En son kendin için ne yaptın....

tugcemavi

eşşek sıpası nerdesin
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2010
1.011
1
66
Yozgat
merhaba hanımlar... çalışan ve evli bi bayan olarak yoğun iş ve eş temposu içinde uzunnn zamandır kendim için hiç birşey yapmadığımı farkettim... peki... sizler en son kendiniz için ne zaman ne yaptınız...:69::69::51::51:

Dünden önceki gün kaşlarımı aldırdım ım bir de saçıma fön çektirdim:27: bugün de birşeyler yapasım geliyor ama bakcaz bakalım:6::27:

:47::47:Kendim için hergün bir sürü şey yapıyorum 10 dk öncede çalıştım kendim için :31: süs püs kendim için olan şeyler değil bence insana öğreten şeyler kendisi içindir gelişmesi örneğin :)

:47::47:Kendim için hergün bir sürü şey yapıyorum 10 dk öncede çalıştım kendim için :31: süs püs kendim için olan şeyler değil bence insana öğreten şeyler kendisi içindir gelişmesi örneğin :)

sus pus de kendısı ıcın yapabılır canım tabı bazıları baskaları ıcın yapıyosa onu bılemem

en son kendim için eyeliner göz farı ve parfüm aldım kocişimle pikniğe gittim ordaki spor aletlerinde eğlendim bitki çaylarını içerek formumu korumaya çalışıyorum insan istesin kendisi için yapamayacağı yok içtiğiniz bir bardak su bile kendiniz için değilmi??..:96:​

ümraniyede pazara gittim.kendime bişeyler bakarım diye.anam nasıl kalabalık.:53::53:ilk sokaktan attım kendimi kaçtım valla.napiiim ben de az önce kaş bıyık operasyonu yaptım:52::52:o da bişeydir.şimdi pammıkk gibi oldum ooohhh:65:

su an kendim icin yapabilecegim en büyük sey yıllardır yapmak istedigim hem iç hem dıs burun ameliyatımı olmam ve son 8 günüm kaldı:16::16:

Back
X