- 29 Şubat 2012
- 61.511
- 62.450
- 898
- Konu Sahibi Huy Meselesi
- #2.361
ohhhh hadi gözümüz aydın yaaa![]()
Büyük halini buldum bende![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhh hadi gözümüz aydın yaaa![]()
ama öyle efserim maşallah :)Utandırma![]()
Bu avatar çok cansızohhhh hadi gözümüz aydın yaaa
Çok teşekkür ederimama öyle efserim maşallah :)
yorgunluk bende lafa yapıyo
ablamla konuştum telden gülmekten konuşamadık
yorgunluk lafa yapmış sana diyo
![]()
Mismonun enerjisine uygun değil dimi :)Bu avatar çok cansız![]()
rica ederim :) yanında ki kız kardeşin mi ?Çok teşekkür ederim![]()
Yigenimrica ederim :) yanında ki kız kardeşin mi ?
Bu avatardaki daha iyi duruyor:) kk mismo yazdım googleye bu senin bulduğun minnak avatar çıktı onuda görsellerde arattım büyüğünü buldum ve evet mismoya bu kız yakışmazMismonun enerjisine uygun değil dimi :)
Alışkın o kardeşinin kafası gidip geliyo biliyor oaman hep gül fahriyeciğim :) ablan bizim kıza ne oldu demiştir şimdi ama olsun![]()
![]()
Leyynnn google da beni mi aradinBu avatardaki daha iyi duruyor:) kk mismo yazdım googleye bu senin bulduğun minnak avatar çıktı onuda görsellerde arattım büyüğünü buldum ve evet mismoya bu kız yakışmaz![]()
Hee seni aradım kızLeyynnn google da beni mi aradin
Kendimi bisey zannetcem yapmayin boyle seyler![]()
Kizlar cok tatlisiniz ama aradigim bu degil.
Marga'm taaa eski nickimde kullandigim renkli sacli beyaz tenli gunes gozluklu şuh bir avatar vardi. Onu ariyorum. Ozdeslesmisti benle o yaaa.![]()
hatırlamaya çalışıyorummmm uff kafaya taktımKizlar cok tatlisiniz ama aradigim bu degil.
Marga'm taaa eski nickimde kullandigim renkli sacli beyaz tenli gunes gozluklu şuh bir avatar vardi. Onu ariyorum. Ozdeslesmisti benle o yaaa.![]()
bende google seni aratıyorum çıkıyorLeyynnn google da beni mi aradin
Kendimi bisey zannetcem yapmayin boyle seyler![]()
oda çok tatlı :)Yigenim![]()
Nedenki acaba:))bende google seni aratıyorum çıkıyoryalnız mismo diyorum
FalanFilan2025 nin avatarıda rastlıyorum hahah
![]()
hiiii!!!!!! fahriyem ne ettin sen o avatarı nasıl kaldırırsın sen yaaaAlışkın o kardeşinin kafası gidip geliyo biliyor o![]()
o renkli avatar nasıl bişidi en hatırlıyor musun pericim ?Bu avatardaki daha iyi duruyor:) kk mismo yazdım googleye bu senin bulduğun minnak avatar çıktı onuda görsellerde arattım büyüğünü buldum ve evet mismoya bu kız yakışmaz![]()