En son ne zaman ağladınız ?

dün agladım biraz.
babanem aklıma geldi, gözlerim dolu dolu oldu..

dün akşam.
bu aralar o kadar çok ağlıyorum ki. bugün ağlamazsam eksik kalır bakalım :gitme:

3 gün önce benim için anlamı büyük olan bir türküyü dinlerken ağlamıştım :gitme:

Cumartesi akşamı,yemek masasında...:ecrin_bebek:
Hiç bir şey yoktu aslında..
Sadece helva yapmıştım,babam "çok güzel olmuş" deyince höööööö açtım muslukları..:gitme:
Manyak mıyım neyim anlamadım..boshayallersmile

dün
abiler kovalasınlar çok kıl bir abim vardır:)
çok kısknaç...

Garipseyebilirsiniz ama bu konuyu okuyunca muthis bir aglama istegi uyaniyor bende. Keske ben de sinirlendigimde, uzuldugumde veya sinirlerimi bosaltmak istedigimde aglayabilsem, rahatlasam. keske. aglayamamak cok kotu

10 dk önce
buğünlerde aglamam için
sebebe gerek yok aglar
modunda geziyorum
.

ölen kedim aklıma geldikçe ağlıyorum. canımın içinden bi parça gitti sanki.... şuanda da ağlıyorummafoldumben

Mavişim biriciğimin beni bıraktığı günden beri her gün ağlıyorum ve heran dua ediyorum ne olur bana geri dönsün diye Ben onu Çok SEVıYORUM Rabbim inşallah dualarımı kabul ederde onun pişman olmasını sağlayıp bana döndürür onu :Saruboceq:

Sabaha dogru........... goz yaslarim epeydir surpriz bir sekilde aniden,sessizce iner oldular..cok sulugoz mu oldum ,nedir?:sinifsinif:

dün gece yüzüklerin efendisinin 3. ve son bölümü izlerken sonuna dogru beya agladim....
cok duygulandirdi beni yaaaaa.......:a015:

1 saniye önce desem abartmamış olurum bu gece sürekli bağıra bağıra ağladım ve ağlıyorum senağlama

4 gün önce ağladım, eşimle saçma sapan bir konu yüzünden tam 9 saat tartıştık gıcık şey...

Birkac gun once nihayet aglayabildim. vay be, demek goz pinarlarim kurumamis. normalde hic aglayamam da, kendimde gozyasi denen birseyin oldugunu bile sanmiyordum neredeyse.

iki gün önceydi... içinde sıkışmış halde koca bir ömür geçirdiğim berbat bir ikilemi farkettim. o zaman koyverdim işte suları selleri....

düşünsenize... his hep orada. hep sıkıyor. ama n'oluyo yahu deyip tanımlamak, analiz edip ismini koymak ancak 37 yaşınıza nasip olmuş... üstelik iş işten çoktan geçmiş, düşünce alışkanlığı ta temelinize yerleşmiş bile.

canına yandığımın kültürü... hatun olarak onurumu istiyorum arkadaş. ben benimki beslensin diye kimseninkini ezmeye ihtiyaç hissediyor muyum? tersine, hiç sevmem ezilen insan görmeyi.

o zaman onlar da başka türlüsünü öğretsin kendine bir zahmet. benden paso.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…