- Konu Sahibi Ciceksever0606
-
insanların öncelikleri lüksleri değişebiliyor. Ama doğrudur güzel ülkemde kaşar peynire pahalı derler günde 1 paket marka siğara içerler. daha sonrada yok çiftçinin hakkı ödenmezKaşar peynirin lüks sayıldığı dönemlerden geçiyoruz ya Rabbim
toplu alışveriş, çoğu kişinin dediği üzere kampanya takibi inanın masrafları yarıya indiriyor.Yani soyle Ben eșime evdeki eksik leri soyluyorum o da alip geliyor ama bakiyorum hergun alisveris yapilmis Hani diyorum ki hic toplu yapamadik bi de toplu alalim diyorum eșime o da diyorki biz toplu alirsak erken bitiririz
Bu topiğe hala birikimci hatunlar niye gelmedi ya ?
Ekonominin en son vuracagı kişiler onlardı oysa.
@HanimKelesimiGetir abla bu terslikte bir iş var :)
kedi mamalarına çok fazla zam geldi ne yazık kiBu arada iki kişiyiz diyip kedimizi adamdan saymiyorum ama kucucuk minnacik kedinin bile aylik yiyecek masrafi 400lira civari.
Kesinlikle telefon uygulamaları da çok avantajlı.toplu alışveriş, çoğu kişinin dediği üzere kampanya takibi inanın masrafları yarıya indiriyor.
biz en az 4 market gezeriz.hiçbirinde 4 5 liraya makarna yok.en ucuzu 6.95 kaşarda da sadece bazı markalar gerçek kaşar diğerleri katkılı bilesinizYani yazacağım için belki linç yiyeceğim ama market alışverişine 3000 lira verip 1 kalıp kaşar peyniri (55-70tl, Teksüt 600 gram alıyoruz 2 paket şeklinde ) almadıysanız bilemedim nasıl veya nereden alışveriş yaptınız
Yanlış anlaşılmasın bu zamları bu düzeni savunmuyorum.. Fakat kaşr peyniri hariç demeniz bir tek bana absürt gelmiş olmamalı.. hani deseniz ki pastırma, kavurma, antrikot falan alamadık okey onlar zaten hayal
Biz mesela x markette 5 lt yağ ne kadar sallıyorum 150 lira , bim de Sole ne kadar ? 120 tl mesela .. gidiyoruz yağı BİM’den alıyoruz.
Markette ariel deterjan ne kadar 6 kiloluğu misal 90 lira , evimizin yukarısında toptan fiyatına satan bir yer var orada ne kdar 78 lira gidip oradan alıyoruz.
Baktığınız zaman eşim de bende calısıyoruz. Ama parayı sokakta bulmadık. Sabahtan akşama kadar köpek gibi calısıyoruz haliyle 2-3 market bakıp indirim yakalamaya uygun olan yeri bulmaya özen gösteriyoruz.
Aynı zaman da kızımın maması eczanede 150 lira e bebekte 130 lira gidip yine toptan olan bir yerden alıyorum 95 lira ..
renkli çamaşırlar için deterjan çok iyi bir şey almıyorum mesela bi ariel, bi omo almıyorum .. daha uygun bir şey alıyorum .. önemli olan beyazlar benim için ..
biz normalde 2 kişiyiz bir de 8 aylık kızım var sadece onun mama, bez gideri her ay bize 1800 lira zaten .. şuan kv ve kp de bizimle yanii 4 kişiyiz bizde aylık 2500-2800 gibi bir rakam harcıyoruz.. aylık alışveriş yapıyoruz biz, tabi bittikçe yine çıkıyoruz. tavuğum etim tereyağım eksik olmaz evde ben bile bu kdar harcıyorum
detaycı olduğum, indirim kovaladığım halde .. Mesela geçen gün makarna aldım Filiz ve Ankara Nuhun vardı .. filiz 5 gibi bişeydi Ankara 4liraydı indirime girmişti, eşim tek basına çıksa buna takılmaz mesela eline geleni alır hiç bakmaz . Ama benim için 50 kuruşun bile değeri var. Akşama kdar çalışıyorum kolay kazanmıyorum ben o 50 kuruşu:) telefon uygulamalarına bakabilirsnz isim vermem sorun olmaz sanıyorum ki işte gelsin, getir gibi uygulamalarda bazen müthiş indirimler oluyor evde olsa bile hemen alıyorum. 30-40 lira bir anda indiririm geliyor. Bunlara da bir göz atablrsnz.
