ben demesi :çok üzgünüm:
Kızın sesinin titreyerek oğlanın ismini söylemesi

Kızın bağrarak
o sahne cok guzeldi ya... hic tahmin etmezsin boyle birsey oldugunu arkasinda..
neyse fazla detay vermiyim ama cok duygulanmistim orda ben de..

Forrest Gump - 10 uzerınden 7... Tom Hanks ın harıka oyunculuguna ve flmın hem huzunlendırıp hem tebessum ettırmesıne.. ve ders alınacak bır cok sey olmasına...

'' Forrest Gump, zeka seviyesi 75 olan bir erkeğin hayatını ele alıyor. Zeka seviyesi nedeni ile devlet okullarına girmekte bile zorlanan Forrest Gump zamanla akla mantığa uymayan başarılara imza atıyor. Her ne kadar zeka seviyesi düşük olsa da fiziksel olarak son derece sağlam olan Forrest Gump, zamanla gelişen olaylar zincirinde bizi hayal edemeyeceğimiz bir dünyaya götürüyor. ''

Son düzenleme:
Kızın bağrarak

orası gerçekten çok güzeldi, kızın içindeki bir şeyleri bastırmaya çalıştığı belliydi zaten :çok üzgünüm:

ılk defa izlediğim bir film için nasıl yorum yapacağım da zorlanıyorum. ZOMBIELAND filmi bir korku-komedi :D
Böyle denilince berbat bir film olduğunu düşündüm önce, ama hiç sıkmıyor, yer yer verdiği küçük detaylarla sizi güldürüyor, hiç kopmadan gecenin köründe izleyebilmeme rağmen; neden bu kadar yüksek imdb puanı olduğunu anlayamadım aslında; ama sanırım bunu oyunculuklara bağlamak gerekiyor. Çok fazla beklentiye girmeden eğlenmek için ideal :) Başroldeki isimlerden Woody Harrelson Katil Doğanlar filminin karizmatik katili :D

zombieland.jpg

Back
X