En son ne zaman ağladınız ?

dizileri, filmleri geçtim bu ara haberleri seyredip seyredip ağlıyorum:bbo:

Biraz evvel, yeter artik kendi gozyaslarimdan ben sIkIldIm elin adami nasil dayansin ???......-tatlicadiarzu-

Dün gece yada bu sabah mı oluyor.
sabaha karşı saat 3 sularında ağladım..
aptalmışım ama değmezmiş...!

valla ben de haberleri seyrederken ağlıyorum genelde.
hatta ağlamadığım gün olmuyor, şehit haberleri, kaçırılan çocuklar vs. derken...
ama bugün en son uyandığımda ağlamaya başladım.
uykudan uyandığımda uyandığım hayatımın ne kadar kötü olduğunu görüp ağlıyorum. bunaldım.

biraz önce daha.....
birilerinin kaderime hükmettiğini,sıkıştığımı hissettim......
zorlardayım galiba....

dün gece ağladım çok annem hasta diye sabah uyandığımda gözlerim çok kötü şişmişti hala gözlerim dolu dolu biri birşey dese ağlarımmafoldumben

birkaç gün oldu. isyan etmek değil ama hiçbir şeyin düzelmediğini, bir arpa boyu gitmediğimi görünce ağladım..

dün gece.
ve her gece...
yaşadığım sürece de ağlayacağım.

Yine bu sabah..cok buyuk savas verdim ,artik ben de mutlu olmak istiyorum,tek basina bu hayatin hic anlami yok..umarim gecen yil oldugu gibi bu yil da 31 Aralik -1 Ocak bana mutluluk getirir...

10 dk önce ablamla tlf da konuşurken.
bu sıralar en çok yaptığım şey aglamak zaten.

1 saattr ağliyorum halada ağliyorum:gitme:

geçtiğimiz hafta pazartesi,salı,çarşamba her akşam ağladım.
nişanlım yanımdaydı gidince acayip boşlukta hissettim kendimi.
bir de üstüne malum dönem olunca değmeyin bana..
her dokunuşta ağladım,ağladım,ağladım...
şimdi çok rahatım ama... çok iyi geldi,arada bir ağlamak gerek..

ben de çok duygusalım hemen her şeye ağlarım az önce ağladığım gibi :sinifsinif:

keske bende sevgilimden ayrılsaydım ne bilim değer verdiğim insan beni terk etseydi size birazcık teselli olsun die söylüyorum gerçekten hayatta o kadar büyük dertler varki allahım kimsye yaşatmasın 6 ay önce kesinlikle ayrılığına bile katlanamayacağımı düşündüğüm annemi kaybettim 6 aydır ağlıyorum hiç susmadan hemde katlanılması çok zor bir acı inanın ,annemi kaybettiğimde hamileydim ikiz bebek bekliyordum alın üstüne bide 5.5 aylıkken bebeklerimi kaybettim ben ağlamıyimde kim ağlasın rabbim herkesesabır versin bu ağlamaların sonucunda gülmeyi unuttumda tebessüm etmeyi nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…