Bizde normalde 4 ve +1 köpeğimizle beraberiz..Bu arada iki kişiyiz diyip kedimizi adamdan saymiyorum ama kucucuk minnacik kedinin bile aylik yiyecek masrafi 400lira civari.
kedi mamalarına çok fazla zam geldi ne yazık ki
Bizim indirime girmişti makarna ondanbiz en az 4 market gezeriz.hiçbirinde 4 5 liraya makarna yok.en ucuzu 6.95 kaşarda da sadece bazı markalar gerçek kaşar diğerleri katkılı bilesiniz
işte semtten semte bile değişiyor.ankarada gross marketlerde bile yok o fiyatlara.olsa zaten stoklardıkBizim indirime girmişti makarna ondanyoksa normal fiyatı bizim orada 6.50 tl
İstanbul- Eyüp
Geçen gün de mesea 5 paket makarnayı G-tir uygulamasından 24 liraya aldımişte semtten semte bile değişiyor.ankarada gross marketlerde bile yok o fiyatlara.olsa zaten stoklardık
Ev hayvanlarına kullanılan herşey uçuyo, yazık ama ya bu gidişle sokağa atılan çok olacak, bu ay 4 kg royal canin fit 32 yi 360 liraya aldım, 6 tane konserve 85lira, 2 paket kum 110 lira, iç dış parazitte 220 olmuş, insafsızlık yaBizde normalde 4 ve +1 köpeğimizle beraberiz..
Aylık mama gideri 378 tl
parazit aşıları vs hariç
netten yağ vs alıyoruz ama getirden hiç alışveriş yapmadım.iyi fiyata bulmuşsunuz amaGeçen gün de mesea 5 paket makarnayı G-tir uygulamasından 24 liraya aldımFiliz'in
parazit için veterinerden hap ve damla alın kendiniz uygulayın maksimum 100 tl ye gelir.Ev hayvanlarına kullanılan herşey uçuyo, yazık ama ya bu gidişle sokağa atılan çok olacak, bu ay 4 kg royal canin fit 32 yi 360 liraya aldım, 6 tane konserve 85lira, 2 paket kum 110 lira, iç dış parazitte 220 olmuş, insafsızlık ya
Mutlaka yapın etrafımda ki herkese söylüyorumnetten yağ vs alıyoruz ama getirden hiç alışveriş yapmadım.iyi fiyata bulmuşsunuz ama
Maaesef parazit aşıları çok uçuk bende 3 ay önce 270 liraya yaptırdım ama bu ay kendim aldım iç dış parazitini evde yaptım 110 liraya mal oldu.Ev hayvanlarına kullanılan herşey uçuyo, yazık ama ya bu gidişle sokağa atılan çok olacak, bu ay 4 kg royal canin fit 32 yi 360 liraya aldım, 6 tane konserve 85lira, 2 paket kum 110 lira, iç dış parazitte 220 olmuş, insafsızlık ya
Benim ki yutmuyor parazit hapını kusuyor, mecburen yaptırıyorum, huysuz birazMaaesef parazit aşıları çok uçuk bende 3 ay önce 270 liraya yaptırdım ama bu ay kendim aldım iç dış parazitini evde yaptım 110 liraya mal oldu.
Aşıları yapamayız ama parazitlerini yapabiliriz sanırım
Kesinlikle telefon uygulamaları da çok avantajlı.
Ben geçen gün sensodyne diş macununu g*tir uygulamasından 75 ml olanını 18 liraya falan aldım ..
Normalde 30 küsürlerde.
içeceklerimizi falan hep uygulamadan alıyoruz. 2-3 paket (4lü) yani 18 tane falan içeceği (kola,fanta,sprite gibi ) 20 liraya aldığımı biliyrum geçen ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?