EN SONDA BENDE PATLADIM?

Hiç hayatında sen olduğuna dair bi ibare var mı sosyal medyasında
Yani hiç senle foto paylaştı mı ne bileyim biyografide tarihtir isimdir harftir kalptir birşeyler oldu mu
Yani ben baksam profiline bu çocuğun sevgilisi var der miyim?

eminim yanlız bir bayandır o
Kızlar biri kendi tecrübesini paylaştı ve buna yönelik yorum yaptı diye taşlamayın.
Evlidir evlenmemiştir ya da boşanmıştır kime ne
Eminim yalnızdır demek neden yani?
Yalnızsa da hayatında ona değer vermeyen erkekleri şutladığı için yalnızdır
Herkes kendi hayatının kalitesini belirler neticede
Biraz ince düşünmek kendimize de bakmak lazım.

hayır canım yok
Valla o zaman bende şüphelenirim
Ay rahat bırak ayol çocuğu bunaltma diye düşünenlerden değilim
Bi erkek bi kıza gerçekten değer veriyorsa gerekirse yemek yemez o kızı arar mesaj atar hani zaman yaratır anlatabiliyor muyum
Tabiki hobileri olacak her insan gibi
Ama 6 saat çok uzun
Kaldı ki sadece günaydın ben şuraya gidiyorum evdeyim iyi gecelerle sınırlı bi ilişkide duygular nerede?
Adam o kadar yazmadı sinirlendin şimdi bi günaydın hayatım yazdı diye ona belli etmesen de kalbin yumuşadı işte
1 saat geç yazsan ne değişecek ki
Sen ona sağlam bi konuşma yapman gerekir
Gerekirse rest çekeceksin
Yoksa böyle didini durursun bu ilişkinin yollarında
Kesin demiyorum ama belki de adam bi yandan da başkasıyla iletişimde o yüzden seninle 6 saat 9 saat konuşmadan da durabilir
Kemalim yapmaz deme yani mümkün bunlar

Valla o zaman bende şüphelenirim
Ay rahat bırak ayol çocuğu bunaltma diye düşünenlerden değilim
Bi erkek bi kıza gerçekten değer veriyorsa gerekirse yemek yemez o kızı arar mesaj atar hani zaman yaratır anlatabiliyor muyum
Tabiki hobileri olacak her insan gibi
Ama 6 saat çok uzun
Kaldı ki sadece günaydın ben şuraya gidiyorum evdeyim iyi gecelerle sınırlı bi ilişkide duygular nerede?
Adam o kadar yazmadı sinirlendin şimdi bi günaydın hayatım yazdı diye ona belli etmesen de kalbin yumuşadı işte
1 saat geç yazsan ne değişecek ki
Sen ona sağlam bi konuşma yapman gerekir
Gerekirse rest çekeceksin
Yoksa böyle didini durursun bu ilişkinin yollarında
Kesin demiyorum ama belki de adam bi yandan da başkasıyla iletişimde o yüzden seninle 6 saat 9 saat konuşmadan da durabilir
Kemalim yapmaz deme yani mümkün bunlar
inan kararsızım konuşup konuşmamakta ama bir yandan hatasını bilmesi lazım diye düşünüyorum

Back
X