En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten insanlar ne yiyecek artık anlamıyorum ama millet olarak Fast food u sevdiğimiz için fiyatlarda gün geçtikçe artacak
artsa da alacağız.avm den başka nereye gidelim ki büyük şehirde?hem çocuklar istiyorlar.kıyafet vs almayız ama yemek yemeden dönemiyoruz ki

ha ha ha.ben ped çamaşır suyu elde yıkanan bulaşık deterjanı don a kadar bimden alıyorum.pazarda bir don 30 tl idi .migrostan 3 ünü 18 e aldım.don bile lüks olmuş anacığımmm
Ah *Güldal Çamaşır Suyu* nasıl keskin bir koku bayılırım ona da onu da alıyorum valla bazen
Çamaşır suyu, çamaşır suyudur arkadaş
Domestos, Ace bunlar isim yaptı diye Güldal'ın ne suçu var hııııı

izmirdeyim burada oyleydi, marketlerde yine sizin dediginiz gibi olabilir fiyat market alisverisi yaparken manav reyonuna bakmadim çünku.
bende ucunu bes lira gorunce aldim hemen, gecen haftaya kadar tanesi 4 5 liraydi çunku
hangi il
ankaradayım 4 tl den aşağı bulaamdım

ben orkid almayalı 3 yıl oldu.scarlett mi ne onu alıyorumm.e yeterrr.çamaşır suyunda marka zaten aramam.içmiyorum ya

ben orkid almayalı 3 yıl oldu.scarlett mi ne onu alıyorumm.e yeterrr.çamaşır suyunda marka zaten aramam.içmiyorum ya
Yaaa hahaha Evettttt
Kayınvalidemler bizimle 4 aydır, bir 1 sene kadar daha beraberiz. Kızıma bakıyor.
Geçen Güldal aldım valla yağ almak için Bim'e girmiştim. aradı kızım çamaşır suyu da yok al diye. Onu da aldım eve geldim.
Way efendim bu neymiş güzel değilmiş niye bunu almışım
Anne dedim alt tarafı tuvalet temizleniyor. Mutfak temizleniyor. Kendimizi yıkamıyoruz ya, çamaşır suyu istedin aldım işte marka begenmiyosun yahu dedim Herşeyi marka alırsam evin yolunu bulamam ben. Tasarruf tasarruf tasarruf

Köy peynirine takığım bende üçken kutu varya hani onu çok seviyorum. Benimki de bilindik marka al yemek önemli diyordu yeni evliyken 3 çocuk gelince (ikiz+1) sadece pazarda geçerli şimdi o lafı

artsa da alacağız.avm den başka nereye gidelim ki büyük şehirde?hem çocuklar istiyorlar.kıyafet vs almayız ama yemek yemeden dönemiyoruz ki
Aynen çok doğru bizde büyük kızımla geçen cuma sinemaya gittik yemek yedik mısırı kahveyi derken gitti 350 tl

Kıyafete gelince illa ki alınıyor ya hele ki çocuklar istiyorlar 3.5 yaşındaki küçüğüm bile dolabını açıp hiç giyecek kıyafetim yok hepsi uyku kıyafeti diyor

Burda da önceden starbuksta büyük boy aldığımız kahve şimdi küçük boy fiyatına

Ya ne güzel abur cubur almıyorsun benim kızlar bayılıyor

Biz de 2 kisiyiz 3 gun once market alisverisi yaptik meyve sebze kahvaltilik bakliyat yag falan hepsi 1380 lira tuttu her sey baya pahalanmiş onceden evde yiyip icmedigimiz icin farkedemiyodum baya sasirdim.

Hahhah hhhh eşim de kızıma diyor ki
Kızım annen diyete başladıysa şimdi birikim yapabilirizama kendi aldıklarını görmüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…