En son ne zaman ağladınız ?

geçen hafta sevgilimle tartıştık,sonra da oturup bir güzel ağladık :çok üzgünüm:

ben en son gecenlerde bı program ızlıyodum ıkı saat aglamısımdır aksam esım geldı korktu benı gorunce gozlerım sısmıstı o gun daha bı duygusaldım sanırım esıme anlatıca nıye agladıgı bana gulmustu bende guldu dıye dahada aglamıstım ayyyy cok komıgım ben yaa delikafadulden

Ben en son yaklasik bir ay evvel aglamistim gerci o aralar hergün aglardim. Gözlerim artik aglamaktan kipkirmizi olmus sismisti. Hatta dayanamaz okulda kütüphanede bile aglardim. Simdi düsünüyorumda bos yere akitmisim o gözyaslarini. Artik takmiyorum bazi konulari kafama oh bi rahatim bi rahat....

Sevgilim benimle ilgilenmiyor aramiyor telefonlarima cevap vermiyor mesgule veriyor durmadan umrumda bile degil....bende artik aramiyorum sormuyor...sonunda benide kendine benzetin ya ne diyim ben daha sana........

öküzzzzz.......klava:

En son dün ağladım...
6 yıldır beraber olduğum sözlümden, bir dönep ayrılıp yeniden barıştığım
fakat bir insanın 7'sinde ne ise 70'inde de değişmeyeceğini düşündüğüm anlardan biriydi..
Ayrıldık ! Boşa geçen senelerime mi yanayım yoksa nasıl bir insan sevdiğime mi ?

15 dakika önce ağladım.
Ona aşık olmak hayatımdaki çok olumsuz etkileri sebebiyle büyük bir talihsizlik.Bu yüzden ağladım pek çok kez olduğu gibi. mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Her şeyde bir hayır vardır bakalım nasıl olacak böyle.

bu akşam saat 10:45 te dolmuşta hüngür hüngür ağladım.. eve gelince de devam ettim.. şuan pc ye bakamıyorum gözlerim acayip yanıyor.. beni ağlatan o şahısa yarın bi kilo kına gönderecem.. çook ayip çoooook...

Ya ben niye hic aglayamiyorum?! en son aylar once filan aglamisimdir herhalde. Cok nadir aglarim, oyle diziye filme filan gozlerim dolar ama kendim icin hic aglayamiyorum.

Benim kalbim yine eskisi gibi tas oldu, gozpinarlarim kurudu saniyordum ama bugun aniden gozlerimden yaslar indi hemde ozel birsey olmamisken daha...ne oluyor bana??

dün ağladım bütün gün..
son zamanlarda kendimi psikolojk anlamda iyi hissetmiyorum o yüzden ağladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…