En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaşar peynirin lüks sayıldığı dönemlerden geçiyoruz ya Rabbim
insanların öncelikleri lüksleri değişebiliyor. Ama doğrudur güzel ülkemde kaşar peynire pahalı derler günde 1 paket marka siğara içerler. daha sonrada yok çiftçinin hakkı ödenmez

Yani soyle Ben eșime evdeki eksik leri soyluyorum o da alip geliyor ama bakiyorum hergun alisveris yapilmis Hani diyorum ki hic toplu yapamadik bi de toplu alalim diyorum eșime o da diyorki biz toplu alirsak erken bitiririz
toplu alışveriş, çoğu kişinin dediği üzere kampanya takibi inanın masrafları yarıya indiriyor.

Bu topiğe hala birikimci hatunlar niye gelmedi ya ?
Ekonominin en son vuracagı kişiler onlardı oysa.
@HanimKelesimiGetir abla bu terslikte bir iş var :)

Ben birikimciyim ama stokculuk yapmiyorum. Enn cok cok 2 paket alirim bir şeyden, eşim stokculuk yapmaya çok karşi oluyor. Ama kendimizi bi biz boyle yapiyor muşuz gibi hissediyorum.

toplu alışveriş, çoğu kişinin dediği üzere kampanya takibi inanın masrafları yarıya indiriyor.
Kesinlikle telefon uygulamaları da çok avantajlı.
Ben geçen gün sensodyne diş macununu g*tir uygulamasından 75 ml olanını 18 liraya falan aldım ..
Normalde 30 küsürlerde.
içeceklerimizi falan hep uygulamadan alıyoruz. 2-3 paket (4lü) yani 18 tane falan içeceği (kola,fanta,sprite gibi ) 20 liraya aldığımı biliyrum geçen ay

biz en az 4 market gezeriz.hiçbirinde 4 5 liraya makarna yok.en ucuzu 6.95 kaşarda da sadece bazı markalar gerçek kaşar diğerleri katkılı bilesiniz

kedi mamalarına çok fazla zam geldi ne yazık ki

Kedi mamalarina her ay zam geliyor zaten ne zaman elimdeki paket bitse diger ay zam gelmiş oluyor ve devam ediyor. Uzun zamandir 2 ay ust uste ayni fiyattan almadim.

Bi de en kucuk paketten aliyorum ben 5-10 kilo almiyorum niyeyse en son aldigim 5 kiloluk ayni markanin ayni urununu kedi yemek istemedi, sokak kedişlerine dagitmişim. (Sokaktakilere biraz daha uygun fiyatli mama veriyorum mecbur cok kalabaliklar) evdeki kedim mamanin kucuk paketlisini seviyor Ne fark varsa artik. O yuzden pahaliya geliyor.

Bizde normalde 4 ve +1 köpeğimizle beraberiz..
Aylık mama gideri 378 tl
parazit aşıları vs hariç
Ev hayvanlarına kullanılan herşey uçuyo, yazık ama ya bu gidişle sokağa atılan çok olacak, bu ay 4 kg royal canin fit 32 yi 360 liraya aldım, 6 tane konserve 85lira, 2 paket kum 110 lira, iç dış parazitte 220 olmuş, insafsızlık ya

parazit için veterinerden hap ve damla alın kendiniz uygulayın maksimum 100 tl ye gelir.

netten yağ vs alıyoruz ama getirden hiç alışveriş yapmadım.iyi fiyata bulmuşsunuz ama
Mutlaka yapın etrafımda ki herkese söylüyorum
hatta belki taşlayacaklar beni ama söyleyeyim
Mesela kayınvaldenin tlefona indirdim, annemin, babamın, kayınpederin, eşimin yeni üyelik oluyor ya hemen 30-40 lira indirim veriyor mesela 30 lira ve üzeri diyor 50 liralık bsey alıyorum misal 20 lira ödüyorum sonra diğerinin telefonundan yine aynı şekilde bu dngü böyle gidiyor hafta da 1-2 defa indirim geliyor yine 20-30 liralık falan

Maaesef parazit aşıları çok uçuk bende 3 ay önce 270 liraya yaptırdım ama bu ay kendim aldım iç dış parazitini evde yaptım 110 liraya mal oldu.
Aşıları yapamayız ama parazitlerini yapabiliriz sanırım

Bu rakam cok degilki ikibin tl imkansiz her markete gidisim 300 tl normal iki poset doluyor anca et falan aldinmi zaten oda ayni bunlar her hafta hatta haftada iki uc kere alininca dusunun. Ben gecen ay hesapladim 4500 tl idi sadece benim aldiklarim esimde ara sira almistir biseyler ev alisverisi bende çünkü

Benim ki yutmuyor parazit hapını kusuyor, mecburen yaptırıyorum, huysuz biraz bir de dişetlerinde sürekli tekrarlayan gingiviti var aşı bahanesiyle kontrole de gidiyoruz. Karma aşı piyasada yok şu an, kuduz da yılda bir diye avutuyoruz kendimizi

Evet bende kullanıyorum 4 pk ufak kek 4 pk biskuviyi getirme ücreti dahil 13 tl ye aldım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…