En son ne zaman ağladınız ?

Allah rahmet eylesin.Gercekten insanın hayatındaki tek dayanagını kaybetmesi cok zor bisi.Allah kolaylık versin.

hergün ağlıyorum..içim acıyo çünkü..geçen yıl buzaanlar bi nişnlım vardı şimdi ellerm bomboş..eğer bitmeseydi şimdi evli olacaktım..hergün bunu düşünüyorum..ama hayırlısı böyledir.inş..

Aylarca cok agladim ama artik kimsenin beni aglatmasina izin vermiyorum...:umursamaz:

ben cuma gününe kadar her an sabah akşam özelliklede başımı yastığa her koyuşumda ağlamaktan uyuyamıyordum.hala daha gün içerisnde bırseylere aglıyorum 2009 bıtsede ağlamasam bari.

ben cuma gününe kadar her an sabah akşam özelliklede başımı yastığa her koyuşumda ağlamaktan uyuyamıyordum.hala daha gün içerisnde bırseylere aglıyorum 2009 bıtsede ağlamasam bari.

Bunu ben yazmis gibiyim...bu kadar mi olur??

yarım saat önce.... artık bitsin diyorum şu gözyaşlarım ama dinceği yoktur gün gectıkce dahada artıyorrrr offffffffffff allahım offffffffffff.... yınede herseyın hayırlısı diyorum ama çok kötüyüm...

Bugün...Sabah haberlerini izlerken..
Kınalı kuzuların annelerinin ağıtları içimi yaktı..mafoldumben
Hele ki bir teyze beddua ediyordu,"yuvanız yıkılsın" diye..
"Ahh be teyzem yuvası mı var onların" diye söylendim..
Ne dediğinin farkında bile değil..

dün gece 1 haftadır göremediğim eşimden duygu dolu ay dönümü msjı alınca mutluluktanda olsa ağladım ...seni çok seviyorum aşkım iyiki sende varsın :)

buğün dokturumun yanında.
hüngür hüngür aglamamak için
kendimi zor tuttum.

yaklaşık bi 10dk.önce imkansızıma sevdiğimi söylerken düğüm düğüm oldu sözcüklerim,gözyaşlarım dinmek bilmedi sevgiden ağladım sevdiğimeesenağlama

5 dk öncee..abimin askerliği dolayısıyla nişanım yaza düğünüm de 15 ay sonrasına ertelendi..geçen yıl veya 1 yıl sonra gitseydi olmazdı sankiklava::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…