En son ne zaman ağladınız ?

musyas cnm kıyamam ya olumluı düüşün biraz esın bılmıyomu zor zmaanında neden senı anlamıyor

musyas cnm kıyamam ya olumluı düüşün biraz esın bılmıyomu zor zmaanında neden senı anlamıyor

yok cnm eşimle iki gündür küsüz daha dogrusu onun küsmelerinden dolayı bende artık bunaldım konuşmuyom dün ögrendimbabam telefonda çok agladı sinirlerim bozuldu tabiki benimde salı günü kanser testine gircek bagırsaktan inşallah kötübişi çıkmaz :Saruboceq:tesadüf çekaba girdi orda çıkmış doktor ikinci test istemiş

ay canım benım inşallah bişi cıkmaz dua et sen allah büyük ya şifasını versın rabbim inşallah

dünden beri yemek yiyemiyom uyuyamıyom acaip oldum sanırım beklemiyodum chekuptan böyle bişi amin ediyom cnm hep dua

hayat bu cnm be allahın takdiri ama cok dua et sen kalbını bozma bebek senınmi resımdkei

allah bağıslasın cnm darısı basıma evlendıgımde:) evlenemedık bizde kac yıldır beklıyoz işte cnm herseyın zmanı var ama umut yitirmıcen hiç bi zman hayat süpriz

en son çok samimi sandıgım bi arkadaş kazıgından sonra ne biçim agladım kazık attıgı için degil bu yaşa geldim neden hala kimseyi tanıyamıyorum diye kendime olan kızgınlıgıma agladım bütün gece...gerizegaalı esinn...

musyas geçmiş olsun canım sanada işllh tez zamnda iyileşir babacıgın...

Allahım çok şükür...mutluluk göz yaşlarım...:Saruboceq:

sevgilim askerde aklıma geldikçe ve yalnızsam ağlıyorum çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…