En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sole yagı bilmiyorm da Bim in zeytinyagı hic güven vermiyor bana.
1 lt 45 tl falan bimde
Ben hediyelik 500 ml damacana getirmistim Canakkaeleden taa Agustorsa 40 tl di yarım lt.
Ne bilim bana güven vermiyr Bim in yagları
(Benim paranın nereye gittiği belli oldu,güven versin diye diye gitti mayıs)

Evet bende kullanıyorum 4 pk ufak kek 4 pk biskuviyi getirme ücreti dahil 13 tl ye aldım
Gerçekten çok mantıklı ve karlı oluyor..
Geçen gün tavuk falan da aldım valla. Misafirim gelecekti üşendim çıkmadım markete kanat aldım ızgara da yapalım mangal gibi olsun dedik, evin yukarısında ki kasapta kilosu 48 lira olan kanatı uygulamadan 32 liraya aldım getirme ücreti ile birlikte.
Normal bilinen markalar, son kullanma tarihleri vs yazıyor. Market, kasap hiçbir farkı yok civar yerlerden getiriyorlar zaten

Bizde de tek maaş. Aynı bende çok yapıyorum dışarıdan az almak için sağlıksız diye ozaman da para tutan ürünler çabuk tükeniyor evde,birde elektriğe yansıyor tabi.Çeşit çeşit tatlı poğaça cidden baya götürüyor. Ama dışarıdan alınca hem sağlıksız hemde daha pahalıya maal oluyor,çabucak ta bitiyor. Hamburger menüsü,tavuk dünyası kaç para olmuş onlarida evde yapıyorum (pandemide çok şeyi evde yapar oldum) yemeğe fln pek çıkmayız. Sebze dedin ama o bile mevsimine göre çok pahalandı malesef.Çok zor günlerden geçiyoruz ben buna da raziyim ama her uyandığınız güne yeniden zam gelmiş oluyor.. Allah yardımcımız olsun.

Yani bilmiyorum ki, bizim zeytinyağını teyzem gönderiyor kendileri yapıyor. Para vermiyorum ona zaten bittikçe söylüyorum yolluyor
Ayçiçek yağını da ya biryağ kulanıyorum ya da Sole. İkisindende memnunum açıkcası şimdiye kadAR Bi sıkıntısını çekmedim Baktığımız zaman zaten ne organik ki ? öyle düşünün çok düşünürseniz işin içinden çıkamazsınız
Ben bir tek kızıma ne yedirip içirdiğime dikkat ediyorum köylerden gidip alıyorum ona bir şey alacaksam ha benim de içim onda rahat etmiyor sanki her şey zehirli pis kaka

Bizim oğlan da yutmadı ağzından geri çıkarmıştı kaşar peynirin içine saklayıp öyle verdim farketmeden indirdi mideye
Bir de öyle deneyin isterseniz, ugrasamam diyorsanız bosverin battı balık yan gider

Ay zaten organik diye diye battık.
Köylü pazarından eriste alıyosn 20 tl den kilosu,teyzem margarin mi katıyo icine ne katıyor hamurun belli değil

Marka mağazalardan alınanın içeriği de hemen hemen aynı ama bime şoka göre daha pahalı. Migrosun kendi ürünleri de uyguna bizzat içeriklerini okudum bilindik markadan fark göremedim. Zaten kalkıp 5 kişilik aile peynirciden onca peyniri zeytini alsak biz batarız :) alanlara saygım sonsuz ama biz bimci şokçuyuz. Bir ara memlekete taşınmıştık orda herşey uyguna çiftlikten alıyorduk ama ordada devam edemeyip geri döndük. Çoğu zaman bu saydığım marketlerden Hiç Bir şey almaz kk hatunları çünki kalitesiz bulurlar:)

bence çok fazla annemler 4 kişi aylık alışveriş yapar en fazla 700 lira tutar izmirdeyiz birde küçük şehir falan da değil ...ha ama pazar alışverişi yok içinde her hafta 200liralıkda harcama yapar... biraz kısmanız da fayda var derim

Ay zaten organik diye diye battık.
Köylü pazarından eriste alıyosn 20 tl den kilosu,teyzem margarin mi katıyo icine ne katıyor hamurun belli değil
Hah onu diyorum işte herşeyi bu kadar düşünürsek yaşayamayız eskidenmiş o organiks olayları
Ha yine dikkat edebildiğimiz kadar etmeye calısıyoruz ama çok kasmıyorum şahsen yani aman şu organik olsun aman şunun içinde katkı maddesi olmasın.. En masum görünen şeyde bile ucundan kıyısından köşesinden var yani kabul etsekte var , etmesekte var
Mesela tarhana, zeytinyağı, erişte, salça bunları hep teyzem yapıyor benim bittikçe gönderiyor. O yüzden güveniyorum biraz yani inşallah teyzem de keklemiyordur

Ben alıyorum valla bacımsu
Bimden Sole yağımı alıyorum, Bim den çamaşır yumuşatıcımı alıyorum
Yoğurt mayalayamadıysam, dost yoğurdumu alıyorum

bim a101 file market migros gross hepsinden de araştırıp alıyoruz.yoksa ayın sonu gelmez

ha ha ha.ben ped çamaşır suyu elde yıkanan bulaşık deterjanı don a kadar bimden alıyorum.pazarda bir don 30 tl idi .migrostan 3 ünü 18 e aldım.don bile lüks olmuş anacığımmm

LuckyMom hatta bi ara Bim'in beyaz peynirine takmıştım çok güzeldi tadı gidip gelip alıyordum
Benim koca, karı sen contayı yaktın iyice her zamanki yerden al* dediği için bıraktım

Benim kocaya göre bizim orda *** kahvaltı çiftliği diye bir yer var sanıyor ki çiftlikten geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…